Να στείλετε μήνυμα
products

Strep αντιγόνων μια διαγνωστική γρήγορη λουρίδα συσκευών κασετών δοκιμής από την πατσαβούρα ομαδοποιούν τους στρεπτοκόκκους

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Dewei
Πιστοποίηση: ISO
Αριθμό μοντέλου: STREPA
Ποσότητα παραγγελίας min: 10000PCS
Τιμή: $0.5-1.0/Test
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25tests/box 20test/box
Χρόνος παράδοσης: 5-20 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 100000pcs/day
Λεπτομερής ενημέρωση
Δοκιμή Prarameter: strep α Συσκευασία: 25pcs/box, 20pcs/box
Αποθήκευση: Θερμοκρασία δωματίου 4-30℃ Δείγμα: Πατσαβούρα
Αρχή: Immunochromatography Χρόνος αποτελέσματος: 15mins μετά από τη λειτουργία
συστατικό: Γρήγοροι κασέτα + απομονωτής δοκιμής Προέλευση: Κίνα
Υψηλό φως:

Διαγνωστική γρήγορη κασέτα δοκιμής αντιγόνων

,

Διαγνωστική γρήγορη κασέτα δοκιμής πατσαβουρών

,

Strep μια γρήγορη κασέτα αντιγόνων


Περιγραφή προϊόντων

Strep μια γρήγορη κασέτα λουρίδων συσκευών διαγνωστικής δοκιμής από την πατσαβούρα ομαδοποιούν τους στρεπτοκόκκους

ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ

Strep μια γρήγορη δοκιμή (πατσαβούρα) είναι γρήγορο οπτικό immunoassay για την ποιοτική, πιθανή ανίχνευση της ομάδας ένας στρεπτόκοκκος αντιγόνα στα ανθρώπινα δείγματα πατσαβουρών λαιμού. Αυτή η εξάρτηση προορίζεται για τη χρήση ως ενίσχυση στη διάγνωση Strep Α της μόλυνσης.

 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η βήτα-αιμολυτική ομάδα ένας στρεπτόκοκκος είναι μια σημαντική αιτία των ανώτερων αναπνευστικών μολύνσεων όπως η αμυγδαλίτιδα, φαρυγγίτιδα, και ερυθρός - πυρετός. Η έγκαιρη διάγνωση και η θεραπεία της ομάδας μια Streptococcal φαρυγγίτιδα έχουν αποδειχθεί για να μειώσουν τη δριμύτητα των συμπτωμάτων και των περαιτέρω περιπλοκών, όπως ο ρευματικοί πυρετός και glomerulonephritis.

Οι συμβατικές μέθοδοι για Strep Α τη μόλυνση εξαρτώνται από την απομόνωση και τον επόμενο προσδιορισμό του οργανισμού, και απαιτούν συχνά 24; 48 ώρες. Η πρόσφατη ανάπτυξη των ανοσολογικών τεχνικών για να ανιχνευθεί η ομάδα ένα Streptococcal αντιγόνο άμεσα από τις πατσαβούρες λαιμού επιτρέπει στους παθολόγους για να εντοπίσει και να διαχειριστεί τη θεραπεία αμέσως.

 

ΑΡΧΗ

Strep μια γρήγορη δοκιμή (πατσαβούρα) ανιχνεύει την ομάδα ένας στρεπτόκοκκος αντιγόνα μέσω της οπτικής ερμηνείας της ανάπτυξης χρώματος στην εσωτερική λουρίδα. Τα αντισώματα αντι-Strep Α είναι ακινητοποιημένα στην περιοχή δοκιμής της μεμβράνης. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, το δείγμα αντιδρά με τα polyclonal αντισώματα αντι-Strep Α που κλίνονται στα χρωματισμένα μόρια και που καλύπτονται προηγουμένως επάνω στο μαξιλάρι δειγμάτων της δοκιμής. Το μίγμα μεταναστεύει έπειτα μέσω της μεμβράνης από την τριχοειδή δράση και αλληλεπιδρά με τα αντιδραστήρια στη μεμβράνη. Εάν υπάρχει ικανοποιητικό Strep Α αντιγόνο στο δείγμα, μια χρωματισμένη ζώνη θα διαμορφώσει στην περιοχή δοκιμής της μεμβράνης. Η παρουσία αυτής της χρωματισμένης ζώνης δείχνει ένα θετικό αποτέλεσμα, ενώ η απουσία της υποβάλλει ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Η εμφάνιση μιας χρωματισμένης ζώνης στην περιοχή ελέγχου χρησιμεύει ως ένας διαδικαστικός έλεγχος, δείχνοντας ότι ο κατάλληλος όγκος του δείγματος έχει προστεθεί και μεμβρανών έχει εμφανιστεί.

 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ

• Κατάστημα σε 39~ 86 º Φ (4 ~ 30 º Γ) στη σφραγισμένη σακούλα για 18 μήνες.

 

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Για την επαγγελματική τεχνητή διαγνωστική χρήση μόνο.

Μην χρησιμοποιήστε μετά από την ημερομηνία λήξης που υποδεικνύεται στη συσκευασία. Μην χρησιμοποιήστε τη δοκιμή εάν η σακούλα φύλλων αλουμινίου είναι χαλασμένη. Μην επαναχρησιμοποιήστε τις δοκιμές.

Αυτή η εξάρτηση περιέχει τα προϊόντα ζωικής προέλευσης. Η επικυρωμένη γνώση προέλευσης ή/και υγειονομικής κατάστασης των ζώων δεν εγγυάται εντελώς την απουσία διαβιβάσιμων παθογόνων πρακτόρων. Επομένως συνιστάται αυτά τα προϊόντα να αντιμετωπίζονται όπως ενδεχομένως μολυσματικά, και αντιμετωπίζεται με την παρατήρηση των συνηθισμένων προφυλάξεων ασφάλειας (π.χ., μην λάβετε ή μην εισπνεύστε).

Αποφύγετε την παράλληλη μόλυνση των δειγμάτων με τη χρησιμοποίηση ενός νέου σωλήνα εξαγωγής για κάθε δείγμα αποκτηθε'ν.

Διαβάστε την ολόκληρη διαδικασία προσεκτικά πριν από τη δοκιμή.

Μην φάτε, μην πιείτε ή καπνίστε σε οποιαδήποτε περιοχή όπου τα δείγματα και οι εξαρτήσεις αντιμετωπίζονται. Χειριστείτε όλα τα δείγματα σαν περιέχουν τους μολυσματικούς πράκτορες. Παρατηρήστε τις καθιερωμένες προφυλάξεις ενάντια στους μικροβιολογικούς κινδύνους σε όλη τη διαδικασία και ακολουθήστε τις τυποποιημένες διαδικασίες για την κατάλληλη διάθεση των δειγμάτων. Φορέστε τη προστατευτική ενδυμασία όπως τα εργαστηριακά παλτά, τα μίας χρήσης γάντια και η προστασία ματιών όταν δοκιμάζονται τα δείγματα.

Μην ανταλλάξτε ή μην αναμίξτε τα αντιδραστήρια από τα διαφορετικά μέρη. Μην αναμίξτε τα καλύμματα μπουκαλιών λύσης.

Η χρήση dacron μόνο ή η τεχνητή μέταξα τοποθέτησε αιχμή στις αποστειρωμένες πατσαβούρες με τους πλαστικούς άξονες όπως εκείνοι παρεχόμενοι. Το άλας αλγινικού οξέος ασβεστίου, το βαμβάκι που τοποθετούνται αιχμή μην χρησιμοποιήστε, ή τις ξύλινες shafted πατσαβούρες.

Τα αντιδραστήρια 1 & 2 είναι ελαφρώς καυστικά. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια ή τις βλεννώδεις μεμβράνες. Σε περίπτωση τυχαίας επαφής, πλύντε λεπτομερώς με το νερό.

Οι θετικοί και αρνητικοί έλεγχοι περιέχουν το αζίδιο νατρίου, το οποίο μπορεί να αντιδράσει με το μόλυβδο ή τα υδραυλικά χαλκού αζίδια μετάλλων μορφής στα ενδεχομένως εκρηκτικά. Κατά τη διάθεση αυτών των λύσεων ξεπλύντε πάντα με τα άφθονα ποσά νερού για να αποτρέψετε τη συγκέντρωση αζιδίων.

Η υγρασία και η θερμοκρασία μπορούν να έχουν επιπτώσεις στα αποτελέσματα.

Τα χρησιμοποιημένα υλικά δοκιμής πρέπει να απορριφθούν σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ

Συλλέξτε τα δείγματα πατσαβουρών λαιμού με τις τυποποιημένες κλινικές μεθόδους. Σφουγγαρίστε το μεταγενέστερο φάρυγγα, την αμυγδαλή και άλλες άκαυστες περιοχές. Αποφύγετε τη γλώσσα, τα μάγουλα ή τα δόντια με την πατσαβούρα.

Συνιστάται τα δείγματα πατσαβουρών να υποβάλλονται σε επεξεργασία το συντομότερο δυνατό μετά από τη συλλογή. Εάν οι πατσαβούρες δεν υποβάλλονται σε επεξεργασία αμέσως, πρέπει να τοποθετηθούν σε έναν αποστειρωμένο, ξηρό, στενά καλυμμένο σωλήνα ή ένα μπουκάλι και να καταψυχτούν. Μην παγώστε. Οι πατσαβούρες μπορούν να αποθηκευτούν στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) μέχρι 4 ώρες, ή να καταψυχτούν (2; 8°C) μέχρι 24 ώρες. Όλα τα δείγματα πρέπει να επιτραπούν για να φθάσουν στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πρίν εξετάζουν.

Εάν μια υγρή μέθοδος μεταφορών επιδιώκεται, χρησιμοποιήστε το τροποποιημένο MEDIA μεταφορών του Stuart και ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή. Μην τοποθετήστε την πατσαβούρα σε οποιαδήποτε συσκευή μεταφορών που περιέχει το μέσο. Το μέσο μεταφορών παρεμποδίζει τη δοκιμή, και η βιωσιμότητα των οργανισμών δεν απαιτείται για τη δοκιμή. Μην χρησιμοποιήστε τους τύπους μέσων μεταφορών που περιλαμβάνουν τον ξυλάνθρακα ή το αγάρ.

Εάν ένας πολιτισμός βακτηριδίων επιδιώκεται, κυλήστε ελαφριά την πατσαβούρα σε ένα πιάτο αγάρ αίματος προβάτων 5% πρίν χρησιμοποιεί τον στη δοκιμή. Τα αντιδραστήρια εξαγωγής στη δοκιμή θα σκοτώσουν τα βακτηρίδια στις πατσαβούρες και θα τα καταστήσουν αδύνατα στον πολιτισμό.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΟΚΙΜΗΣ

1. Φέρτε τις δοκιμές, τα δείγματα, τα αντιδραστήρια ή/και τους ελέγχους στη θερμοκρασία δωματίου (15; 30°C) πριν τη χρήση.

Προετοιμάστε τα δείγματα πατσαβουρών:

• Τοποθετήστε έναν καθαρό σωλήνα εξαγωγής στην οριζόμενη περιοχή του τερματικού σταθμού. Προσθέστε 4 πτώσεις του αντιδραστηρίου 1 στο σωλήνα εξαγωγής, κατόπιν προσθέστε 4 πτώσεις του αντιδραστηρίου 2. Αναμίξτε τη λύση με ήπια να στροβιλιστεί το σωλήνα εξαγωγής.

• Αμέσως βυθίστε την πατσαβούρα στο σωλήνα εξαγωγής. Χρησιμοποιήστε μια κυκλική κίνηση για να κυλήσετε την πατσαβούρα ενάντια στην πλευρά του σωλήνα εξαγωγής έτσι ώστε το υγρό εκφράζεται από την πατσαβούρα και μπορεί να απορροφήσει εκ νέου.

• Αφήστε τη στάση για 1-15 λεπτά στη θερμοκρασία δωματίου, κατόπιν συμπίεση η πατσαβούρα σταθερά ενάντια στο σωλήνα για να αποβάλετε όσο το δυνατόν περισσότερο υγρό από την πατσαβούρα. ΚΑΠ ο σωλήνας εξαγωγής με τη συνημμένη dropper άκρη. Απορρίψτε την πατσαβούρα μετά από τις οδηγίες για το χειρισμό των μολυσματικών πρακτόρων.

2. Αφαιρέστε τη δοκιμή από τη σφραγισμένη σακούλα του, και την τοποθετήστε σε μια καθαρή, επιφάνεια επιπέδων. Ονομάστε τη συσκευή με τον προσδιορισμό ασθενών ή ελέγχου. Για τα καλύτερα αποτελέσματα, η δοκιμή πρέπει να εκτελεσθεί μέσα σε μια ώρα.

3. Προσθέστε 2 πτώσεις (περίπου 100 µL) της αποσπασματικής λύσης από το σωλήνα εξαγωγής στο δείγμα καλά στη συσκευή δοκιμής.

Αποφύγετε τις αεροφυσαλίδες στο δείγμα καλά (σ), και μην προσθέστε οποιαδήποτε λύση στο παράθυρο παρατήρησης.

Δεδομένου ότι η δοκιμή αρχίζει να λειτουργεί, το χρώμα θα μεταναστεύσει πέρα από τη μεμβράνη.

4. Περιμένετε τη χρωματισμένη ζώνη να εμφανιστείτε. Το αποτέλεσμα πρέπει να διαβαστεί σε 5 λεπτά. Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά.

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ

ΘΕΤΙΚΟ: Δύο χρωματισμένες ζώνες εμφανίζονται στη μεμβράνη. Μια ζώνη εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ) και μια άλλη ζώνη εμφανίζεται στην περιοχή δοκιμής (τ).

ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: Μόνο μια χρωματισμένη ζώνη εμφανίζεται, στην περιοχή ελέγχου (γ). Καμία προφανής χρωματισμένη ζώνη δεν εμφανίζεται στην περιοχή δοκιμής (τ).

ΑΚΥΡΟΣ: Η ζώνη ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Τα αποτελέσματα από οποιαδήποτε δοκιμή που δεν έχει παραγάγει μια ζώνη ελέγχου στον καθορισμένο διαβασμένο χρόνο πρέπει να απορριφθούν. Παρακαλώ αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε με μια νέα δοκιμή. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

 

ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

 
  • Οι εσωτερικοί διαδικαστικοί έλεγχοι συμπεριλαμβάνονται στη δοκιμή. Μια χρωματισμένη ζώνη που εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ) θεωρείται εσωτερικός θετικός διαδικαστικός έλεγχος. Επιβεβαιώνει τον ικανοποιητικό όγκο δειγμάτων και τη σωστή διαδικαστική τεχνική.
  • Η ορθή εργαστηριακή πρακτική συστήνει τη χρήση των υλικών ελέγχου για να εξασφαλίσει κατάλληλη απόδοση εξαρτήσεων. Σε έναν θετικό έλεγχο που περιέχουν την θερμότητα-σκοτωμένη ομάδα ένας στρεπτόκοκκος και σε έναν αρνητικό έλεγχο που περιέχει την θερμότητα-σκοτωμένη μη-ομάδα ένας στρεπτόκοκκος παρέχεται κάθε εξάρτηση.

Λειτουργική διαδικασία για την εξωτερική δοκιμή ποιοτικού ελέγχου

  • Προσθέστε 4 πτώσεις των πτώσεων αντιδραστηρίων 1 και 4 του αντιδραστηρίου 2 σε έναν σωλήνα εξαγωγής.
  • Λεπτομερώς αναμίξτε τον έλεγχο με να τινάξει το μπουκάλι σθεναρά. Προσθέστε 1 πτώση του θετικού ή αρνητικού ελέγχου στο σωλήνα.
  • Τοποθετήστε μια καθαρή αποστειρωμένη πατσαβούρα στο σωλήνα και το στρόβιλο. Αφήστε την πατσαβούρα στο σωλήνα εξαγωγής για 1 λεπτό. Κατόπιν εκφράστε το υγρό από το κεφάλι πατσαβουρών με το κύλισμα της πατσαβούρας ενάντια στο εσωτερικό του σωλήνα εξαγωγής και τη συμπίεση του σωλήνα εξαγωγής δεδομένου ότι η πατσαβούρα είναι με συμένος. Απορρίψτε την πατσαβούρα.
  • Συνεχιστείτε όπως περιγράφεται από το βήμα 2 του τμήματος διαδικασίας, ανωτέρω.
  • Εάν οι έλεγχοι δεν παράγουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, μην χρησιμοποιήστε τη δοκιμή. Επαναλάβετε τη δοκιμή ή ελάτε σε επαφή με το διανομέα σας.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ

Strep μια γρήγορη δοκιμή (πατσαβούρα) είναι για την επαγγελματική τεχνητή διαγνωστική χρήση, και πρέπει μόνο να χρησιμοποιηθεί για την ποιοτική ανίχνευση της ομάδας έναν στρεπτόκοκκο. Καμία έννοια δεν πρέπει να προκύψει από την ένταση χρώματος ή το πλάτος οποιωνδήποτε προφανών ζωνών.

Η ακρίβεια της δοκιμής εξαρτάται από την ποιότητα του δείγματος πατσαβουρών. Τα ψεύτικα αρνητικά μπορούν να προκύψουν από την ανάρμοστη συλλογή ή την αποθήκευση δειγμάτων. Ένα αρνητικό αποτέλεσμα μπορεί επίσης να επιτευχθεί από τους ασθενείς στην αρχή της ασθένειας λόγω της χαμηλής συγκέντρωσης αντιγόνων.

Η δοκιμή δεν διαφοροποιεί τους ασυμπτωματικούς μεταφορείς της ομάδας ένας στρεπτόκοκκος από εκείνους με τη συμπτωματική μόλυνση. Εάν τα κλινικά σημάδια και τα συμπτώματα δεν είναι σύμφωνα με τα αποτελέσματα εργαστηριακών τεστ, ένας πολιτισμός λαιμού συνέχειας συστήνεται.

Σε σπάνιες περιπτώσεις, δείγματα δοκιμής που αποικίζονται βαριά με το σταφυλόκοκκο - χρυσό μπορεί να παραγάγει τα ψευδοθετικά αποτελέσματα. Εάν τα κλινικά σημάδια και τα συμπτώματα δεν είναι σύμφωνα με τα κλινικά αποτελέσματα της δοκιμής, ένας πολιτισμός συνέχειας και μια διαδικασία ομαδοποίησης πρέπει να εκτελεσθούν.

Οι αναπνευστικές μολύνσεις, συμπεριλαμβανομένης της φαρυγγίτιδας, μπορούν να προκληθούν από τους στρεπτοκόκκους από serogroups εκτός από την ομάδα Α, καθώς επίσης και άλλα παθογόνα.

Όπως με όλες τις διαγνωστικές δοκιμές, μια οριστική κλινική διάγνωση δεν πρέπει να βασιστεί στα αποτελέσματα μιας ενιαίας δοκιμής, αλλά πρέπει μόνο να γίνει από τον παθολόγο εξάλλου κλινικό και τα εργαστηριακά συμπεράσματα έχουν αξιολογηθεί.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Sherry

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613316305166

WhatsApp : +8615267039708