Να στείλετε μήνυμα
products

Γρήγορη κασέτα δοκιμής αντιγόνων Combo ιών των αδένων Rotavirus για το σκαμνί περιττωμάτων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Dewei
Πιστοποίηση: ISO
Αριθμό μοντέλου: ROTADEN
Ποσότητα παραγγελίας min: 10000PCS
Τιμή: $1.0-2.0/pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25tests/box 20test/box
Χρόνος παράδοσης: 5-20 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 100000pcs/day
Λεπτομερής ενημέρωση
Δοκιμή Prarameter: Rotavirus και ιός των αδένων ασθενής: Κυρίως για τα παιδιά
Συσκευασία: 25pcs/box, 20pcs/box Αποθήκευση: Θερμοκρασία δωματίου 4-30℃
ΔΕΙΓΜΑ: Περιττώματα Αρχή: Immunochromatography
Χρόνος αποτελέσματος: 15mins μετά από τη λειτουργία Συστατικό: Γρήγοροι κασέτα + απομονωτής δοκιμής
Υψηλό φως:

Γρήγορη κασέτα δοκιμής αντιγόνων σκαμνιών περιττωμάτων

,

25pcs γρήγορη κασέτα δοκιμής αντιγόνων

,

Κασέτα δοκιμής Combo ιών των αδένων Rotavirus


Περιγραφή προϊόντων

Γρήγορη κασέτα λουρίδων συσκευών διαγνωστικής δοκιμής Combo Rotavirus και ιών των αδένων για το σκαμνί περιττωμάτων

ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ

Η γρήγορη δοκιμή Combo Rotavirus και ιών των αδένων (περιττώματα) είναι γρήγορο οπτικό immunoassay για την ποιοτική πιθανή ανίχνευση του rotavirus και του ιού των αδένων στα ανθρώπινα περιττωματικά δείγματα. Αυτή η εξάρτηση προορίζεται να χρησιμοποιηθεί ως ενίσχυση στη διάγνωση της μόλυνσης rotavirus και ιών των αδένων.

 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Το Rotavirus είναι ο πιό κοινός πράκτορας αρμόδιος για την οξεία γαστρεντερίτιδα, κυρίως στα μικρά παιδιά. Η ανακάλυψή της το 1973 και η ένωσή της με την παιδική γαστρεντερίτιδα αντιπροσώπευσαν μια πολύ σημαντική πρόοδο στη μελέτη της γαστρεντερίτιδας που δεν προκλήθηκε από την οξεία βακτηριακή μόλυνση. Το Rotavirus διαβιβάζεται από την oro-περιττωματική διαδρομή με μια περίοδο επώασης 1-3 ημερών. Αν και οι συλλογές δειγμάτων που λαμβάνονται μέσα στη δεύτερη και πέμπτη ημέρα από την ασθένεια είναι ιδανικές για την ανίχνευση αντιγόνων, το rotavirus μπορεί ακόμα να βρεθεί ενώ η διάρροια συνεχίζεται. Η γαστρεντερίτιδα Rotaviral μπορεί να οδηγήσει στη θνησιμότητα για τους πληθυσμούς σε κίνδυνο όπως τα νήπια, οι ηλικιωμένοι, και οι ασθενείς. Στα συγκρατημένα κλίματα, οι μολύνσεις rotavirus εμφανίζονται κυρίως στους χειμωνιάτικους μήνες. Το Endemics καθώς επίσης και οι επιδημίες που έχουν επιπτώσεις σε περίπου χίλιους ανθρώπους έχουν αναφερθεί. Με τα νοσηλεμμένα παιδιά που πάσχουν από την οξεία entric ασθένεια μέχρι 50% του αναλυθε'ντος δείγματος ήταν θετικός για το rotavirus. Οι ιοί ξαναδιπλώνουν στον πυρήνα κυττάρων και τείνουν να είναι είδη οικοδεσποτών συγκεκριμένα παράγοντας μια χαρακτηριστική κυτοπαθή επίδραση (CBE). Επειδή το rotavirus είναι εξαιρετικά δύσκολο στον πολιτισμό, είναι ασυνήθιστο να χρησιμοποιηθεί η απομόνωση του ιού στη διάγνωση μιας μόλυνσης. Αντ' αυτού, ποικίλες τεχνικές έχουν αναπτυχθεί για να ανιχνεύσουν το rotavirus στα περιττώματα.

Η οξεία diarrheal ασθένεια στα μικρά παιδιά είναι μια σημαντική αιτία της νοσηρότητας παγκοσμίως και είναι μια κύρια αιτία της θνησιμότητας στις αναπτυσσόμενες χώρες. Η έρευνα έχει δείξει ότι τα εντερικά ιοί των αδένων, πρώτιστα Ad40 και Ad41, είναι μια κύρια αιτία της διάρροιας σε πολλά από αυτά τα παιδιά, δεύτερο μόνο στα rotaviruses. Αυτά τα προερχόμενα από ιό παθογόνα έχουν απομονωθεί σε όλο τον κόσμο, και μπορούν να προκαλέσουν τη διάρροια στα παιδιά το χρόνο. Οι μολύνσεις βλέπουν πολύ συχνά στα παιδιά λιγότερο από δύο ηλικίες, αλλά έχουν βρεθεί στους ασθενείς όλων των ηλικιών. Οι περαιτέρω μελέτες δείχνουν ότι τα ιοί των αδένων συνδέονται με 4-15% όλων των νοσηλεμμένων περιπτώσεων της προερχόμενης από ιό γαστρεντερίτιδας.

Η γρήγορη και ακριβής διάγνωση της γαστρεντερίτιδας λόγω του ιού των αδένων είναι χρήσιμη στην καθιέρωση της αιτιολογίας της γαστρεντερίτιδας και της σχετικής υπομονετικής διαχείρισης. Άλλες διαγνωστικές τεχνικές όπως η μικροσκόπηση ηλεκτρονίων (EM) και η υβριδοποίηση νουκλεϊνικού οξέος είναι ακριβές και εργασία-εντατικές. Με τη μόνος-περιοριστική φύση της μόλυνσης ιών των αδένων, τέτοιες ακριβές και εργασία-εντατικές δοκιμές μπορούν να μην είναι απαραίτητες.

 

ΑΡΧΗ

Η γρήγορη δοκιμή Combo Rotavirus και ιών των αδένων (περιττώματα) έχει ως σκοπό να ανιχνεύσει το rotavirus και το ιό των αδένων μέσω της οπτικής ερμηνείας της ανάπτυξης χρώματος στην εσωτερική λουρίδα. Η μεμβράνη ακινητοποιήθηκε με τα αντισώματα και το αντι-ιό των αδένων αντι-rotavirus στην περιοχή δοκιμής. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, το δείγμα επιτρέπεται για να αντιδράσει με τις χρωματισμένες αντι-rotavirus κολλοειδείς χρυσές κλίσεις κλίσεων αντισωμάτων κολλοειδείς χρυσές και αντισωμάτων αντι-adnovirus, οι οποίες καλύφθηκαν προηγουμένως στο μαξιλάρι δειγμάτων της δοκιμής. Το μίγμα κινείται έπειτα στη μεμβράνη από μια τριχοειδή δράση, και αλληλεπιδρά με τα αντιδραστήρια στη μεμβράνη. Εάν υπήρξε αρκετό rotavirus στα δείγματα, μια χρωματισμένη ζώνη θα διαμορφώσει στην περιοχή Ρ της μεμβράνης. Ομοίως, εάν υπήρξε αρκετό ιός των αδένων στα δείγματα, μια χρωματισμένη ζώνη θα διαμορφώσει στην περιοχή Α της μεμβράνης. Η παρουσία χρωματισμένης ζώνης δείχνει ένα θετικό αποτέλεσμα, ενώ η απουσία της υποβάλλει ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Η εμφάνιση μιας χρωματισμένης ζώνης στην περιοχή ελέγχου χρησιμεύει ως ένας διαδικαστικός έλεγχος. Αυτό δείχνει ότι ο κατάλληλος όγκος του δείγματος έχει προστεθεί και μεμβρανών έχει εμφανιστεί.

 

ΚΥΡΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

• Μια σακούλα που περιέχει μια κασέτα δοκιμής αντίδρασης με desiccant.

• Μίας χρήσης σιφώνια.

• Απομονωτής.

• Οδηγίες για τη χρήση.

 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ

• Κατάστημα σε 39~ 86 º Φ (4 ~ 30 º Γ) στη σφραγισμένη σακούλα για 18 μήνες.

 

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

• Για τη τεχνητή διαγνωστική χρήση μόνο.

• Μην χρησιμοποιήστε μετά από την ημερομηνία λήξης.

• Η κασέτα δοκιμής πρέπει να παραμείνει στη σφραγισμένη σακούλα μέχρι τη χρήση.

• Η χρησιμοποιημένη κασέτα δοκιμής πρέπει να απορριφθεί σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς.

 

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ

Η γρήγορη δοκιμή Rotavirus και Adnovirus Combo (περιττώματα) προορίζεται μόνο για τη χρήση με τα ανθρώπινα περιττωματικά δείγματα. Η προερχόμενη από ιό ανίχνευση βελτιώνεται με τη συλλογή των δειγμάτων στην αρχή των συμπτωμάτων. Έχει αναφερθεί ότι η μέγιστη έκκριση του rotavirus στα περιττώματα των ασθενών με τη γαστρεντερίτιδα εμφανίζεται 3-5 ημέρες μετά από την αρχή των συμπτωμάτων. Εάν τα δείγματα συλλέγονται πολύ μετά από την αρχή των diarrheic συμπτωμάτων, η ποσότητα αντιγόνου μπορεί να μην είναι επαρκής για να λάβει μια θετική αντίδραση ή τα αντιγόνα που ανιχνεύονται δεν μπορούν να συνδεθούν με το diarrheic επεισόδιο. Εκτελέστε τη δοκιμή αμέσως μετά από τη συλλογή δειγμάτων. Μην αφήστε τα δείγματα στη θερμοκρασία δωματίου για τις παρατεταμένες περιόδους. Τα δείγματα μπορούν να αποθηκευτούν σε 2-8°C μέχρι και 72 ώρες. Φέρτε τα δείγματα στη θερμοκρασία δωματίου πριν από τη δοκιμή. Συσκευάστε τα δείγματα σύμφωνα με τους εφαρμόσιμους κανονισμούς για τη μεταφορά των αιτιολογικών πρακτόρων, σε περίπτωση που πρέπει να σταλούν.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΟΚΙΜΗΣ

*Bring δοκιμές, δείγματα, απομονωτής ή/και έλεγχοι στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν τη χρήση.

η συλλογή και η προγενέστερη επεξεργασία:

*Use οι κάρτες συλλογής δειγμάτων επέτρεψαν στην εξάρτηση τη συλλογή δειγμάτων. Ακολουθήστε τη διαδικασία λειτουργίας που γράφεται σε το για τις οδηγίες. Άλλα καθαρά ξηρά εμπορευματοκιβώτια θα μπορούσαν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τον ίδιο σκοπό. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται μέσα σε 6 ώρες μετά από τη συλλογή.

*For στερεά δείγματα: Ξεβιδώστε και αφαιρέστε applicator σωλήνων διαλύσεων. Να είστε προσεκτικός για να μην ανατρέψει ή να μην πιτσιλήσει τη λύση από το σωλήνα. Συλλέξτε τα δείγματα με την παρεμβολή του applicator ραβδιού σε τουλάχιστον 3 διαφορετικές περιοχές των περιττωμάτων για να συλλέξει περίπου 50 mg των περιττωμάτων (ισοδύναμων με το 1/4 ενός μπιζελιού).

*For υγρά δείγματα: Κρατήστε το σιφώνιο κάθετα, απορροφήστε τα περιττωματικά δείγματα, και μεταφέρετε έπειτα 2 πτώσεις (περίπου 50 µL) στο σωλήνα συλλογής δειγμάτων που περιέχει τον απομονωτή εξαγωγής.

*Place applicator πίσω στο σωλήνα και βιδώνει την ΚΑΠ στενά. Να είστε προσεκτικός για να μην σπάσει την άκρη του σωλήνα διαλύσεων.

*Shake ο σωλήνας συλλογής δειγμάτων για να αναμίξει σθεναρά το δείγμα και τον απομονωτή εξαγωγής. Τα δείγματα που προετοιμάζονται στο σωλήνα συλλογής δειγμάτων μπορούν να αποθηκευτούν για 6 μήνες σε -20°C εάν όχι να εξεταστούν μέσα σε 1 ώρα μετά από την προετοιμασία.

*Remove η δοκιμή από τη σφραγισμένη σακούλα της, και το τοποθετεί σε μια καθαρή, επιφάνεια επιπέδων. Ονομάστε τη δοκιμή με τον προσδιορισμό ασθενών ή ελέγχου. Για να επιτύχει ένα καλύτερο αποτέλεσμα, η δοκιμή πρέπει να εκτελεσθεί μέσα σε μια ώρα.

*Using ένα κομμάτι του χαρτί ιστού, σπάστε την άκρη του σωλήνα διαλύσεων. Κρατήστε το σωλήνα κάθετα και διανείμετε 2 πτώσεις της λύσης στο δείγμα καλά (σ) της συσκευής δοκιμής.

οι παγιδεύοντας αεροφυσαλίδες *Avoid στο δείγμα καλά (σ), και δεν ρίχνουν οποιαδήποτε λύση στο παράθυρο παρατήρησης.

*As η δοκιμή αρχίζει να λειτουργεί, θα δείτε να χρωματίσετε την κίνηση πέρα από τη μεμβράνη.

*Wait για τη χρωματισμένη ζώνη για να εμφανιστεί. Το αποτέλεσμα πρέπει να διαβαστεί σε 10 λεπτά. Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 20 λεπτά.

*Note: Εάν το δείγμα δεν μεταναστεύει (παρουσία μορίων), υποβάλτε τα αποσπασματικά δείγματα που περιλαμβάνονται σε φυγοκέντρωση στο φιαλίδιο απομονωτών εξαγωγής. Συλλέξτε 80 µL του υπερκείμενου νερού, διανείμετε στο δείγμα καλά (σ) μιας νέων συσκευής και μιας έναρξης δοκιμής εκ νέου μετά από τις οδηγίες προαναφερθείσες.

 

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ

ΘΕΤΙΚΟ: Δύο χρωματισμένες ζώνες εμφανίζονται στη μεμβράνη. Μια ζώνη εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ) και μια άλλη ζώνη εμφανίζεται στην περιοχή δοκιμής (τ).

ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: Μόνο μια χρωματισμένη ζώνη εμφανίζεται, στην περιοχή ελέγχου (γ). Καμία προφανής χρωματισμένη ζώνη δεν εμφανίζεται στην περιοχή δοκιμής (τ).

ΑΚΥΡΟΣ: Η ζώνη ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Τα αποτελέσματα από οποιαδήποτε δοκιμή που δεν έχει παραγάγει μια ζώνη ελέγχου στον καθορισμένο διαβασμένο χρόνο πρέπει να απορριφθούν. Παρακαλώ αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε με μια νέα δοκιμή. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Sherry

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613316305166

WhatsApp : +8615267039708