Να στείλετε μήνυμα
products

Γρήγορη δοκιμής κασετών εξαρτήσεων ολόκληρου αίματος ορών πλάσματος δαγκείου NS1 αντιγόνων δοκιμή ροής καρτών πλευρική

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Dewei
Πιστοποίηση: ISO
Αριθμό μοντέλου: ΚΡΗΣΦΥΓΕΤΟ
Ποσότητα παραγγελίας min: 10000PCS
Τιμή: $1.0-2.0/pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25tests/box 20test/box
Χρόνος παράδοσης: 5-20 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 100000pcs/day
Λεπτομερής ενημέρωση
Συστατικό: Γρήγορη κασέτα δοκιμής + μίας χρήσης σιφώνια Χρόνος αποτελέσματος: 15 λεπτά μετά τη λειτουργία
Συσκευασία: 25pcs/box, 20pcs/box Αποθήκευση: Θερμοκρασία δωματίου 4-30℃
Δείγμα: Πλάσμα ορών ολόκληρου αίματος Αρχή: Immunochromatography
Υψηλό φως:

Γρήγορη εξάρτηση δοκιμής δαγκείου κασετών

,

Γρήγορη εξάρτηση δοκιμής δαγκείου NS1

,

δοκιμή καρτών αντιγόνων δαγκείου ns1


Περιγραφή προϊόντων

Γρήγορη εξάρτηση δοκιμής καρτών δοκιμής αντιγόνων δαγκείου NS1

ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ

Η γρήγορη συσκευή δοκιμής δαγκείου (ολόκληρο αίμα/ορός/πλάσμα) είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση των αντισωμάτων IgG και IgM στον ιό δαγκείου ανθρώπινο ολόκληρο στο αίμα, τον ορό, ή το πλάσμα ως ενίσχυση στη διάγνωση των αρχικών και δευτεροβάθμιων μολύνσεων δαγκείου.

 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Ο δάγκειος είναι ένα flavivirus, που διαβιβάζεται από Aedes τα κουνούπια aegypti και Aedes albopictus. Διανέμεται ευρέως σε όλους τους τροπικούς και υποτροπικούς τομείς του κόσμου, του 1 και των αιτιών μέχρι 100 εκατομμύριο μολύνσεις ετησίως. Η κλασική μόλυνση δαγκείου χαρακτηρίζεται από μια ξαφνική αρχή του πυρετού, του έντονου πονοκέφαλου, της μυαλγίας, της αρθραλγίας και της αναφυλαξίας. Η αρχική μόλυνση δαγκείου αναγκάζει τα αντισώματα IgM για να αυξηθεί σε ένα ανιχνεύσιμο επίπεδο σε 3 έως 5 ημέρες μετά από την αρχή του πυρετού. Τα αντισώματα IgM εμμένουν γενικά για 30 έως 90 ημέρες. Οι περισσότεροι ασθενείς δαγκείου στις ενδημικές περιοχές έχουν δευτεροβάθμιες μολύνσεις, με συνέπεια τα υψηλά επίπεδα των συγκεκριμένων αντισωμάτων IgG πριν από ή ταυτόχρονος με την απάντηση IgM. Επομένως, η ανίχνευση του συγκεκριμένου αντι-δαγκείου IgM και των αντισωμάτων IgG μπορεί επίσης να βοηθήσει να διακρίνει μεταξύ των αρχικών και δευτεροβάθμιων μολύνσεων.

Η γρήγορη συσκευή δοκιμής δαγκείου (ολόκληρο αίμα/ορός/πλάσμα) είναι μια γρήγορη δοκιμή που χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό αντιγόνου δαγκείου έντυσε τα χρωματισμένα μόρια για την ανίχνευση των αντισωμάτων δαγκείου IgG και IgM ανθρώπινο ολόκληρο στο αίμα, τον ορό, ή το πλάσμα.

 

ΚΥΡΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

• Μια σακούλα που περιέχει μια κασέτα δοκιμής αντίδρασης με desiccant.

• Απομονωτής

• Μίας χρήσης σιφώνια.

• Οδηγίες για τη χρήση.

 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ

• Κατάστημα σε 39~ 86 º Φ (4 ~ 30 º Γ) στη σφραγισμένη σακούλα για 18 μήνες.

 

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

• Για τη τεχνητή διαγνωστική χρήση μόνο.

• Μην χρησιμοποιήστε μετά από την ημερομηνία λήξης.

• Η κασέτα δοκιμής πρέπει να παραμείνει στη σφραγισμένη σακούλα μέχρι τη χρήση.

• Η χρησιμοποιημένη κασέτα δοκιμής πρέπει να απορριφθεί σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς.

 

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

Επιτρέψτε στη συσκευή, το δείγμα, τον απομονωτή, ή/και τους ελέγχους δοκιμής για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15; 30°C) πριν από τη δοκιμή.

1. Φέρτε τη σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου πρίν ανοίγει. Αφαιρέστε τη συσκευή δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα και την χρησιμοποιήστε το συντομότερο δυνατό.

2. Τοποθετήστε τη συσκευή δοκιμής σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων.

Για τα δείγματα ορών ή πλάσματος:

Κρατήστε dropper κάθετα, σύρετε το δείγμα μέχρι τη γραμμή αφθονίας (uL περίπου 5), και μεταφέρετε το δείγμα στο δείγμα καλά (σ) της συσκευής δοκιμής, κατόπιν προσθέστε 3 πτώσεις του απομονωτή (περίπου 90 μιλ.) και αρχίστε το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω. Αποφύγετε τις αεροφυσαλίδες στο δείγμα καλά (σ).

Για τα δείγματα ολόκληρου αίματος (Venipuncture/Fingerstick):

Για να χρησιμοποιήσει dropper: Κρατήστε dropper κάθετα, σύρετε το δείγμα 0.5-1 εκατ. επάνω από τη γραμμή αφθονίας, και μεταφέρετε 1 πτώση ολόκληρου του αίματος (περίπου 10 µL) στο δείγμα καλά (σ) της συσκευής δοκιμής, κατόπιν προσθέστε 3 πτώσεις του απομονωτή (uL περίπου 90) και αρχίστε το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.

Για να χρησιμοποιήσει micropipette: Το σιφώνιο και διανέμοντα 10 µL ολόκληρου του αίματος στο δείγμα καλά (σ) της συσκευής δοκιμής, προσθέτουν έπειτα 3 πτώσεις του απομονωτή (περίπου 90 µL) και αρχίζουν το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.

3. Περιμένετε τη χρωματισμένη γραμμή να εμφανιστείτε. Διαβάστε τα αποτελέσματα σε 10 λεπτά. Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 20 λεπτά.

Γρήγορη δοκιμής κασετών εξαρτήσεων ολόκληρου αίματος ορών πλάσματος δαγκείου NS1 αντιγόνων δοκιμή ροής καρτών πλευρική 0

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ

ΘΕΤΙΚΟ: Δύο χρωματισμένες ζώνες εμφανίζονται στη μεμβράνη. Μια ζώνη εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ) και μια άλλη ζώνη εμφανίζεται στην περιοχή δοκιμής (τ).

ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: Μόνο μια χρωματισμένη ζώνη εμφανίζεται, στην περιοχή ελέγχου (γ). Καμία προφανής χρωματισμένη ζώνη δεν εμφανίζεται στην περιοχή δοκιμής (τ).

ΑΚΥΡΟΣ: Η ζώνη ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Τα αποτελέσματα από οποιαδήποτε δοκιμή που δεν έχει παραγάγει μια ζώνη ελέγχου στον καθορισμένο διαβασμένο χρόνο πρέπει να απορριφθούν. Παρακαλώ αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε με μια νέα δοκιμή. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

 

Γρήγορη δοκιμής κασετών εξαρτήσεων ολόκληρου αίματος ορών πλάσματος δαγκείου NS1 αντιγόνων δοκιμή ροής καρτών πλευρική 1

Γρήγορη δοκιμής κασετών εξαρτήσεων ολόκληρου αίματος ορών πλάσματος δαγκείου NS1 αντιγόνων δοκιμή ροής καρτών πλευρική 2


 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Sherry

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613316305166

WhatsApp : +8615267039708