Να στείλετε μήνυμα
products

Pf ελονοσίας ορών πλάσματος ολόκληρου αίματος εξαρτήσεων ελονοσίας CE ISO13485 διαγνωστική παν γρήγορη εξάρτηση δοκιμής

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Foshan, Κίνα
Μάρκα: Dewei
Πιστοποίηση: CE ISO
Αριθμό μοντέλου: Malp-DW02
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000
Τιμή: $0.27-$0.35
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κιβώτια/χαρτοκιβώτια
Χρόνος παράδοσης: 10-20 εργάσιμες ημέρες
Δυνατότητα προσφοράς: 600000 την εβδομάδα
Λεπτομερής ενημέρωση
Υλικό: Πλαστικός, κολλοειδής χρυσός Δείγμα δοκιμής: Ολόκληρο αίμα/ορός/πλάσμα
Σχήμα δοκιμής: κασέτα Χρόνος δοκιμής: 10 λεπτά
Στόχος: Τηγάνι ελονοσίας P.f Εξουσιοδότηση: 2 έτη
Υψηλό φως:

ISO13485 διαγνωστική εξάρτηση ελονοσίας

,

Διαγνωστική εξάρτηση ελονοσίας κασετών

,

Pf ελονοσίας παν γρήγορη εξάρτηση δοκιμής


Περιγραφή προϊόντων

 

CE ISO13485 ελονοσίας διαγνωστική ολόκληρου αίματος πλάσματος ορών εξάρτηση δοκιμής ελονοσίας P.F παν γρήγορη


[ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ]
Η ελονοσία P.f/η παν γρήγορη δοκιμή είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση της κυκλοφορίας των αντιγόνων του falciparum Plasmodium, Plasmodium vivax, Plasmodium ovale, malariae Plasmodium σε ολόκληρο το αίμα.

 

[ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ]
Κασέτα δοκιμής
Απομονωτής
Μίας χρήσης σιφώνια
Οδηγία για τη χρήση.

 

[ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ]
Φέρτε τις δοκιμές, τα δείγματα, τον απομονωτή ή/και τους ελέγχους στη θερμοκρασία δωματίου (15 - 30°C) πριν τη χρήση.
1. Αφαιρέστε τη συσκευή δοκιμής από τη σακούλα φύλλων αλουμινίου και την χρησιμοποιήστε το συντομότερο δυνατό. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται μέσα σε μια ώρα.

2. Τοποθετήστε τη συσκευή δοκιμής σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων. Μεταφέρετε το δείγμα από ένα σιφώνιο ή ένα σιφώνιο:

Για να χρησιμοποιήσει ένα σιφώνιο: Η μεταφορά 10uL ολόκληρου του αίματος σε καλά-1 (W1) της συσκευής δοκιμής, προσθέτει έπειτα 3 πλήρεις πτώσεις του απομονωτή σε καλά-2 (W2), και αρχίζει το χρονόμετρο. (Δείτε την απεικόνιση① κατωτέρω). Αποφύγετε τις αεροφυσαλίδες σε W1.
Για να χρησιμοποιήσει ένα μίας χρήσης σιφώνιο δειγμάτων: Κρατήστε το σιφώνιο κάθετα σύρετε το δείγμα μέχρι τη γραμμή αφθονίας όπως φαίνεται στην απεικόνιση① κατωτέρω. Μεταφέρετε το δείγμα σε W1 της συσκευής δοκιμής, κατόπιν προσθέστε 3 πλήρεις πτώσεις του απομονωτή σε W2 και αρχίστε το χρονόμετρο. Αποφύγετε τις αεροφυσαλίδες σε W1.

3. Περιμένετε τη χρωματισμένη γραμμή να εμφανιστείτε. Το αποτέλεσμα πρέπει να διαβαστεί σε 15 λεπτά. Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 20 λεπτά.

Pf ελονοσίας ορών πλάσματος ολόκληρου αίματος εξαρτήσεων ελονοσίας CE ISO13485 διαγνωστική παν γρήγορη εξάρτηση δοκιμής 0

 

[ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΠΑ]
Η Co. ιατρικού εξοπλισμού DEWEI, ΕΠΕ είναι μια οδήγηση και ο επαγγελματικός κατασκευαστής των προϊόντων IVD, αυτό είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας ειδικευμένη να αναπτυχθεί, την κατασκευή και το μάρκετινγκ της κλινικών εργαστηριακών συσκευής ανάλυσης & των αντιδραστηρίων, όπως η συσκευή ανάλυσης & τα αντιδραστήρια αιματολογίας, οι εξαρτήσεις συντήρησης RNA ιών & εξαγωγής, τα αντιδραστήρια ιζημάτων ούρων και οι λύσεις πλυσίματος.
Τα προϊόντα DEWEI χρησιμοποιούνται ευρέως στις κλινικές νοσοκομείων, τα κέντρα ελέγχου ασθενείας, τις τράπεζες αίματος, τις κτηνιατρικές κλινικές, το κέντρο επιστημονικής έρευνας και τα εργαστήρια κολλεγίων.
Το Qulity είναι αρχική ανησυχία, η ομάδα DEWEI είναι αυστηρή στα ποιοτικά συστήματα ελέγχου έτσι τα προϊόντα που μας έχουν το CE, το ISO, CFDA και άλλα πιστοποιητικά διεθνών προτύπων.
Η άποψη DEWEI πρόκειται να είσαι η επαγγελματικότερη και η σεβαστή επιχείρηση στον τομέα IVD, DEWEI θα συνεχίσει την καλύτερη υπηρεσία σε σας από τη σημαντική Ε&Α και τα οικονομικώς αποδοτικά προϊόντα.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Renee Zou

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618028779938

WhatsApp : +8615267039708