Να στείλετε μήνυμα
products

γρήγορη εξάρτηση δοκιμής σύφιλης 40pcs 20pcs/Box για το πλάσμα ορών ολόκληρου αίματος

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Dewei
Πιστοποίηση: ISO
Αριθμό μοντέλου: SYP
Ποσότητα παραγγελίας min: 10000PCS
Τιμή: $0.1-0.20/pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25tests/box 20test/box
Χρόνος παράδοσης: 5-20 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 100000pcs/day
Λεπτομερής ενημέρωση
συστατικό: Γρήγοροι κασέτα + απομονωτής δοκιμής Χρόνος αποτελέσματος: 15mins μετά από τη λειτουργία
Συσκευασία: 25pcs/box, 20pcs/box Αποθήκευση: Θερμοκρασία δωματίου 4-30℃
Δείγμα: Ολόκληρο αίμα/ορός/πλάσμα Αρχή: Immunochromatography
Υψηλό φως:

γρήγορη εξάρτηση δοκιμής σύφιλης

,

20pcs γρήγορη εξάρτηση δοκιμής

,

Κασέτα δοκιμής πλάσματος ορών ολόκληρου αίματος


Περιγραφή προϊόντων

Γρήγορη κασέτα λουρίδων συσκευών διαγνωστικής δοκιμής σύφιλης για το πλάσμα ορών ολόκληρου αίματος

ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ

Η γρήγορη δοκιμή σύφιλης είναι γρήγορο οπτικό immunoassay για την ποιοτική, πιθανή ανίχνευση IgM και αντισώματα IgG treponema - pallidum (TP) στα ανθρώπινα δείγματα ορών ή πλάσματος. Αυτή η εξάρτηση προορίζεται για τη χρήση ως ενίσχυση στη διάγνωση της σύφιλης.

 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Treponema - pallidum (TP), ένα βακτηρίδιο spirochete με έναν εξωτερικό φάκελο και μια κυτταροπλασματική μεμβράνη, είναι ο αιτιολογικός πράκτορας της σύφιλης αφροδίσιων ασθενειών. Αν και τα ποσοστά σύφιλης μειώνονται στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά από μια επιδημία μεταξύ 1986 και 1990, η επίπτωση της σύφιλης στην Ευρώπη έχει αυξηθεί από το 1992, ειδικά στις χώρες της ομοσπονδίας της Ρωσίας, όπου αιχμή 263 περιπτώσεων ανά 100.000 έχουν αναφερθεί. Επιπλέον, το θετικό ποσοστό ορολογικών αποτελεσμάτων της δοκιμής για τη σύφιλη στα HIV-μολυσμένα άτομα έχει αυξηθεί πρόσφατα.

Η ορολογική ανίχνευση των συγκεκριμένων αντισωμάτων σε TP έχει αναγνωριστεί από καιρό στη διάγνωση της σύφιλης δεδομένου ότι η φυσική πορεία της μόλυνσης χαρακτηρίζεται από τις περιόδους χωρίς κλινικές εκδηλώσεις. Η αντίδραση αντισωμάτων σε TP μπορεί να ανιχνευθεί μέσα σε 4 έως 7 ημέρες αφότου εμφανίζεται το συφιλιδικό έλκος σύφιλης, επιτρέποντας την έγκαιρη ανίχνευση και τη διάγνωση της μόλυνσης σύφιλης.

Ποικίλα αντιγόνα έχουν χρησιμοποιηθεί στις ορολογικές δοκιμές σύφιλης, όπως το γρήγορο πλάσμα Cardiolipin (RPR) ή το αντιγόνο VDRL, τα αποσπάσματα TP που προέρχονται από το τεχνητό πολιτισμό ή εμβολιασμένα testes κουνελιών. Εντούτοις, τα αντιγόνα RPR και VDRL δεν είναι treponemal συγκεκριμένα, και ολόκληρα τα αποσπάσματα TP δεν είναι αναπαραγώγιμα και περιέχουν ένα συγκεκριμένο ποσό της μόλυνσης των υλικών όπως flagella, τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε μια μη συγκεκριμένη αντίδραση στις δοκιμές του ορού δοκιμής.

 

ΑΡΧΗ

Η γρήγορη δοκιμή σύφιλης ανιχνεύει τα αντισώματα IgM και IgG treponema - pallidum (TP) μέσω της οπτικής ερμηνείας της ανάπτυξης χρώματος στην εσωτερική λουρίδα. Τα συγκεκριμένα ανασυνδυαζόμενα αντιγόνα TP είναι ακινητοποιημένα στην περιοχή δοκιμής της μεμβράνης. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, το δείγμα αντιδρά με το ανασυνδυαζόμενο TP-συγκεκριμένο αντιγόνο που κλίνεται στα χρωματισμένα μόρια και που καλύπτεται προηγουμένως επάνω στο μαξιλάρι δειγμάτων της δοκιμής. Το μίγμα μεταναστεύει έπειτα μέσω της μεμβράνης από την τριχοειδή δράση και αλληλεπιδρά με τα αντιδραστήρια στη μεμβράνη. Εάν υπάρχουν ικανοποιητικά αντισώματα treponema - pallidum (TP) στο δείγμα, μια χρωματισμένη ζώνη θα διαμορφώσει στην περιοχή δοκιμής της μεμβράνης. Η παρουσία αυτής της χρωματισμένης ζώνης δείχνει ένα θετικό αποτέλεσμα, ενώ η απουσία της υποβάλλει ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Η εμφάνιση μιας χρωματισμένης ζώνης στην περιοχή ελέγχου χρησιμεύει ως ένας διαδικαστικός έλεγχος, δείχνοντας ότι ο κατάλληλος όγκος του δείγματος έχει προστεθεί και μεμβρανών έχει εμφανιστεί.

 

ΚΥΡΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

• Μια σακούλα που περιέχει μια κασέτα δοκιμής αντίδρασης με desiccant.

• Μίας χρήσης σιφώνια.

• Απομονωτής.

• Οδηγίες για τη χρήση.

 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ

• Κατάστημα σε 39~ 86 º Φ (4 ~ 30 º Γ) στη σφραγισμένη σακούλα για 18 μήνες.

 

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

• Για τη τεχνητή διαγνωστική χρήση μόνο.

• Μην χρησιμοποιήστε μετά από την ημερομηνία λήξης.

• Η κασέτα δοκιμής πρέπει να παραμείνει στη σφραγισμένη σακούλα μέχρι τη χρήση.

• Η χρησιμοποιημένη κασέτα δοκιμής πρέπει να απορριφθεί σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς.

 

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ

  • Η γρήγορη συσκευή δοκιμής σύφιλης (ορός/πλάσμα) προορίζεται για τη χρήση με τα ανθρώπινα δείγματα ορών ή πλάσματος μόνο.
  • Μόνο σαφής, μη-τα δείγματα συστήνεται για τη χρήση με αυτήν την δοκιμή. Ο ορός ή το πλάσμα πρέπει να χωριστεί το συντομότερο δυνατό για να αποφύγει την αιμόλυση.
  • Εκτελέστε τη δοκιμή αμέσως μετά από τη συλλογή δειγμάτων. Μην αφήστε τα δείγματα στη θερμοκρασία δωματίου για τις παρατεταμένες περιόδους. Τα δείγματα ορών και πλάσματος μπορούν να αποθηκευτούν σε 2-8°C μέχρι και 3 ημέρες. Για τη μακροπρόθεσμη αποθήκευση, τα δείγματα πρέπει να κρατηθούν κάτω από -20°C.
  • Φέρτε τα δείγματα στη θερμοκρασία δωματίου πριν από τη δοκιμή. Τα παγωμένα δείγματα πρέπει να ξεπαγωθούν εντελώς και να αναμιχθούν καλά πριν από τη δοκιμή. Αποφύγετε το επαναλαμβανόμενο πάγωμα και το ξεπαγώνω των δειγμάτων.
  • Εάν τα δείγματα πρόκειται να σταλούν, τα συσκευάστε σύμφωνα με όλους τους εφαρμόσιμους κανονισμούς για τη μεταφορά των αιτιολογικών πρακτόρων.
  • Ικτερικός, lipemic, τα υποβαλλόμενα σε θερμοθεραπεία και μολυσμένα δείγματα μπορούν να προκαλέσουν τα λανθασμένα αποτελέσματα.

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ

ΘΕΤΙΚΟ: Δύο χρωματισμένες ζώνες εμφανίζονται στη μεμβράνη. Μια ζώνη εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ) και μια άλλη ζώνη εμφανίζεται στην περιοχή δοκιμής (τ).

ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: Μόνο μια χρωματισμένη ζώνη εμφανίζεται, στην περιοχή ελέγχου (γ). Καμία προφανής χρωματισμένη ζώνη δεν εμφανίζεται στην περιοχή δοκιμής (τ).

ΑΚΥΡΟΣ: Η ζώνη ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Τα αποτελέσματα από οποιαδήποτε δοκιμή που δεν έχει παραγάγει μια ζώνη ελέγχου στον καθορισμένο διαβασμένο χρόνο πρέπει να απορριφθούν. Παρακαλώ αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε με μια νέα δοκιμή. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Sherry

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613316305166

WhatsApp : +8615267039708