Να στείλετε μήνυμα
products

HIV 1/2 ολόκληρου αίματος και γρήγορος HIV 1/2 εξαρτήσεων δοκιμής σύφιλης TP γρήγορη εξάρτηση δοκιμής

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Dewei
Πιστοποίηση: ISO
Αριθμό μοντέλου: HIV&SYP
Ποσότητα παραγγελίας min: 10000pcs
Τιμή: $0.30-0.50/pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες: 40test/box
Χρόνος παράδοσης: 5-20 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 100000Pcs/Day
Λεπτομερής ενημέρωση
Διαβάστε το χρόνο: 10-15mins Παράμετρος δοκιμής: HIV1/2, σύφιλη TP
Αρχή: Immunochromatography Αποθήκευση: Θερμοκρασία δωματίου 2-30℃
Προέλευση: ΚΙΝΑ Δείγμα: Πλάσμα ορών ολόκληρου αίματος
Υψηλό φως:

Γρήγορη εξάρτηση δοκιμής SYP HIV

,

HIV 1/2 ολόκληρου αίματος γρήγορη εξάρτηση δοκιμής

,

15mins HIV 1/2 γρήγορη εξάρτηση δοκιμής


Περιγραφή προϊόντων

HIV 1/2 ιών ανθρώπινης ανεπάρκειας αντισωμάτων και treponema σύφιλης - pallidum Tp ολόκληρο αίμα δοκιμής διδύμου γρήγορο

ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ

Ο HIV 1/2 & η γρήγορη δοκιμή σύφιλης (TP) είναι γρήγορο οπτικό immunoassay για την ποιοτική, πιθανή ανίχνευση των αντισωμάτων σε HIV-1/hiv-2 και των αντισωμάτων treponema - pallidum (TP) ανθρώπινο ολόκληρο στο αίμα, δείγματα ορών ή πλάσματος. Αυτή η εξάρτηση προορίζεται για τη χρήση ως ενίσχυση στη διάγνωση της μόλυνσης HIV.

ΑΡΧΗ
Ο HIV 1/2 γρήγορη δοκιμή ανιχνεύει τα αντισώματα σε HIV-1/hiv-2 και treponema - pallidum (TP) μέσω της οπτικής ερμηνείας της ανάπτυξης χρώματος στην εσωτερική λουρίδα.
Τα ανασυνδυαζόμενα αντιγόνα HIV είναι ακινητοποιημένα στην περιοχή δοκιμής της μεμβράνης. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, το δείγμα αντιδρά με το αντιγόνο HIV που κλίνεται στα χρωματισμένα μόρια και που καλύπτεται προηγουμένως επάνω στο μαξιλάρι δειγμάτων της δοκιμής. Το μίγμα μεταναστεύει έπειτα μέσω της μεμβράνης από την τριχοειδή δράση και αλληλεπιδρά με τα αντιδραστήρια στη μεμβράνη. Εάν υπάρχουν ικανοποιητικά HIV-1/hiv-2 αντισώματα στο δείγμα, μια χρωματισμένη ζώνη θα διαμορφώσει στην περιοχή δοκιμής HIV της μεμβράνης. Η παρουσία αυτής της χρωματισμένης ζώνης υποβάλλει ένα θετικό αποτέλεσμα HIV, ενώ η απουσία της υποβάλλει ένα αρνητικό αποτέλεσμα.
Τα συγκεκριμένα ανασυνδυαζόμενα αντιγόνα TP είναι ακινητοποιημένα στην περιοχή δοκιμής της μεμβράνης. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, το δείγμα αντιδρά με το ανασυνδυαζόμενο TP-συγκεκριμένο αντιγόνο που κλίνεται στα χρωματισμένα μόρια και που καλύπτεται προηγουμένως επάνω στο μαξιλάρι δειγμάτων της δοκιμής. Το μίγμα μεταναστεύει έπειτα μέσω της μεμβράνης από την τριχοειδή δράση και αλληλεπιδρά με τα αντιδραστήρια στη μεμβράνη. Εάν υπάρχουν ικανοποιητικά αντισώματα treponema - pallidum (TP) στο δείγμα, μια χρωματισμένη ζώνη θα διαμορφώσει στην περιοχή δοκιμής SYP της μεμβράνης. Η παρουσία αυτής της χρωματισμένης ζώνης υποβάλλει ένα θετικό αποτέλεσμα SYP, ενώ η απουσία της υποβάλλει ένα αρνητικό αποτέλεσμα.
Η εμφάνιση μιας χρωματισμένης ζώνης στην περιοχή ελέγχου Γ χρησιμεύει ως ένας διαδικαστικός έλεγχος, δείχνοντας ότι ο κατάλληλος όγκος του δείγματος έχει προστεθεί και μεμβρανών έχει εμφανιστεί.

 

ΚΥΡΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Γρήγορη κασέτα δοκιμής στη σακούλα

Απομονωτής

Μίας χρήσης dropper

Ένθετο συσκευασιών

 

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

  • Για την επαγγελματική τεχνητή διαγνωστική χρήση μόνο. Μην χρησιμοποιήστε μετά από την ημερομηνία λήξης.
  • Μην φάτε, μην πιείτε ή καπνίστε στην περιοχή όπου τα δείγματα ή οι εξαρτήσεις αντιμετωπίζονται.
  • Χειριστείτε όλα τα δείγματα σαν περιέχουν τους μολυσματικούς πράκτορες. Παρατηρήστε τις καθιερωμένες προφυλάξεις ενάντια στους μικροβιολογικούς κινδύνους σε όλη τη δοκιμή και ακολουθήστε τις τυποποιημένες διαδικασίες για την κατάλληλη διάθεση των δειγμάτων.
  • Προστατευτική ενδυμασία ένδυσης όπως τα εργαστηριακά παλτά, μίας χρήσης γάντια και προστασία ματιών όταν εξετάζονται τα δείγματα.
  • Η υγρασία και η θερμοκρασία μπορούν να έχουν επιπτώσεις στα αποτελέσματα.
  • Η χρησιμοποιημένη δοκιμή πρέπει να απορριφθεί σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς.

 

SRORAGE

Κατάστημα όπως συσκευάζεται στη σφραγισμένη σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου ή κατεψυγμένος (2-30°C).

Η δοκιμή είναι σταθερή μέσω της ημερομηνίας λήξης που τυπώνεται στη σφραγισμένη σακούλα.

Η δοκιμή πρέπει να παραμείνει στη σφραγισμένη σακούλα μέχρι τη χρήση.

ΜΗΝ ΠΑΓΩΣΤΕ.

Μην χρησιμοποιήστε πέρα από την ημερομηνία λήξης.

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Φέρτε τις δοκιμές, τα δείγματα, ή/και τους ελέγχους στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν τη χρήση.
1.Remove η δοκιμή από τη σφραγισμένη σακούλα της, και το τοποθετεί σε μια καθαρή, επιφάνεια επιπέδων. Ονομάστε τη δοκιμή με τον προσδιορισμό ασθενών ή ελέγχου. Για τα καλύτερα αποτελέσματα, η δοκιμή πρέπει να εκτελεσθεί μέσα σε μια ώρα.
2.Using παρεχόμενο μίας χρήσης dropper, μεταφέρει 2 πτώσεις του ορού/του πλάσματος στο δείγμα καλά (σ) της κασέτας, κατόπιν έναρξη το χρονόμετρο.
Η
Η μεταφορά 1 πτώση ολόκληρου του αίματος δείγμα στο δείγμα καλά (σ) της κασέτας με παρεχόμενο μίας χρήσης dropper, προσθέτει έπειτα 1 πτώση του απομονωτή και αρχίζει το χρονόμετρο.
Η
Επιτρέψτε σε 2 πτώσεις ένωσης του δείγματος ολόκληρου αίματος fingerstick για να περιέλθετε στο κέντρο του δείγματος καλά (σ) στην κασέτα, κατόπιν προσθέστε 1 πτώση του απομονωτή και αρχίστε το χρονόμετρο.
Αποφύγετε τις αεροφυσαλίδες στο δείγμα καλά (σ), και μην προσθέστε οποιαδήποτε λύση στην περιοχή αποτελέσματος.
Δεδομένου ότι η δοκιμή αρχίζει να λειτουργεί, το χρώμα θα μεταναστεύσει πέρα από τη μεμβράνη.
3. Περιμένετε τη χρωματισμένη ζώνη να εμφανιστείτε. Το αποτέλεσμα πρέπει να διαβαστεί σε 10 λεπτά. Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 20 λεπτά.

HIV 1/2 ολόκληρου αίματος και γρήγορος HIV 1/2 εξαρτήσεων δοκιμής σύφιλης TP γρήγορη εξάρτηση δοκιμής 0

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Sherry

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613316305166

WhatsApp : +8615267039708