Να στείλετε μήνυμα
products

AMP εξαρτήσεων δοκιμής φλυτζανιών δοκιμής πολυ-φαρμάκων 2-12 εξετάσεων ούρων γρήγορο γρήγορο MOP ΦΡΑΓΜΏΝ THC K2

Βασικές πληροφορίες
Place of Origin: China
Μάρκα: Dewei
Πιστοποίηση: ISO, CE, FDA
Αριθμό μοντέλου: Dwx-DOA
Ποσότητα παραγγελίας min: 5000 μονάδες
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1pc/pouch, 100pcs/carton
Delivery Time: in 20 days
Payment Terms: T/T, Western Union, L/C
Δυνατότητα προσφοράς: 100.000 μονάδες/ημέρα
Λεπτομερής ενημέρωση
Πρότυπο: Δοκιμή ή φλυτζάνι πολυ-φαρμάκων Πιστοποιητικό: ISO, CE
Τύπος φλυτζανιών: Στρογγυλό φλυτζάνι ή φλυτζάνι με το κλειδί Αποθήκευση: θερμοκρασία δωματίου
Δείγμα: Ούρα Ζωή του προϊόντος στο ράφι: 24 μήνες
Υψηλό φως:

blood test reagents

,

sysmex hematology analyzer reagents


Περιγραφή προϊόντων

Γρήγορο φλυτζάνι δοκιμής πολυ-φαρμάκων 2-12 εξετάσεων ούρων, γρήγορη εξάρτηση δοκιμής

2-12 συνδυασμός των ακόλουθων φαρμάκων: AMP/ΚΟΎΝΙΑ ETG/FYL/K2/KET/MAM/MDMA ΦΡΑΓΜΏΝ BUP/BZO/COC/

 

[ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ]

Η γρήγορη δοκιμή πολυ-φαρμάκων 2-12 είναι μια ανοσο-χρωματογραφική δοκιμή για τον ποιοτικό προσδιορισμό της παρουσίας φαρμάκων που απαριθμούνται στον πίνακα κατωτέρω.

Φάρμακο (προσδιοριστικό) Διακριβωτής Κόψτε το επίπεδο
Αμφεταμίνη (AMP) δ-αμφεταμίνη 1000ng/mL
Βαρβιτουρικά (ΦΡΑΓΜΟΣ) Secobarbital 300 ng/mL
Buprenorphine (BUP) Buprenorphine 10 ng/mL
Βενζοδιαζεπίνες (BZO) Oxazepam 300 ng/mL
Κοκαΐνη (COC) Benzoylecgonine 300 ng/mL
Cotinine (ΚΟΥΝΙΑ) Cotinine 200 ng/mL
Ethylglucuronide (ETG) Αιθύλιο - glucuronide 500 ng/mL
Fentanyl (FYL) Fentanyl 200 ng/mL
Συνθετικό Cannabinoid (K2) Jwh-018 PantanoicAcid 50 ng/mL
Ketamine (KET) Ketamine 1000ng/mL
6-Aoetylmorphine (MAM) 6-Aoetylmorphine 10 ng/mL
Methylenedioxymethamphetamine - Ecstasy (MDMA) 3,4-Methylenedioxymethamphetamine HCL (MDMA) 500 ng/mL

 

Η δοκιμή που αγοράσατε μπορεί να εξετάσει για οποιοδήποτε συνδυασμό φαρμάκων που απαριθμούνται στον πίνακα ανωτέρω. Αυτή η δοκιμή παρέχει μόνο ένα προκαταρκτικό αναλυτικό αποτέλεσμα της δοκιμής. Η χρωματογραφία αερίου/η μαζική φασματομετρία (GC/MS) είναι η συνιστώμενη επικυρωτική μέθοδος. Η κλινική εκτίμηση και η επαγγελματική κρίση πρέπει να εφαρμοστούν σε οποιοδήποτε φάρμακο του αποτελέσματος της δοκιμής κατάχρησης, ιδιαίτερα όταν υποδεικνύονται τα προκαταρκτικά θετικά αποτελέσματα.

 

Η γρήγορη δοκιμή πολυ-φαρμάκων 2-12 είναι μια γρήγορη, διαγνωστική εξέταση για την ποιοτική ανίχνευση των πολλαπλών φαρμάκων και των μεταβολιτών φαρμάκων στα ανθρώπινα ούρα σε διευκρινισμένα κομμένα επίπεδα.

Για την επαγγελματική χρήση μόνο. Για τη τεχνητή διαγνωστική χρήση μόνο.

 

[ΠΕΡΙΛΗΨΗ]

Αμφεταμίνη (AMP)

Η αμφεταμίνη και τα δομικά σχετικά φάρμακα «σχεδιαστών» είναι sympathomimetic αμίνες τα των οποίων βιολογικά αποτελέσματα περιλαμβάνουν τις ισχυρές ανόρεκτων, hyperthemic, και καρδιαγγειακών ιδιότητες υποκίνησης κεντρικών νευρικών συστημάτων (κνς). Λαμβάνονται συνήθως προφορικά, intraveneously, ή με το κάπνισμα. Οι αμφεταμίνες απορροφώνται εύκολα από το γαστροεντερικό κομμάτι και έπειτα είτε απενεργοποιούνται από το συκώτι είτε εκκριμένο τον αμετάβλητο στα ούρα. Το Methamphetamine μεταβολίζεται μερικώς στην αμφεταμίνη και το σημαντικό ενεργό μεταβολίτη του. Οι αμφεταμίνες αυξάνουν το ποσοστό καρδιών και τη πίεση του αίματος, και καταστέλλουν την όρεξη. Μερικές μελέτες δείχνουν ότι η βαριά κατάχρηση μπορεί να οδηγήσει στη μόνιμη ζημία σε ορισμένο ουσιαστικό νεύρο δομικό στον εγκέφαλο. Τα αποτελέσματα των αμφεταμινών διαρκούν γενικά 2-4 ώρες μετά από τη χρήση και το φάρμακο έχει μια ημιζωή 4-24 ωρών στο σώμα. Περίπου 30% των αμφεταμινών εκκρίνονται στα ούρα με αμετάβλητη μορφή, με το υπόλοιπο όπως hydroxylated και τα παράγωγα. Μπορεί να ανιχνευθεί στα ούρα για τη μεταγενέστερη χρήση 1 έως 2 ημερών.

 

ΒΑΡΒΙΤΟΥΡΙΚΑ (ΦΡΑΓΜΟΣ)

Τα βαρβιτουρικά είναι κατευναστικά κεντρικών νευρικών συστημάτων. Αντιμετωπίζονται συνήθως προφορικά αλλά εγχέονται μερικές φορές ενδομυϊκά και ενδοφλεβίως. Τα βαρβιτουρικά κυμαίνονται από σύντομης διάρκειας (περίπου 15 λεπτά, όπως secobarbital) ως να μακρύς-ενεργήσουν (24 ώρες ή μακρύτερος, όπως Phenobarbital). Τα σύντομης διάρκειας βαρβιτουρικά μεταβολίζονται εκτενώς στο σώμα, ενώ μακρύς-ενεργώντας είναι εκκριμένοι πρώτιστα αμετάβλητοι. Τα βαρβιτουρικά παράγουν την επαγρύπνηση, το wakefulness, την αυξανόμενη ενέργεια, τη μειωμένη πείνα, και ένα γενικό συναίσθημα καλά - όντας. Οι μεγάλες δόσεις του βαρβιτουρικού θα μπορούσαν να αναπτύξουν την ανοχή και τη φυσιολογική εξάρτηση και οδηγούν στην κατάχρησή της.

 

Buprenorphine (BUP)

Το Buprenorphine είναι ένα ισχυρό αναλγητικό που χρησιμοποιείται συχνά στην επεξεργασία του εθισμού οπιούχων. Το φάρμακο πωλείται με τα εμπορικά φίρματα Subutex™, Buprenex™, Temgesic™ και Suboxone™, τα οποία περιέχουν το HCL Buprenorphine μόνο ή σε σχέση με με το HCL Naloxone. Θεραπευτικά, Buprenorphine χρησιμοποιείται ως επεξεργασία αντικατάστασης για τους εξαρτημένους οπιούχων. Η επεξεργασία αντικατάστασης είναι μια μορφή ιατρικής φροντίδας που προσφέρεται στους οπιούχους εξαρτημένους (πρώτιστα εξαρτημένοι από την ηρωίνη) βασισμένους σε μια παρόμοια ή ίδια ουσία στο φάρμακο χρησιμοποιούμενο κανονικά. Στη θεραπεία αντικατάστασης, Buprenorphine είναι τόσο αποτελεσματικό όσο η μεθαδόνη αλλά καταδεικνύει ένα χαμηλότερο επίπεδο σωματικής εξάρτησης. Οι συγκεντρώσεις ελεύθερων Buprenorphine και Norbuprenorphine στα ούρα μπορούν να είναι λιγότερο από 1 ng/ml μετά από τη θεραπευτική διοίκηση, αλλά μπορούν να κυμανθούν μέχρι 20 ng/ml στην κατάχρηση situations.3 που η ημιζωή πλάσματος Buprenorphine είναι 2-4 hours.3 ενώ η πλήρης αποβολή μιας ενιαίας δόσης του φαρμάκου μπορεί να πάρει εφ' όσον 6 ημέρες, το παράθυρο της ανίχνευσης για το φάρμακο γονέων στα ούρα είναι πιθανά περίπου 3 ημέρες. Η ουσιαστική κατάχρηση Buprenorphine έχει αναφερθεί επίσης σε πολλές χώρες όπου οι διάφορες μορφές του φαρμάκου είναι διαθέσιμες. Το φάρμακο έχει εκτραπεί από τα νόμιμα κανάλια μέσω της κλοπής, των αγορών γιατρών, και των ψευδών συνταγών, και έχει δεν χρησιμοποιηθεί σωστά μέσω των ενδοφλέβιων, υπογλωσσικών, ενδορυνικών και διαδρομών εισπνοής.

 

ΒΕΝΖΟΔΙΑΖΕΠΙΝΕΣ (BZO)

Οι βενζοδιαζεπίνες είναι μια κατηγορία φαρμάκων που συχνά θεραπευτικά χρησιμοποιούνται ως αγχολυτικά, anti-convulsants και sedative υπνωτικά χάπια. Οι βενζοδιαζεπίνες φανερώνουν την παρουσία τους από την αναλγησία, την υπνηλία, τη σύγχυση, τις μειωμένες αντανακλάσεις, το χαμήλωμα της θερμοκρασίας σωμάτων, την αναπνευστική ύφεση, τον αποκλεισμό της αδρενοκορτικής απάντησης, και μια μείωση στη περιφερειακή αντίσταση χωρίς έναν αντίκτυπο στον καρδιακό δείκτη. Οι σημαντικότερες διαβάσεις της αποβολής είναι τα νεφρά (ούρα) και το συκώτι όπου κλίνεται στο glucuronic οξύ. Οι μεγάλες δόσεις των βενζοδιαζεπινών θα μπορούσαν να αναπτύξουν τις ανοχές και τη φυσιολογική εξάρτηση και οδηγούν στην κατάχρησή της. Μόνο τα ποσά ιχνών (λιγότερο από 1%) βενζοδιαζεπινών εκκρίνονται αμετάβλητος στα ούρα, η περισσότερη από τις βενζοδιαζεπίνες στα ούρα είναι κλιμένο φάρμακο. Το Oxazepam, ένας κοινός μεταβολίτης πολλών βενζοδιαζεπινών, παραμένει ανιχνεύσιμο στα ούρα μέχρι και μια εβδομάδα, η οποία κάνει Oxazepam που ένας χρήσιμος δείκτης των βενζοδιαζεπινών κάνει κακή χρήση.

 

Κοκαΐνη (COC)

Η κοκαΐνη που προέρχεται αναισθητικό από τα φύλλα του φυτού κοκών, είναι ένα ισχυρό τονωτικό κεντρικών νευρικών συστημάτων και ένα τοπικό. Των ψυχολογικών αποτελεσμάτων που προκαλούνται μεταξύ με τη χρησιμοποίηση της κοκαΐνης είναι ευφορία, εμπιστοσύνη και μια αίσθηση της αυξανόμενης ενέργειας, που συνοδεύεται με το αυξανόμενο ποσοστό καρδιών, τη διαστολή των μαθητών, τον πυρετό, τις δονήσεις και τον ιδρώτα. Η κοκαΐνη εκκρίνεται στα ούρα πρώτιστα ως benzoylecgonine σε ένα λίγο χρονικό διάστημα.

 

Cotinine (ΚΟΥΝΙΑ)

Το Cotinine είναι ο πρώτης φάσης μεταβολίτης της νικοτίνης, ένα τοξικό αλακαλοειδές που παράγει την υποκίνηση των αυτόνομων γαγγλίων και του κεντρικού νευρικού συστήματος όταν είναι στους ανθρώπους. Η νικοτίνη είναι ένα φάρμακο στο οποίο ουσιαστικά κάθε μέλος μιας καπνός-καπνίζοντας κοινωνίας εκτίθεται είτε μέσω της απευθείας επαφής είτε της μεταχειρισμένης εισπνοής. Εκτός από τον καπνό, η νικοτίνη είναι επίσης διαθέσιμη στο εμπόριο ως ενεργό συστατικό στη θεραπεία αντικατάστασης καπνίσματος όπως η γόμμα νικοτίνης, τα διαδερμικά μπαλώματα και οι ρινικοί ψεκασμοί. Σε 24ωρα ούρα, περίπου 5% μιας δόσης νικοτίνης εκκρίνεται ως αμετάβλητο φάρμακο με 10% ως cotinine και 35% ως hydroxycotinine οι συγκεντρώσεις άλλων μεταβολιτών θεωρούνται για να αποτελέσουν λιγότερο από 5%. Ενώ το cotinine είναι πιθανά ένας ανενεργός μεταβολίτης, είναι σχεδιάγραμμα αποβολών είναι σταθερότερο από αυτός της νικοτίνης που είναι κατά ένα μεγάλο μέρος ούρα pH εξαρτώμενα. Κατά συνέπεια, το cotinine θεωρείται καλός βιολογικός δείκτης για τον καθορισμό της χρήσης νικοτίνης.

 

Ethylglucuronide (ETG)

Αιθυλικό Glucuronide (EtG) είναι ένας άμεσος μεταβολίτης του οινοπνεύματος. Η παρουσία στα ούρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ανιχνεύσει την πρόσφατη εισαγωγή οινοπνεύματος, ακόμα και αφού το οινόπνευμα δεν είναι πλέον μετρήσιμο. Οι παραδοσιακές εργαστηριακές μέθοδοι ανιχνεύουν το πραγματικό οινόπνευμα στο σώμα, το οποίο απεικονίζει την τρέχουσα εισαγωγή μέσα στις προηγούμενες λίγες ώρες (ανάλογα με πόσο καταναλώθηκε). Η παρουσία EtG στα ούρα είναι ένας οριστικός δείκτης ότι μπορεί να ανιχνευθεί στα ούρα για 3 έως 4 ημέρες μετά από να πιει το οινόπνευμα, ακόμη και το οινόπνευμα αποβάλλεται από το σώμα. Επομένως, EtG είναι ένας ακριβέστερος δείκτης της πρόσφατης εισαγωγής του οινοπνεύματος από μετρώντας για την παρουσία το ίδιο οινοπνεύματος. Η δοκιμή EtG μπορεί να βοηθήσει στη διάγνωση της μεθυσμένων οδήγησης και του αλκοολισμού, ο οποίος έχει τη σημαντική σημασία στο δικανικούς προσδιορισμό και τη ιατρική εξέταση.

 

Fentanyl (FYL)

Fentanyl είναι ένα ισχυρό, συνθετικό ναρκωτικό αναλγητικό με μια γρήγορη αρχή και σύντομη διάρκεια της δράσης. Είναι ένας ισχυρός αγωνιστής στους δέκτες μ-οπιούχων. Ιστορικά έχει χρησιμοποιηθεί για να μεταχειριστεί το σημαντικό πόνο και χρησιμοποιείται συνήθως στις προ-διαδικασίες ως reliever πόνου καθώς επίσης και αναισθητικό σε σχέση με με μια βενζοδιαζεπίνη. Είναι περίπου 80 έως 100 φορές πιό ισχυρός από τη μορφίνη και κατά προσέγγιση 15 έως 20 φορές πιό ισχυρός από την ηρωίνη.

 

Συνθετικό Cannabinoid (K2)

Από το 2004, τα βοτανικά μίγματα όπως “το καρύκευμα” πωλούνται στην Ελβετία, την Αυστρία, τη Γερμανία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες κυρίως μέσω των καταστημάτων Διαδικτύου. Αν και δηλώνονται ως θυμίαμα, καπνίζονται όπως “βιο-φάρμακα” από τους καταναλωτές. Στην αντιστοιχία blogs, οι καταναλωτές ναρκωτικών εξέθεσαν τα κάνναβη-όπως αποτελέσματα μετά από να καπνίσουν. Αυτά τα προϊόντα απολαμβάνουν τη μεγάλη δημοτικότητα ιδιαίτερα μεταξύ των νέων, όπως μέχρι τώρα τα μίγματα πωλούνται στα επικεφαλής καταστήματα και μέσω Διαδικτύου σε πολλές χώρες χωρίς περιορισμό ηλικίας. Jwh-018 αναπτύχθηκαν και αξιολογήθηκαν στη βασική επιστημονική έρευνα στις σχέσεις δραστηριότητας δομών μελέτης σχετικές με τους δέκτες cannabinoid. JWH073 έχει προσδιοριστεί στα πολυάριθμα βοτανικά προϊόντα, όπως «το καρύκευμα», «K2», K3» και άλλα. Αυτά τα προϊόντα μπορούν να καπνιστούν για τα ψυχοενεργά αποτελέσματά τους.

 

Ketamine (KET)

Το Ketamine είναι ένα σύντομης διάρκειας «διαχωρίσιμο» αναισθητικό λόγω της δυνατότητάς του να χωρίσει την αντίληψη από την αίσθηση. Έχει επίσης τις παραισθησιογόνες και painkilling ιδιότητες που φαίνονται να έχουν επιπτώσεις στους ανθρώπους πολύ στους διαφορετικούς τρόπους. Το Ketamine συσχετίζεται χημικά με PCP (“σκόνη αγγέλου”). Το Ketamine χορηγείται περιστασιακά στους ανθρώπους αλλά, συχνότερα, χρησιμοποιείται από τους κτηνιάτρους για τη χειρουργική επέμβαση κατοικίδιων ζώων. Γενικά η οδός Κ ο συχνότερα εκτρέπεται με υγρή μορφή από τους ιατρικούς προμηθευτές των κτηνιάτρων τα γραφεία ή. Το Ketamine διαρκεί γενικά 1-5 λεπτά για να εφαρμοστεί. Το ρουθουνισμένο ketamine διαρκεί λίγο περισσότερο σε 5-15 λεπτά. Ανάλογα με πόσο και πόσο πρόσφατα κάποιος έχει φάει, το προφορικό ketamine μπορεί να πάρει μεταξύ 5 και 30 λεπτά για να εφαρμοστεί. Τα αρχικά αποτελέσματα του ketamine διαρκούν περίπου 30-45 λεπτά εάν εγχέονται, 45-60 λεπτά όταν ρουθουνίζονται, και 1-2 ώρες εάν χρησιμοποιούνται προφορικά. Η διοίκηση επιβολής φαρμάκων αναφέρει ότι το φάρμακο μπορεί ακόμα να έχει επιπτώσεις στο σώμα μέχρι και 24 ώρες.

 

6-Aoetylmorphine (MAM)

6-Monoacetylmorphine (6-MAM) ή το acetylmorphine 6 (6-AM) είναι ένας από τρεις ενεργούς μεταβολίτες της ηρωίνης (diacetylmorphine), άλλοι που είναι μορφίνη και το πολύ λιγότερο ενεργό monoacetylmorphine 3 (3-MAM). 6-MAM δημιουργείται γρήγορα από την ηρωίνη στο σώμα, και έπειτα είτε μεταβολίζεται στη μορφίνη είτε εκκρίνεται στα ούρα. 6-MAM παραμένει στα ούρα για όχι περισσότερους από 24 ώρες. Έτσι ένα δείγμα ούρων πρέπει να συλλεχθεί σύντομα μετά από την τελευταία χρήση ηρωίνης, αλλά η παρουσία του 6-MAM εγγυάται ότι η ηρωίνη χρησιμοποιήθηκε στην πραγματικότητα μόλις μέσα στην τελευταία ημέρα. 6-MAM βρίσκεται φυσικά στον εγκέφαλο, αλλά σε τέτοιες μικρές ποσότητες ότι η ανίχνευση αυτής της ένωσης στα ούρα ουσιαστικά εγγυάται ότι η ηρωίνη έχει καταναλωθεί πρόσφατα.

 

Methylenedioxymethamphetamine - Ecstasy (MDMA)

MDMA ανήκει σε μια οικογένεια των προκαλούμενων από τον άνθρωπο φαρμάκων. Οι συγγενείς του περιλαμβάνουν MDA (methylenedioxyamphetamine), και MDEA (methylenedioxyethylamphetamine). Όλοι μοιράζονται τα αμφεταμίνη-όπως αποτελέσματα. MDMA είναι ένα τονωτικό με τις παραισθησιογόνες τάσεις που περιγράφονται ως empathogen δεδομένου ότι απελευθερώνει τις διάθεση-αλλάζοντας χημικές ουσίες, όπως και το λ-dopa, και μπορεί να παραγάγει τα συναισθήματα της αγάπης και της φιλικής διάθεσης. Τα δυσμενή αποτελέσματα της χρήσης MDMA περιλαμβάνουν την ανυψωμένες πίεση του αίματος, hyperthermia, την ανησυχία, την παράνοια και την αϋπνία. MDMA χορηγείται είτε από την προφορική κατάποση είτε την ενδοφλέβια έγχυση. Τα αποτελέσματα MDMA αρχίζουν 30 λεπτά μετά από την εισαγωγή, αιχμή σε μια ώρα και διαρκούν για 2 – 3 ώρες.

 

[ΑΡΧΗ]

Η γρήγορη δοκιμή πολυ-φαρμάκων 2-12 είναι ανταγωνιστικό immunoassay που χρησιμοποιείται καλύπτει για την παρουσία διάφορων φαρμάκων και μεταβολιτών φαρμάκων στα ούρα. Είναι χρωματογραφική απορροφητική συσκευή στην οποία, τα φάρμακα μέσα σε ένα δείγμα ούρων, συνδύασαν ανταγωνιστικά σε έναν περιορισμένο αριθμό φαρμάκων των μονοκλονικών περιοχών συνδέσεων αντισωμάτων (ποντίκι) συζευγμένων.

 

Όταν η δοκιμή ενεργοποιείται, τα ούρα απορροφώνται σε κάθε λουρίδα δοκιμής από την τριχοειδή δράση, μίγματα με την αντίστοιχη κλίση αντισωμάτων φαρμάκων μονοκλονική, και ρέουν πέρα από μια καλυμμένη προηγουμένως μεμβράνη. Όταν το φάρμακο μέσα στο δείγμα ούρων είναι κάτω από το επίπεδο ανίχνευσης της δοκιμής, η αντίστοιχη κλίση αντισωμάτων φαρμάκων μονοκλονική δεσμεύει στην αντίστοιχη κλίση φάρμακο-πρωτεΐνης που ακινητοποιείται στην περιοχή δοκιμής (τ) της λουρίδας δοκιμής. Αυτό παράγει μια χρωματισμένη γραμμή δοκιμής στην περιοχή δοκιμής (τ) της λουρίδας, η οποία, ανεξάρτητα από την έντασή της, υποβάλλει ένα αρνητικό αποτέλεσμα της δοκιμής.

 

Όταν τα επίπεδα φαρμάκων δειγμάτων είναι σε ή επάνω από το επίπεδο ανίχνευσης της δοκιμής, το ελεύθερο φάρμακο στο δείγμα δεσμεύει στην αντίστοιχη κλίση αντισωμάτων φαρμάκων μονοκλονική, που αποτρέπει την αντίστοιχη κλίση αντισωμάτων φαρμάκων μονοκλονική από τη δέσμευση στην αντίστοιχη κλίση φάρμακο-πρωτεΐνης που ακινητοποιείται στην περιοχή δοκιμής (τ) της συσκευής. Αυτό αποτρέπει την ανάπτυξη μιας ευδιάκριτης χρωματισμένης ζώνης στην περιοχή δοκιμής, δείχνοντας ένα προκαταρκτικό θετικό αποτέλεσμα.

Για να χρησιμεύει ως ένας έλεγχος διαδικασίας, μια χρωματισμένη γραμμή θα εμφανιστεί στην περιοχή ελέγχου (γ), κάθε λουρίδας, εάν η δοκιμή έχει εκτελεσθεί κατάλληλα.

 

[ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ]

Η δοκιμή πρέπει να είναι στη θερμοκρασία δωματίου (15ºC σε 30ºC)

 • Ο χορηγός συλλέγει το δείγμα ούρων σε ένα φλυτζάνι ούρων.
 • Ανοίξτε τη σφραγισμένη σακούλα από λυσσασμένο κατά μήκος της εγκοπής. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σακούλα και την τοποθετήστε σε μια επιφάνεια επιπέδων.
 • Κρατήστε dropper δειγμάτων κάθετα, και προσθέστε ακριβώς τρεις πτώσεις του δείγματος ούρων στο δείγμα καλά.
 • Το αποτέλεσμα πρέπει να διαβαστεί σε 5 λεπτά. Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.

 

[ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ PREPRATION]

 • Συλλέξτε το δείγμα ούρων με ένα καθαρό, ξηρό εμπορευματοκιβώτιο. Τα ούρα που συλλέγονται ανά πάσα στιγμή της ημέρας μπορούν να χρησιμοποιηθούν.
 • Για τα καλύτερα αποτελέσματα, συλλογή δειγμάτων δοκιμής αμέσως μετά.
 • Τα δείγματα ούρων μπορούν να καταψυχτούν (2-8°C) και να αποθηκευτούν μέχρι σαράντα οκτώ ώρες.
 • Για την πιό μακροχρόνια αποθήκευση, παγώστε τα δείγματα (- 20°C ή κατωτέρω).
 • Φέρτε τα παγωμένα ή κατεψυγμένα δείγματα στη θερμοκρασία δωματίου πρίν εξετάζει.

 

[ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ]

Η δοκιμή πρέπει να είναι στη θερμοκρασία δωματίου (15ºC σε 30ºC)

 • Ο χορηγός συλλέγει το δείγμα ούρων σε ένα φλυτζάνι ούρων.
 • Ανοίξτε τη σφραγισμένη σακούλα από λυσσασμένο κατά μήκος της εγκοπής. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σακούλα και την τοποθετήστε σε μια επιφάνεια επιπέδων.
 • Κρατήστε dropper δειγμάτων κάθετα, και προσθέστε ακριβώς τρεις πτώσεις του δείγματος ούρων στο δείγμα καλά.
 • Το αποτέλεσμα πρέπει να διαβαστεί σε 5 λεπτά. Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.

 

[ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΔΟΚΙΜΗΣ]

1. Αυτή η δοκιμή έχει αναπτυχθεί για τη δοκιμή των δειγμάτων ούρων μόνο. Κανένα άλλο ρευστό δεν έχει αξιολογηθεί. Μην χρησιμοποιήστε αυτήν την συσκευή στις ουσίες δοκιμής εκτός από τα ούρα.

2. Υπάρχει μια δυνατότητα ότι τα τεχνικά ή διαδικαστικά λάθη, καθώς επίσης και οι παρεμβαίνοντας ουσίες στο δείγμα ούρων μπορούν να προκαλέσουν τα λανθασμένα αποτελέσματα.

3. Τα αλλοιωμένα δείγματα ούρων μπορούν να παραγάγουν τα λανθασμένα αποτελέσματα. Οι ισχυροί φορείς οξείδωσης όπως η χλωρίνη (υποχλωριώδες άλας) μπορούν να οξειδώσουν το κατάλοιπο φαρμάκων. Εάν ένα δείγμα υποψιάζεται της αλλοίωσης, λάβετε ένα νέο δείγμα σε ένα διαφορετικό, αχρησιμοποίητο, φλυτζάνι.

4. Αυτή η δοκιμή είναι μια ποιοτική δοκιμή διαλογής. Δεν έχει ως σκοπό να καθορίσει την ποσοτική συγκέντρωση των φαρμάκων ή το επίπεδο δηλητηρίασης.

5. Ένα θετικό αποτέλεσμα δεν δείχνει το επίπεδο ή τη δηλητηρίαση, τη διαδρομή διοίκησης ή τη συγκέντρωση στα ούρα.

6. Ένα αρνητικό αποτέλεσμα μπορεί να μην δείξει απαραιτήτως τα φάρμακο-ελεύθερα ούρα. Τα αρνητικά αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν όταν το φάρμακο είναι παρόν αλλά κάτω από το κομμένο επίπεδο της δοκιμής.

 

[ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ]

Ένας διαδικαστικός έλεγχος συμπεριλαμβάνεται στη δοκιμή. Μια γραμμή που εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ) θεωρείται εσωτερικός διαδικαστικός έλεγχος. Επιβεβαιώνει τον ικανοποιητικό όγκο δειγμάτων, επαρκές μεμβρανών και τη σωστή διαδικαστική τεχνική.

Τα πρότυπα ελέγχου δεν παρέχονται αυτήν την εξάρτηση. Εντούτοις, συνιστάται οι θετικοί και αρνητικοί έλεγχοι να εξετάζονται ως ορθή εργαστηριακή πρακτική να επιβεβαιώσει η διαδικασία δοκιμής και να ελέγξει η κατάλληλη απόδοση δοκιμής. Ο ποιοτικός έλεγχος πρέπει να οργανωθεί με κάθε νέο μέρος, και κάθε 30 ημέρες για να ελέγξει τη σταθερότητα αποθήκευσης. Ο θετικός και αρνητικός έλεγχος πρέπει να δώσει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Οι χρήστες μπορούν εμπορικά να λάβουν τα υλικά ελέγχου (παραδείγματος χάριν από την εταιρία σίγμα-Aldrich). Η συγκέντρωση του φαρμάκου στους θετικούς και αρνητικούς ελέγχους είναι περίπου 50% επάνω από και κάτω από τη συγκέντρωση διακοπών της δοκιμής.

AMP εξαρτήσεων δοκιμής φλυτζανιών δοκιμής πολυ-φαρμάκων 2-12 εξετάσεων ούρων γρήγορο γρήγορο MOP ΦΡΑΓΜΏΝ THC K2 0AMP εξαρτήσεων δοκιμής φλυτζανιών δοκιμής πολυ-φαρμάκων 2-12 εξετάσεων ούρων γρήγορο γρήγορο MOP ΦΡΑΓΜΏΝ THC K2 1

Στοιχεία επικοινωνίας
Sherry

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613316305166

WhatsApp : +8615267039708