Να στείλετε μήνυμα
products

15 λεπτά κιτ ταχείας δοκιμής τυφοειδή Δείγμα ορού κοπράνων Δείγμα αντιγόνου Salmonella Typhi

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Dewei
Πιστοποίηση: ISO
Αριθμό μοντέλου: Τύπος
Ποσότητα παραγγελίας min: 10000 ΤΕΜ
Τιμή: $0.5-2.0/pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25tests/box 20test/box
Χρόνος παράδοσης: 5-20 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 100000 ΤΕΜ/ημέρα
Λεπτομερής ενημέρωση
Συστατικό: Κασέτα ταχείας δοκιμής + ρυθμιστικό διάλυμα + πιπέτες μιας χρήσης Χρόνος αποτελέσματος: 15 λεπτά μετά τη λειτουργία
Πακέτο: 25 τεμ/κιβώτιο, 40 τεμ/κιβώτιο Αποθήκευση: Θερμοκρασία δωματίου 4-30℃
Δείγμα: Πλάσμα ορού περιττωμάτων Αρχή: Ανοσοχρωματογραφία
Υψηλό φως:

Κιτ ταχείας δοκιμής τυφοειδούς 15 λεπτών

,

κιτ ταχείας δοκιμής τυφοειδή ISO

,

δοκιμή αντιγόνου ανθρώπινης σαλμονέλας


Περιγραφή προϊόντων

Κιτ ταχείας δοκιμής ορού κοπράνων Plasma Salmonella Typhi Antigen Typhoid Fever

ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ

Το Rapid Test για τυφοειδή πυρετό είναι μια ανοσοχρωματογραφική ανάλυση σχεδιασμένη για την ποιοτική ανίχνευσηSalmonella typhiαντιγόνο στον ανθρώπινο ορό, στο πλάσμα ή στα κόπρανα.Προορίζεται να χρησιμοποιηθεί ως in vitro διαγνωστικό για τυφοειδή πυρετό.Προορίζεται να χρησιμοποιηθεί ως βοήθημα στη διάγνωση λοίμωξης και για την παρακολούθηση της αποτελεσματικότητας της θεραπευτικής θεραπείας.

 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Το S. Typhi Ag Rapid Test είναι ένας ποιοτικός ανοσοπροσδιορισμός πλευρικής ροής για την ανίχνευση του αντιγόνου Salmonella Typhi σε ανθρώπινα κόπρανα, ορό ή δείγμα πλάσματος.Η μεμβράνη της δοκιμαστικής ταινίας που περιέχεται στη συσκευή κασέτας είναι προεπικαλυμμένη με αντισώματα κατά της σαλμονέλας στην περιοχή της γραμμής δοκιμής της ταινίας.Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, τα κόπρανα, ο ορός ή το δείγμα πλάσματος αντιδρούν με το σωματίδιο που είναι επικαλυμμένο με αντίσωμα κατά της σαλμονέλας.Το μίγμα μεταναστεύει προς τα πάνω στη μεμβράνη χρωματογραφικά με τριχοειδική δράση για να αντιδράσει με αντισώματα κατά της σαλμονέλας στη μεμβράνη και να δημιουργήσει μια έγχρωμη γραμμή δοκιμής (Τ).Η παρουσία αυτής της έγχρωμης γραμμής στην περιοχή δοκιμής υποδηλώνει θετικό αποτέλεσμα, ενώ η απουσία της υποδηλώνει αρνητικό αποτέλεσμα.Για να χρησιμεύσει ως διαδικαστικός έλεγχος, μια έγχρωμη γραμμή ελέγχου (C) θα εμφανίζεται πάντα στην περιοχή της γραμμής ελέγχου, υποδεικνύοντας ότι έχει προστεθεί ο κατάλληλος όγκος δείγματος και έχει συμβεί απομάκρυνση της μεμβράνης.

 

ΚΥΡΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

• Ένα σακουλάκι που περιέχει μια κασέτα δοκιμής αντίδρασης με ξηραντικό.

• Buffer

• Πιπέτες μιας χρήσης.

• Οδηγίες χρήσης.

 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ

• Αποθηκεύστε στους 39~ 86 º F (4 ~ 30 º C) σε σφραγισμένο σακουλάκι για 18 μήνες.

 

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

• Μόνο για in vitro διαγνωστική χρήση.

• Να μη χρησιμοποιείται μετά την ημερομηνία λήξης.

• Η κασέτα δοκιμής θα πρέπει να παραμείνει στη σφραγισμένη θήκη μέχρι τη χρήση.

• Η χρησιμοποιημένη κασέτα δοκιμής πρέπει να απορρίπτεται σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς.

 

ΟΔΗΓΙΑ ΧΡΗΣΗΣ

Φέρτε τις δοκιμές, τα δείγματα, το ρυθμιστικό διάλυμα και/ή τους μάρτυρες σε θερμοκρασία δωματίου (15 30°C) πριν από τη χρήση.

1. Συλλογή δειγμάτων και προεπεξεργασία:

Δείγμα ορού/πλάσματος:
Διαχωρίστε τον ορό ή το πλάσμα από το αίμα το συντομότερο δυνατό για να αποφύγετε την αιμόλυση.Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο διαυγή, μη αιμολυμένα δείγματα.
Δείγμα περιττωμάτων:

Τα καλύτερα αποτελέσματα θα ληφθούν εάν η ανάλυση πραγματοποιηθεί εντός 6 ωρών μετά τη συλλογή.
Ξεβιδώστε και αφαιρέστε τη ράβδο εφαρμογής του σωλήνα αραίωσης.Προσέξτε να μην χυθεί ή πιτσιλιστεί διάλυμα από το σωληνάριο.Συλλέξτε δείγματα εισάγοντας τη ράβδο εφαρμογής σε τουλάχιστον 4 διαφορετικές θέσεις των περιττωμάτων για να συλλέξετε περίπου 50 mg περιττωμάτων (που ισοδυναμεί με το 1/4 του μπιζελιού).
Τοποθετήστε ξανά το μπαστούνι του απλικατέρ μέσα στο σωλήνα και βιδώστε το καπάκι σφιχτά.Προσέξτε να μην σπάσετε το άκρο του σωλήνα αραίωσης.
Ανακινήστε δυνατά το σωληνάριο συλλογής δείγματος για να αναμειχθούν το δείγμα και το ρυθμιστικό διάλυμα εκχύλισης.
2.
Δοκιμή:

Αφαιρέστε το τεστ από τη σφραγισμένη θήκη του και τοποθετήστε το σε μια καθαρή, επίπεδη επιφάνεια.Επισημάνετε την κασέτα με την ταυτότητα ασθενούς ή ελέγχου.Για καλύτερα αποτελέσματα, η ανάλυση πρέπει να εκτελείται εντός μίας ώρας.
Δείγμα ορού/πλάσματος:
Χρησιμοποιώντας την παρεχόμενη πιπέτα μιας χρήσης, μεταφέρετε 2~3 σταγόνες ορού ή πλάσματος στο φρεάτιο δείγματος (S) της κασέτας και, στη συνέχεια, ξεκινήστε το χρονόμετρο.
Δείγμα περιττωμάτων:
Χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι χαρτομάντηλο, σπάστε την άκρη του σωλήνα αραίωσης.Κρατήστε το σωληνάριο κατακόρυφα και διανείμετε 2~3 σταγόνες διαλύματος στο φρεάτιο δείγματος (S) της δοκιμαστικής κασέτας και, στη συνέχεια, ξεκινήστε το χρονόμετρο.
Αποφύγετε την παγίδευση φυσαλίδων αέρα στο φρεάτιο δείγματος (S) και μην προσθέσετε κανένα διάλυμα στην περιοχή του αποτελέσματος.
Καθώς η δοκιμή αρχίζει να λειτουργεί, το χρώμα θα μεταναστεύσει κατά μήκος της μεμβράνης.

3. Το αποτέλεσμα πρέπει να διαβαστεί σε 15 λεπτά.Μην ερμηνεύσετε το αποτέλεσμα μετά από 15 λεπτά.
15 λεπτά κιτ ταχείας δοκιμής τυφοειδή Δείγμα ορού κοπράνων Δείγμα αντιγόνου Salmonella Typhi 0

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ

ΘΕΤΙΚΟΣ:Δύο χρωματιστές λωρίδες εμφανίζονται στη μεμβράνη.Μια ζώνη εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (C) και μια άλλη ζώνη εμφανίζεται στην περιοχή δοκιμής (Τ).

ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ:Εμφανίζεται μόνο μία έγχρωμη ζώνη, στην περιοχή ελέγχου (C).Δεν εμφανίζεται εμφανής έγχρωμη ζώνη στην περιοχή δοκιμής (Τ).

ΜΗ ΕΓΚΥΡΟ:Η ζώνη ελέγχου δεν εμφανίζεται.Τα αποτελέσματα από οποιαδήποτε δοκιμή που δεν έχει δημιουργήσει ζώνη ελέγχου στον καθορισμένο χρόνο ανάγνωσης πρέπει να απορρίπτονται.Ελέγξτε τη διαδικασία και επαναλάβετε με μια νέα δοκιμή.Εάν το πρόβλημα παραμένει, διακόψτε αμέσως τη χρήση του κιτ και επικοινωνήστε με τον τοπικό διανομέα σας.

15 λεπτά κιτ ταχείας δοκιμής τυφοειδή Δείγμα ορού κοπράνων Δείγμα αντιγόνου Salmonella Typhi 115 λεπτά κιτ ταχείας δοκιμής τυφοειδή Δείγμα ορού κοπράνων Δείγμα αντιγόνου Salmonella Typhi 215 λεπτά κιτ ταχείας δοκιμής τυφοειδή Δείγμα ορού κοπράνων Δείγμα αντιγόνου Salmonella Typhi 3

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Sherry

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613316305166

WhatsApp : +8615267039708