Να στείλετε μήνυμα
products

Γρήγορο αντίσωμα IgG εξαρτήσεων δοκιμής δαγκείου δειγμάτων αίματος/αντιγόνο NS1 Combo IgM

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Dewei
Πιστοποίηση: ISO
Αριθμό μοντέλου: ΚΡΗΣΦΥΓΕΤΟ
Ποσότητα παραγγελίας min: 10000pcs
Τιμή: $0.5-2.0/pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25tests/box 20test/box
Χρόνος παράδοσης: 5-20 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 100000pcs/day
Λεπτομερής ενημέρωση
Παράμετρος δοκιμής: Αντίσωμα δαγκείου IgG/IgM + αντιγόνο NS1 Αρχή: Immunochromatography
Αποθήκευση: Θερμοκρασία δωματίου 2-30℃ Κύριο συστατικό: Κασέτα ταχείας δοκιμής + ρυθμιστικό διάλυμα + σταγονόμετρο + IFU
Δείγμα: Αίμα Χρόνος ανάγνωσης: σε 15 λεπτά
Υψηλό φως:

Γρήγορη εξάρτηση δοκιμής δειγμάτων αίματος

,

Γρήγορη εξάρτηση δοκιμής Immunochromatography

,

Γρήγορη κασέτα δοκιμής αντιγόνων δαγκείου


Περιγραφή προϊόντων

Δαγκείου γρήγορο αντιγόνο NS1 Combo αντισωμάτων IgG/IgM εξαρτήσεων δοκιμής διαγνωστικό

ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ

Ο δάγκειος IgG και το αντίσωμα IgM + η δοκιμή Combo αντιγόνων NS1 (ολόκληρο αίμα/ορός/πλάσμα) είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση του ιού δαγκείου ανθρώπινο ολόκληρο στο αίμα, τον ορό, ή το πλάσμα ως ενίσχυση στη διάγνωση των αρχικών και δευτεροβάθμιων μολύνσεων δαγκείου.

 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Οι ιοί δαγκείου, που διαβιβάζονται από το κουνούπι, Aedes το aegypti και Aedes τα κουνούπια albopictus, διανέμονται ευρέως σε όλες τις τροπικές και υποτροπικές περιοχές του κόσμου. Υπάρχουν τέσσερα γνωστά ευδιάκριτα serotypes (ιός δαγκείου 1, 2, 3 και 4). Στα παιδιά, η μόλυνση είναι συχνά υποκλινική ή προκαλεί μια μόνος-περιορισμένη febrile ασθένεια. Εντούτοις, εάν ο ασθενής είναι μολυσμένοι δεύτεροι χρόνοι με διαφορετικό serotype, μια αυστηρότερη ασθένεια, έναν hemorrhagic πυρετό δαγκείου ή ένα σύνδρομο κλονισμού δαγκείου, είναι πιθανότερο να εμφανιστεί.

Δάγκειος IgG/IgM Anitbody:

Η αρχική μόλυνση δαγκείου αναγκάζει τα αντισώματα IgM για να αυξηθεί σε ένα ανιχνεύσιμο επίπεδο σε 3 έως 5 ημέρες μετά από την αρχή του πυρετού. Τα αντισώματα IgM εμμένουν γενικά γιατί 30 έως 90 days.3 οι περισσότεροι ασθενείς δαγκείου στις ενδημικές περιοχές έχουν δευτεροβάθμιες μολύνσεις, 4 με συνέπεια τα υψηλά επίπεδα των συγκεκριμένων αντισωμάτων IgG πριν από ή ταυτόχρονος με IgM response.5 επομένως, η ανίχνευση του συγκεκριμένου αντι-δαγκείου IgM και των αντισωμάτων IgG μπορεί επίσης να βοηθήσει να διακρίνει μεταξύ των αρχικών και δευτεροβάθμιων μολύνσεων.

Δάγκειος NS1 αντιγόνων:

Ο δάγκειος NS1 είναι ιδιαίτερα-συντηρημένο glycoprotein που είναι παρόν στις υψηλές συγκεντρώσεις στους ορούς των δάγκειος-μολυσμένων ασθενών κατά τη διάρκεια της πρόωρης κλινικής φάσης της ασθένειας. NS1 το αντιγόνο βρίσκεται από την πρώτη ημέρα και μέχρι 9 ημέρες μετά από την αρχή του πυρετού στο δείγμα των αρχικών ή δευτεροβάθμιων μολυσμένων δάγκειος ασθενών.

 

ΑΡΧΗ

Δάγκειος IgG/IgM Anitbody:

Η γρήγορη δοκιμή δαγκείου IgG/IgM είναι ποιοτικό μεμβράνη-βασισμένο immunoassay για την ανίχνευση των αντισωμάτων δαγκείου ολόκληρο στο αίμα, τον ορό, ή το πλάσμα. Αυτή η δοκιμή αποτελείται από δύο συστατικά, ένα τμήμα IgG και ένα τμήμα IgM. Στο τμήμα IgG, αντι-ανθρώπινο IgG είναι ντυμένο στην περιοχή 1 γραμμών δοκιμής της δοκιμής. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, το δείγμα αντιδρά με αντιγόνο-ντυμένα τα δάγκειος μόρια στη λουρίδα δοκιμής. Το μίγμα μεταναστεύει έπειτα πρός τα πάνω στη μεμβράνη χρωματογραφικά από την τριχοειδή δράση και αντιδρά με το αντι-ανθρώπινο IgG στην περιοχή 1 γραμμών δοκιμής. Εάν το δείγμα περιέχει τα αντισώματα IgG στο δάγκειο, μια χρωματισμένη γραμμή θα εμφανιστεί στην περιοχή 1 γραμμών δοκιμής. Σε IgM το συστατικό, αντι -αντι-ligand είναι ντυμένο στην περιοχή 2 γραμμών δοκιμής της δοκιμής. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, το δείγμα αντιδρά με τον αντι-άνθρωπο IgM ligand. Τα αντισώματα IgM δαγκείου, εάν παρόντα στο δείγμα, αντιδρούν με το ligand αντι-ανθρώπινο IgM και τα αντιγόνο-ντυμένα δάγκειος μόρια στη λουρίδα δοκιμής, και αυτό το συγκρότημα συλλαμβάνεται από τον αντι -αντι-ligand, διαμορφώνοντας μια χρωματισμένη γραμμή στην περιοχή 2 γραμμών δοκιμής.

Επομένως, εάν το δείγμα περιέχει τα αντισώματα IgG δαγκείου, μια χρωματισμένη γραμμή θα εμφανιστεί στην περιοχή 1 γραμμών δοκιμής. Εάν το δείγμα περιέχει τα αντισώματα IgM δαγκείου, μια χρωματισμένη γραμμή θα εμφανιστεί στην περιοχή 2 γραμμών δοκιμής. Εάν το δείγμα δεν περιέχει τα αντισώματα δαγκείου, καμία χρωματισμένη γραμμή δεν θα εμφανιστεί σε καθεμία των περιοχών γραμμών δοκιμής, υποβάλλοντας ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Για να χρησιμεύσει ως ένας διαδικαστικός έλεγχος, μια χρωματισμένη γραμμή θα αλλάξει πάντα από μπλε στο κόκκινο στην περιοχή γραμμών ελέγχου, δείχνοντας ότι ο κατάλληλος όγκος του δείγματος έχει προστεθεί και μεμβρανών έχει εμφανιστεί.

Δάγκειος NS1 αντιγόνων:

 

Η δοκιμή δαγκείου NS1 Ag είναι ποιοτικό μεμβράνη-βασισμένο immunoassay για την ανίχνευση του αντιγόνου δαγκείου NS1 ολόκληρο στο αίμα, τον ορό, ή το πλάσμα. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, το δείγμα αντιδρά με τον αντι-δάγκειο NS1 - ντυμένα μόρια στη λουρίδα δοκιμής. Το μίγμα μεταναστεύει έπειτα πρός τα πάνω στη μεμβράνη χρωματογραφικά από την τριχοειδή δράση και αντιδρά με τον αντι-δάγκειο NS1 Ag στην περιοχή γραμμών δοκιμής. Εάν το δείγμα περιέχει τον ιό NS1 δαγκείου, μια χρωματισμένη γραμμή θα εμφανιστεί στην περιοχή γραμμών δοκιμής. Εάν το δείγμα δεν περιέχει τον ιό NS1 δαγκείου, καμία χρωματισμένη γραμμή δεν θα εμφανιστεί στις περιοχές γραμμών δοκιμής, υποβάλλοντας ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Για να χρησιμεύσει ως ένας διαδικαστικός έλεγχος, μια χρωματισμένη γραμμή πάντα στην περιοχή γραμμών ελέγχου, δείχνοντας ότι ο κατάλληλος όγκος του δείγματος έχει προστεθεί και μεμβρανών έχει εμφανιστεί.

 

ΚΥΡΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Γρήγορη κασέτα δοκιμής στη σακούλα

Απομονωτής

Μίας χρήσης dropper

Ένθετο συσκευασιών

 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Κατάστημα όπως συσκευάζεται στη σφραγισμένη σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου ή κατεψυγμένος (2-30°C).

Η δοκιμή είναι σταθερή μέσω της ημερομηνίας λήξης που τυπώνεται στη σφραγισμένη σακούλα.

Η δοκιμή πρέπει να παραμείνει στη σφραγισμένη σακούλα μέχρι τη χρήση.

ΜΗΝ ΠΑΓΩΣΤΕ.

Μην χρησιμοποιήστε πέρα από την ημερομηνία λήξης.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Επιτρέψτε στη συσκευή, το δείγμα, τον απομονωτή, ή/και τους ελέγχους δοκιμής για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.

Δάγκειος IgG/IgM αντισωμάτων:

1. Φέρτε τη σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου πρίν ανοίγει. Αφαιρέστε τη συσκευή δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα και την χρησιμοποιήστε το συντομότερο δυνατό.

2. Τοποθετήστε τη συσκευή δοκιμής σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων.

Για τα δείγματα ορών ή πλάσματος:

Κρατήστε dropper κάθετα, σύρετε το δείγμα μέχρι τη γραμμή αφθονίας (uL περίπου 5), και μεταφέρετε το δείγμα στο δείγμα καλά (σ) της συσκευής δοκιμής, κατόπιν προσθέστε 3 πτώσεις του απομονωτή (περίπου 90 μιλ.) και αρχίστε το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω. Αποφύγετε τις αεροφυσαλίδες στο δείγμα καλά (σ).

Για τα δείγματα ολόκληρου αίματος (Venipuncture/Fingerstick):

Για να χρησιμοποιήσει dropper: Κρατήστε dropper κάθετα, σύρετε το δείγμα 0.5-1 εκατ. επάνω από τη γραμμή αφθονίας, και μεταφέρετε 1 πτώση ολόκληρου του αίματος (περίπου 10 µL) στο δείγμα καλά (σ) της συσκευής δοκιμής, κατόπιν προσθέστε 3 πτώσεις του απομονωτή (uL περίπου 90) και αρχίστε το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.

Για να χρησιμοποιήσει micropipette: Το σιφώνιο και διανέμοντα 10 µL ολόκληρου του αίματος στο δείγμα καλά (σ) της συσκευής δοκιμής, προσθέτουν έπειτα 3 πτώσεις του απομονωτή (περίπου 90 µL) και αρχίζουν το χρονόμετρο. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.

 

Δάγκειος NS1 αντιγόνων:

1. Αφαιρέστε τη δοκιμή από τη σφραγισμένη σακούλα του, και την τοποθετήστε σε μια καθαρή, επιφάνεια επιπέδων. Ονομάστε τη συσκευή με τον προσδιορισμό ασθενών ή ελέγχου. Για τα καλύτερα αποτελέσματα, η δοκιμή πρέπει να εκτελεσθεί μέσα σε μια ώρα.

2. Η μεταφορά 3 πτώσεις του ορού/του πλάσματος (περίπου 75 µL) στο δείγμα καλά (σ) της συσκευής με το παρεχόμενο μίας χρήσης σιφώνιο, και αρχίζει το χρονόμετρο.

Επιτρέψτε ότι 2 πτώσεις ολόκληρου του αίματος (περίπου 50 µL) για να περιέλθουν στο κέντρο του δείγματος καλά της συσκευής δοκιμής κατόπιν προσθέτουν 1 πτώση του απομονωτή, και αρχίστε το χρονόμετρο.

Αποφύγετε τις αεροφυσαλίδες στο δείγμα καλά (σ), και μην προσθέστε οποιαδήποτε λύση στην περιοχή αποτελέσματος.

Δεδομένου ότι η δοκιμή αρχίζει να λειτουργεί, το χρώμα θα μεταναστεύσει πέρα από τη μεμβράνη.

3. Περιμένετε τη χρωματισμένη ζώνη να εμφανιστείτε. Το αποτέλεσμα πρέπει να διαβαστεί σε 10 λεπτά. Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 20 λεπτά.

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ

Δάγκειος IgG/IgM αντισωμάτων:

Γρήγορο αντίσωμα IgG εξαρτήσεων δοκιμής δαγκείου δειγμάτων αίματος/αντιγόνο NS1 Combo IgM 0
Δάγκειος NS1 αντιγόνων:
Γρήγορο αντίσωμα IgG εξαρτήσεων δοκιμής δαγκείου δειγμάτων αίματος/αντιγόνο NS1 Combo IgM 1
 

Για τις λεπτομέρειες, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με το προσωπικό Dewei για το εγχειρίδιο οδηγίας!

Στοιχεία επικοινωνίας
Sherry

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613316305166

WhatsApp : +8615267039708