Να στείλετε μήνυμα
products

One Step O1 / O139 Vibrio Cholerae Rapid Test Kit Περιττώματα Δείγμα κιτ ποιοτικής ανίχνευσης

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Dewei
Πιστοποίηση: ISO
Αριθμό μοντέλου: CHL
Ποσότητα παραγγελίας min: 5000 μονάδες
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25test/box
Χρόνος παράδοσης: σε 20 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 500,000pcs/day
Λεπτομερής ενημέρωση
Δείγμα: Περιττώματα Τύπος: Κασέτα
Προέλευση: Κίνα Διάρκεια ζωής: 24 Μήνες
Χρήση: Επαγγελματική χρήση Αρχή: Χρωματογραφία πλευρικής ροής
Υψηλό φως:

Κιτ ταχείας δοκιμής ISO Vibrio cholerae

,

κιτ ταχείας δοκιμής περιττωμάτων Vibrio cholerae

,

κιτ ταχείας δοκιμής O1 O139


Περιγραφή προϊόντων

One Strp Vibrio Cholerae O1/O139 Ταχεία δοκιμή περιττωμάτων Δείγμα κοπράνων Κιτ ποιοτικής ανίχνευσης

 

ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ

Το Vibrio cholerae Rapid Test είναι μια ταχεία οπτική ανοσοδοκιμασία για την ποιοτική, πιθανή ανίχνευση του Vibrio cholerae O1 και/ή O139 σε δείγματα ανθρώπινων κοπράνων.Αυτό το κιτ προορίζεται για χρήση ως βοήθημα στη διάγνωση της λοίμωξης από Vibrio cholerae O1 και/ή O139.

ΑΡΧΗ
Το Vibrio cholerae O1/O139 Antigen Rapid Test ανιχνεύει το Vibriocholerae O1/O139 μέσω οπτικής ερμηνείας της ανάπτυξης χρώματος στην εσωτερική λωρίδα.Το τεστ περιέχει δύο λωρίδες σε κασέτα, σε κάθε ταινία αντισώματα anti-Vibrio cholerae O1/O139 ακινητοποιούνται στην περιοχή δοκιμής της μεμβράνης.Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, το δείγμα αντιδρά με αντισώματα anti-Vibrio cholerae O1/O139 συζευγμένα με έγχρωμα σωματίδια και προεπικαλυμμένα στο συζευγμένο επίθεμα της δοκιμής.Το μείγμα στη συνέχεια μεταναστεύει μέσω της μεμβράνης με τριχοειδική δράση και αλληλεπιδρά με αντιδραστήρια στη μεμβράνη.Εάν υπάρχει επαρκής ποσότητα Vibrio cholerae O1/O139 στο δείγμα, θα σχηματιστεί μια έγχρωμη ταινία στην περιοχή δοκιμής της μεμβράνης.Η παρουσία αυτής της έγχρωμης ταινίας υποδηλώνει θετικό αποτέλεσμα, ενώ η απουσία της υποδηλώνει αρνητικό αποτέλεσμα.Η εμφάνιση μιας έγχρωμης ταινίας στην περιοχή ελέγχου χρησιμεύει ως διαδικαστικός έλεγχος, υποδεικνύοντας ότι έχει προστεθεί ο σωστός όγκος του δείγματος και έχει συμβεί απομάκρυνση της μεμβράνης.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ
Ανοσοδοκιμασία μόνο για in vitro διαγνωστική χρήση.
Να μη χρησιμοποιείται μετά την ημερομηνία λήξης.
Το τεστ πρέπει να παραμείνει στη σφραγισμένη θήκη μέχρι τη χρήση.
Το χρησιμοποιημένο τεστ πρέπει να απορρίπτεται σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ
Το κιτ πρέπει να φυλάσσεται στους 2-30°C μέχρι την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στη σφραγισμένη θήκη.
Η δοκιμή πρέπει να παραμείνει στη σφραγισμένη θήκη μέχρι τη χρήση.
Φυλάξτε το μακριά από το άμεσο ηλιακό φως, την υγρασία και τη θερμότητα.
Μην καταψύχετε.
Πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα για την προστασία των εξαρτημάτων του κιτ από μόλυνση.Μην το χρησιμοποιείτε εάν υπάρχουν ενδείξεις μικροβιακής μόλυνσης ή καθίζησης.Η βιολογική μόλυνση του εξοπλισμού διανομής, των περιεκτών ή των αντιδραστηρίων μπορεί να οδηγήσει σε ψευδή αποτελέσματα.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Φέρτε τις δοκιμές, τα δείγματα, το ρυθμιστικό διάλυμα και/ή τους μάρτυρες σε θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη χρήση.
1. Συλλογή δειγμάτων και προεπεξεργασία:
Χρησιμοποιήστε το δοχείο συλλογής δειγμάτων που παρέχεται στο κιτ για τη συλλογή δειγμάτων.Ακολουθήστε τη διαδικασία λειτουργίας που αναγράφεται σε αυτό για οδηγίες.Άλλα καθαρά ξηρά δοχεία θα μπορούσαν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τον ίδιο σκοπό.Τα καλύτερα αποτελέσματα θα ληφθούν εάν η ανάλυση πραγματοποιηθεί εντός 6 ωρών μετά τη συλλογή.
Για στερεά δείγματα:Ξεβιδώστε και αφαιρέστε τον εφαρμοστή σωλήνα αραίωσης.Προσέξτε να μην χυθεί ή πιτσιλιστεί διάλυμα από το σωληνάριο.Συλλέξτε δείγματα εισάγοντας τη ράβδο εφαρμογής σε τουλάχιστον 4 διαφορετικές θέσεις των περιττωμάτων για να συλλέξετε περίπου 50 mg περιττωμάτων (που ισοδυναμεί με το 1/4 του μπιζελιού).
Για υγρά δείγματα:Κρατήστε την πιπέτα κατακόρυφα, αναρροφήστε δείγματα κοπράνων και, στη συνέχεια, μεταφέρετε 2 σταγόνες (περίπου 50 µL) στο σωληνάριο συλλογής δειγμάτων που περιέχει το ρυθμιστικό διάλυμα εκχύλισης.
Τοποθετήστε ξανά το απλικατέρ στο σωληνάριο και βιδώστε το καπάκι σφιχτά.Προσέξτε να μην σπάσετε το άκρο του σωλήνα αραίωσης.
Ανακινήστε δυνατά το σωληνάριο συλλογής δείγματος για να αναμειχθούν το δείγμα και το ρυθμιστικό διάλυμα εκχύλισης.Τα δείγματα που παρασκευάζονται στο σωληνάριο συλλογής δειγμάτων μπορούν να αποθηκευτούν για 6 μήνες στους -20°C εάν δεν δοκιμαστούν εντός 1 ώρας μετά την προετοιμασία.
2. Δοκιμές
Αφαιρέστε το τεστ από τη σφραγισμένη θήκη του και τοποθετήστε το σε μια καθαρή, επίπεδη επιφάνεια.Επισημάνετε τη δοκιμή με την ταυτότητα του ασθενούς ή του ελέγχου.Για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα, η ανάλυση θα πρέπει να εκτελείται εντός μίας ώρας.
Χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι χαρτομάντηλο, σπάστε την άκρη του σωλήνα αραίωσης.Κρατήστε το σωληνάριο κατακόρυφα και διανείμετε 2~3 σταγόνες διαλύματος στο φρεάτιο δείγματος (S) της δοκιμαστικής κασέτας.
Αποφύγετε την παγίδευση φυσαλίδων αέρα στο φρεάτιο δείγματος (S) και μην ρίχνετε κανένα διάλυμα στο παράθυρο παρατήρησης.
Καθώς η δοκιμή αρχίζει να λειτουργεί, θα δείτε το χρώμα να κινείται κατά μήκος της μεμβράνης.
3. Περιμένετε να εμφανιστούν οι έγχρωμες ταινίες.Το αποτέλεσμα πρέπει να διαβαστεί σε 10 λεπτά.Μην ερμηνεύσετε το αποτέλεσμα μετά από 20 λεπτά.
Σημείωση:Εάν το δείγμα δεν μεταναστεύει (παρουσία σωματιδίων), φυγοκεντρήστε τα εκχυλισμένα δείγματα που περιέχονται στο φιαλίδιο του ρυθμιστικού διαλύματος εκχύλισης.Συλλέξτε 80 μL υπερκειμένου, διανείμετε στο φρεάτιο δείγματος (S) μιας νέας κασέτας δοκιμήςκαι ξεκινήστε από την αρχή ακολουθώντας τις οδηγίες που αναφέρονται παραπάνω.

One Step O1 / O139 Vibrio Cholerae Rapid Test Kit Περιττώματα Δείγμα κιτ ποιοτικής ανίχνευσης 0

One Step O1 / O139 Vibrio Cholerae Rapid Test Kit Περιττώματα Δείγμα κιτ ποιοτικής ανίχνευσης 1

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Sherry

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613316305166

WhatsApp : +8615267039708