Να στείλετε μήνυμα
products

Γρήγορη εξάρτηση δοκιμής Combo αίματος για τη σύφιλη TP του AIDS HIV HBsAg HCV ιών ηπατίτιδας Β

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Dewei
Πιστοποίηση: ISO
Αριθμό μοντέλου: HBsAg, HCV, HIV & σύφιλη
Ποσότητα παραγγελίας min: 10000pcs
Τιμή: $0.60-1.0/pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25tests/box
Χρόνος παράδοσης: 5-20 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 100000Pcs/Day
Λεπτομερής ενημέρωση
Παράμετρος δοκιμής: HBsAg, HCV, HIV (AIDS) & σύφιλη (TP) Αρχή: Immunochromatography
Δείγμα: Πλάσμα ορών ολόκληρου αίματος Θερμοκρασία: 2-30℃
Χώρα προέλευσης: ΚΙΝΑ Διαβάστε το χρόνο: 10-15mins
Υψηλό φως:

Γρήγορη εξάρτηση δοκιμής Combo αίματος

,

Γρήγορη εξάρτηση δοκιμής HBsAg HCV Combo

,

Γρήγορη εξάρτηση δοκιμής Combo σύφιλης HIV


Περιγραφή προϊόντων

Ιός ηπατίτιδας Β HBsAg, HCV, HIV (AIDS) & γρήγορη εξέταση Combo αίματος σύφιλης (TP)

ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ

Το HBsAg, το HCV, ο HIV & η γρήγορη δοκιμή Combo σύφιλης είναι γρήγορο οπτικό immunoassay για την ποιοτική, πιθανή ανίχνευση HBsAg, αντισώματα σε HCV, αντισώματα στο HIV; 1/hiv-2 και αντισώματα treponema - pallidum (TP) ανθρώπινο ολόκληρο στο αίμα, δείγματα ορών ή πλάσματος.

Για τη τεχνητή διαγνωστική χρήση μόνο.

 

ΑΡΧΗ

Η γρήγορη δοκιμή HBsAg ανιχνεύει HBsAg μέσω της οπτικής ερμηνείας της ανάπτυξης χρώματος στην εσωτερική λουρίδα. Τα αντισώματα αντι-HBsAg είναι ακινητοποιημένα στην περιοχή δοκιμής της μεμβράνης. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, το δείγμα αντιδρά με τα αντισώματα αντι-HBsAg που κλίνονται στα χρωματισμένα μόρια και που καλύπτονται προηγουμένως επάνω στο μαξιλάρι δειγμάτων της δοκιμής. Το μίγμα μεταναστεύει έπειτα μέσω της μεμβράνης από την τριχοειδή δράση, και αλληλεπιδρά με τα αντιδραστήρια στη μεμβράνη. Εάν υπάρχει αρκετό HBsAg στο δείγμα, μια χρωματισμένη ζώνη θα διαμορφώσει στην περιοχή δοκιμής της μεμβράνης. Η παρουσία αυτής της χρωματισμένης ζώνης δείχνει ένα θετικό αποτέλεσμα, ενώ η απουσία της υποβάλλει ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Η εμφάνιση μιας χρωματισμένης ζώνης στην περιοχή ελέγχου χρησιμεύει ως ένας διαδικαστικός έλεγχος, δείχνοντας ότι ο κατάλληλος όγκος του δείγματος έχει προστεθεί και μεμβρανών έχει εμφανιστεί.

Η γρήγορη δοκιμή HCV ανιχνεύει τα αντισώματα σε HCV μέσω της οπτικής ερμηνείας της ανάπτυξης χρώματος στην εσωτερική λουρίδα. Το πρωτεϊνικό Α είναι ακινητοποιημένο στην περιοχή δοκιμής της μεμβράνης. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, το δείγμα αντιδρά με το ανασυνδυαζόμενο αντιγόνο HCV που κλίνεται στα χρωματισμένα μόρια και που καλύπτεται προηγουμένως επάνω στο μαξιλάρι δειγμάτων της δοκιμής. Το μίγμα μεταναστεύει έπειτα μέσω της μεμβράνης από την τριχοειδή δράση και αλληλεπιδρά με τα αντιδραστήρια στη μεμβράνη. Εάν υπάρχουν ικανοποιητικά αντισώματα HCV στο δείγμα, μια χρωματισμένη ζώνη θα διαμορφώσει στην περιοχή δοκιμής της μεμβράνης. Η παρουσία αυτής της χρωματισμένης ζώνης δείχνει ένα θετικό αποτέλεσμα, ενώ η απουσία της υποβάλλει ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Η εμφάνιση μιας χρωματισμένης ζώνης στην περιοχή ελέγχου χρησιμεύει ως ένας διαδικαστικός έλεγχος, δείχνοντας ότι ο κατάλληλος όγκος του δείγματος έχει προστεθεί και μεμβρανών έχει εμφανιστεί.

Ο HIV 1/2 γρήγορη δοκιμή ανιχνεύει τα αντισώματα σε HIV-1/hiv-2 μέσω της οπτικής ερμηνείας της ανάπτυξης χρώματος στην εσωτερική λουρίδα. Τα ανασυνδυαζόμενα αντιγόνα HIV είναι ακινητοποιημένα στην περιοχή δοκιμής της μεμβράνης. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, το δείγμα αντιδρά με το αντιγόνο HIV που κλίνεται στα χρωματισμένα μόρια και που καλύπτεται προηγουμένως επάνω στο μαξιλάρι δειγμάτων της δοκιμής. Το μίγμα μεταναστεύει έπειτα μέσω της μεμβράνης από την τριχοειδή δράση και αλληλεπιδρά με τα αντιδραστήρια στη μεμβράνη. Εάν υπάρχουν ικανοποιητικά HIV-1/hiv-2 αντισώματα στο δείγμα, μια χρωματισμένη ζώνη θα διαμορφώσει στην περιοχή δοκιμής της μεμβράνης. Η παρουσία αυτής της χρωματισμένης ζώνης δείχνει ένα θετικό αποτέλεσμα, ενώ η απουσία της υποβάλλει ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Η εμφάνιση μιας χρωματισμένης ζώνης στην περιοχή ελέγχου χρησιμεύει ως ένας διαδικαστικός έλεγχος, δείχνοντας ότι ο κατάλληλος όγκος του δείγματος έχει προστεθεί και μεμβρανών έχει εμφανιστεί.

Η γρήγορη δοκιμή σύφιλης ανιχνεύει τα αντισώματα treponema - pallidum (TP) μέσω της οπτικής ερμηνείας της ανάπτυξης χρώματος στην εσωτερική λουρίδα. Τα συγκεκριμένα ανασυνδυαζόμενα αντιγόνα TP είναι ακινητοποιημένα στην περιοχή δοκιμής της μεμβράνης. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, το δείγμα αντιδρά με το ανασυνδυαζόμενο TP-συγκεκριμένο αντιγόνο που κλίνεται στα χρωματισμένα μόρια και που καλύπτεται προηγουμένως επάνω στο μαξιλάρι δειγμάτων της δοκιμής. Το μίγμα μεταναστεύει έπειτα μέσω της μεμβράνης από την τριχοειδή δράση και αλληλεπιδρά με τα αντιδραστήρια στη μεμβράνη. Εάν υπάρχουν ικανοποιητικά αντισώματα treponema - pallidum (TP) στο δείγμα, μια χρωματισμένη ζώνη θα διαμορφώσει στην περιοχή δοκιμής της μεμβράνης. Η παρουσία αυτής της χρωματισμένης ζώνης δείχνει ένα θετικό αποτέλεσμα, ενώ η απουσία της υποβάλλει ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Η εμφάνιση μιας χρωματισμένης ζώνης στην περιοχή ελέγχου χρησιμεύει ως ένας διαδικαστικός έλεγχος, δείχνοντας ότι ο κατάλληλος όγκος του δείγματος έχει προστεθεί και μεμβρανών έχει εμφανιστεί.

 

ΚΥΡΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Γρήγορη κασέτα δοκιμής στη σακούλα

Απομονωτής

Μίας χρήσης dropper

Ένθετο συσκευασιών

 

SRORAGE

Κατάστημα όπως συσκευάζεται στη σφραγισμένη σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου ή κατεψυγμένος (2-30°C).

Η δοκιμή είναι σταθερή μέσω της ημερομηνίας λήξης που τυπώνεται στη σφραγισμένη σακούλα.

Η δοκιμή πρέπει να παραμείνει στη σφραγισμένη σακούλα μέχρι τη χρήση.

ΜΗΝ ΠΑΓΩΣΤΕ.

Μην χρησιμοποιήστε πέρα από την ημερομηνία λήξης.

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Φέρτε τις δοκιμές, τα δείγματα, ή/και τους ελέγχους στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν τη χρήση.
1.Remove η δοκιμή από τη σφραγισμένη σακούλα της, και το τοποθετεί σε μια καθαρή, επιφάνεια επιπέδων. Ονομάστε τη δοκιμή με τον προσδιορισμό ασθενών ή ελέγχου. Για τα καλύτερα αποτελέσματα, η δοκιμή πρέπει να εκτελεσθεί μέσα σε μια ώρα.
2.Using παρεχόμενο μίας χρήσης dropper, μεταφέρει 2 πτώσεις του ορού/του πλάσματος στο δείγμα καλά (σ) της κασέτας, κατόπιν έναρξη το χρονόμετρο.
Η
Η μεταφορά 1 πτώση του δείγματος ολόκληρου αίματος σε κάθε δείγμα καλά (σ) της κασέτας με παρεχόμενο μίας χρήσης dropper, προσθέτει έπειτα 1 πτώση του απομονωτή και αρχίζει το χρονόμετρο.
Η
Επιτρέψτε σε 2 πτώσεις ένωσης του δείγματος ολόκληρου αίματος fingerstick για να περιέλθετε στο κέντρο κάθε δείγματος καλά (σ) στην κασέτα, κατόπιν προσθέστε 1 πτώση του απομονωτή και αρχίστε το χρονόμετρο.
Αποφύγετε τις αεροφυσαλίδες στο δείγμα καλά (σ), και μην προσθέστε οποιαδήποτε λύση στην περιοχή αποτελέσματος.
Δεδομένου ότι η δοκιμή αρχίζει να λειτουργεί, το χρώμα θα μεταναστεύσει πέρα από τη μεμβράνη.
3. Περιμένετε τη χρωματισμένη ζώνη να εμφανιστείτε. Το αποτέλεσμα πρέπει να διαβαστεί σε 10 λεπτά. Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 20 λεπτά.

Γρήγορη εξάρτηση δοκιμής Combo αίματος για τη σύφιλη TP του AIDS HIV HBsAg HCV ιών ηπατίτιδας Β 0

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Sherry

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613316305166

WhatsApp : +8615267039708