products

Κασέτα και λουρίδα εξαρτήσεων ούρων δοκιμής βαρβιτουρικών (ΦΡΑΓΜΟΣ) γρήγορες γρήγορες διαγνωστικές

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Dewei
Πιστοποίηση: ISO, CE, FDA
Αριθμό μοντέλου: Dwx-DOA
Ποσότητα παραγγελίας min: 5000 μονάδες
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25Test/Box
Χρόνος παράδοσης: σε 20 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 500,000pcs/Day
Λεπτομερής ενημέρωση
Δείγμα: Ούρα Χρήση: Μόνος - δοκιμή ή χρήση εργαστηρίων
Τύπος: Λουρίδα και κασέτα Λήξη: 24 μήνες
Αρχή: Πλευρική γρήγορη δοκιμή ροής Αποτέλεσμα: Διαβάστε σε 5 mins
Υψηλό φως:

mindray chemistry reagents

,

chemistry analyzer reagents


Περιγραφή προϊόντων

Κασέτα και λουρίδα εξαρτήσεων ούρων δοκιμής βαρβιτουρικών (ΦΡΑΓΜΟΣ) γρήγορες γρήγορες διαγνωστικές

 

Η γρήγορη δοκιμή βαρβιτουρικών (ΦΡΑΓΜΟΣ) είναι μια γρήγορη, διαγνωστική εξέταση για την ποιοτική ανίχνευση των βαρβιτουρικών και των μεταβολιτών στα ανθρώπινα ούρα σε διευκρινισμένα κομμένα επίπεδα.

Για την επαγγελματική χρήση μόνο.

Για τη τεχνητή διαγνωστική χρήση μόνο.

 

[ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ]

Η γρήγορη δοκιμή βαρβιτουρικών (ΦΡΑΓΜΟΣ) είναι μια ανοσο-χρωματογραφική δοκιμή για τον ποιοτικό προσδιορισμό της παρουσίας βαρβιτουρικών (ΦΡΑΓΜΟΣ) που απαριθμούνται στον πίνακα κατωτέρω.

Φάρμακο (προσδιοριστικό) Διακριβωτής Κόψτε το επίπεδο
Βαρβιτουρικά (ΦΡΑΓΜΟΣ) Secobarbital 300 ng/mL

 

Αυτή η δοκιμή παρέχει μόνο ένα προκαταρκτικό αναλυτικό αποτέλεσμα της δοκιμής. Η χρωματογραφία αερίου/η μαζική φασματομετρία (GC/MS) είναι η συνιστώμενη επικυρωτική μέθοδος. Η κλινική εκτίμηση και η επαγγελματική κρίση πρέπει να εφαρμοστούν στα βαρβιτουρικά (ΦΡΑΓΜΟΣ) του αποτελέσματος της δοκιμής κατάχρησης, ιδιαίτερα όταν υποδεικνύονται τα προκαταρκτικά θετικά αποτελέσματα.

 

[ΠΕΡΙΛΗΨΗ]

Τα βαρβιτουρικά είναι κατευναστικά κεντρικών νευρικών συστημάτων. Αντιμετωπίζονται συνήθως προφορικά αλλά εγχέονται μερικές φορές ενδομυϊκά και ενδοφλεβίως. Τα βαρβιτουρικά κυμαίνονται από σύντομης διάρκειας (περίπου 15 λεπτά, όπως secobarbital) ως να μακρύς-ενεργήσουν (24 ώρες ή μακρύτερος, όπως Phenobarbital). Τα σύντομης διάρκειας βαρβιτουρικά μεταβολίζονται εκτενώς στο σώμα, ενώ μακρύς-ενεργώντας είναι εκκριμένοι πρώτιστα αμετάβλητοι. Τα βαρβιτουρικά παράγουν την επαγρύπνηση, το wakefulness, την αυξανόμενη ενέργεια, τη μειωμένη πείνα, και ένα γενικό συναίσθημα καλά - όντας. Οι μεγάλες δόσεις του βαρβιτουρικού θα μπορούσαν να αναπτύξουν την ανοχή και τη φυσιολογική εξάρτηση και οδηγούν στην κατάχρησή της.

 

[ΑΡΧΗ]

Η γρήγορη δοκιμή βαρβιτουρικών (ΦΡΑΓΜΟΣ) είναι ανταγωνιστικό immunoassay που χρησιμοποιείται καλύπτει για την παρουσία βαρβιτουρικών (ΦΡΑΓΜΟΣ) και μεταβολιτών στα ούρα. Είναι χρωματογραφική απορροφητική συσκευή στην οποία, τα φάρμακα μέσα σε ένα δείγμα ούρων, συνδύασαν ανταγωνιστικά σε έναν περιορισμένο αριθμό φαρμάκων των μονοκλονικών περιοχών συνδέσεων αντισωμάτων (ποντίκι) συζευγμένων.

 

Όταν η δοκιμή ενεργοποιείται, τα ούρα απορροφώνται στη δοκιμή από την τριχοειδή δράση, μίγματα με την αντίστοιχη κλίση αντισωμάτων φαρμάκων μονοκλονική, και ρέουν πέρα από μια καλυμμένη προηγουμένως μεμβράνη. Όταν το φάρμακο μέσα στο δείγμα ούρων είναι κάτω από το επίπεδο ανίχνευσης της δοκιμής, η αντίστοιχη κλίση αντισωμάτων φαρμάκων μονοκλονική δεσμεύει στην αντίστοιχη κλίση φάρμακο-πρωτεΐνης που ακινητοποιείται στην περιοχή δοκιμής (τ) της δοκιμής δοκιμής. Αυτό παράγει μια χρωματισμένη γραμμή δοκιμής στην περιοχή δοκιμής (τ) της δοκιμής, η οποία, ανεξάρτητα από την έντασή της, υποβάλλει ένα αρνητικό αποτέλεσμα της δοκιμής.

 

Όταν τα επίπεδα φαρμάκων δειγμάτων είναι σε ή επάνω από το επίπεδο ανίχνευσης της δοκιμής, το ελεύθερο φάρμακο στο δείγμα δεσμεύει στην αντίστοιχη κλίση αντισωμάτων φαρμάκων μονοκλονική, που αποτρέπει την αντίστοιχη κλίση αντισωμάτων φαρμάκων μονοκλονική από τη δέσμευση στην αντίστοιχη κλίση φάρμακο-πρωτεΐνης που ακινητοποιείται στην περιοχή δοκιμής (τ) της συσκευής. Αυτό αποτρέπει την ανάπτυξη μιας ευδιάκριτης χρωματισμένης ζώνης στην περιοχή δοκιμής, δείχνοντας ένα προκαταρκτικό θετικό αποτέλεσμα.

 

Για να χρησιμεύει ως ένας έλεγχος διαδικασίας, μια χρωματισμένη γραμμή θα εμφανιστεί στην περιοχή ελέγχου (γ) της δοκιμής, εάν η δοκιμή έχει εκτελεσθεί κατάλληλα.

 

[ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ]

  • Η εξάρτηση πρέπει να αποθηκευτεί σε 2-30°C μέχρι την ημερομηνία λήξης που τυπώνεται στη σφραγισμένη σακούλα.
  • Η δοκιμή πρέπει να παραμείνει στη σφραγισμένη σακούλα μέχρι τη χρήση.
  • Κρατήστε μακρυά από το άμεσο φως του ήλιου, την υγρασία και τη θερμότητα.
  • Μην παγώστε.
  • Η προσοχή πρέπει να ληφθεί για να προστατεύσει τα συστατικά της εξάρτησης από τη μόλυνση. Μην χρησιμοποιήστε εάν υπάρχουν στοιχεία της μικροβιακής μόλυνσης ή της πτώσης. Η βιολογική μόλυνση της διανομής του εξοπλισμού, των εμπορευματοκιβωτίων ή των αντιδραστηρίων μπορεί να οδηγήσει στα ψεύτικα αποτελέσματα.

[ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ]

Η δοκιμή πρέπει να είναι στη θερμοκρασία δωματίου (15ºC σε 30ºC)

  • Ο χορηγός συλλέγει το δείγμα ούρων σε ένα φλυτζάνι ούρων.
  • Ανοίξτε τη σφραγισμένη σακούλα από λυσσασμένο κατά μήκος της εγκοπής. Αφαιρέστε τη δοκιμή από τη σακούλα και την τοποθετήστε σε μια επιφάνεια επιπέδων.
  • Κρατήστε dropper δειγμάτων κάθετα, και προσθέστε ακριβώς τρεις πτώσεις του δείγματος ούρων στο δείγμα καλά.
  • Το αποτέλεσμα πρέπει να διαβαστεί σε 5 λεπτά. Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά.
  •  

 

[ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ]

Προκαταρκτικό θετικό (+)

Μόνο μια χρωματισμένη ζώνη εμφανίζεται, στην περιοχή ελέγχου (γ). Καμία χρωματισμένη ζώνη δεν εμφανίζεται στην περιοχή δοκιμής (τ).

Αρνητικός (-)

Δύο χρωματισμένες ζώνες εμφανίζονται στη μεμβράνη. Μια ζώνη εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ) και μια άλλη ζώνη εμφανίζεται στην περιοχή δοκιμής (τ).

Άκυρος

Η ζώνη ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Τα αποτελέσματα από οποιαδήποτε δοκιμή που δεν έχει παραγάγει μια ζώνη ελέγχου στον καθορισμένο διαβασμένο χρόνο πρέπει να απορριφθούν. Παρακαλώ αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε με μια νέα δοκιμή. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

 

[ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΔΟΣΗΣ]

Ακρίβεια

Οι συγκριτικές μελέτες πραγματοποιήθηκαν χρησιμοποιώντας τη γρήγορη δοκιμή βαρβιτουρικών (ΦΡΑΓΜΟΣ) και τα διαθέσιμα στο εμπόριο γρήγορα φάρμακα των δοκιμών κατάχρησης. Οι μελέτες διεξήχθησαν σε περίπου 600 κλινικά δείγματα προηγούμενα που συνέλεξε από τις κλινικές τοποθετήσεις. Τα πιθανά θετικά αποτελέσματα επιβεβαιώθηκαν από GC/MS. τα αποτελέσματα ήταν τα ακόλουθα:

Δοκιμή ΦΡΑΓΜΟΣ
Θετική συμφωνία 100%
Αρνητική συμφωνία 99.30%
Συνολική συμφωνία 99.30%

 

Ιδιομορφία και διαγώνια ικανότητα αμέσου αντιδράσεως

Για να εξετάσει την ιδιομορφία και τη διαγώνια ικανότητα αμέσου αντιδράσεως της δοκιμής, η συσκευή δοκιμής χρησιμοποιήθηκε στα βαρβιτουρικά tes (ΦΡΑΓΜΟΣ), τους μεταβολίτες και άλλα συστατικά της ίδιας κατηγορίας που είναι πιθανό να είναι παρόντες στα ούρα. Όλα τα συστατικά προστέθηκαν στα φάρμακο-ελεύθερα κανονικά ανθρώπινα ούρα. Οι ακόλουθες δομικά σχετικές ενώσεις παρήγαγαν τα θετικά αποτελέσματα με τη δοκιμή όταν δοκιμασμένος σε επίπεδα ίσα με ή μεγαλύτερα από τις συγκεντρώσεις που απαριθμήθηκαν κατωτέρω.

Ένωση

Αντίτιμο απάντησης

στη διακοπή σε ng/mL

ΦΡΑΓΜΟΣ  
Secobarbital 300
Αμοβαρβιτάλης 500
Alphenol 150
Aprobarbital 200
Butabarbital 75
Butalbital 1.500
Butethal 100
Cyclopentobarbital 600
Pentobarbital 700
Phenobarbital 300

 

Παρεμβαίνοντας ουσίες

Τα κλινικά δείγματα ούρων μπορούν να περιέχουν τις ουσίες που θα μπορούσαν ενδεχομένως να παρεμποδίσουν τη δοκιμή. Οι ακόλουθες ενώσεις προστέθηκαν στα φάρμακο-ελεύθερα ούρα ή τα θετικά ούρα φαρμάκων με τη συγκέντρωση 50% κάτω από τη διακοπή και 50% επάνω από τη διακοπή, αντίστοιχα. Όλες οι πιθανές παρεμβαίνοντας ουσίες προστέθηκαν σε μια συγκέντρωση 100µg/mL (όλες οι συγκεντρώσεις επιβεβαιώθηκαν με GC/MS). Τα δείγματα ούρων εξετάστηκαν με τη γρήγορη δοκιμή βαρβιτουρικών (ΦΡΑΓΜΟΣ). Κανένα από τα δείγματα ούρων δεν παρουσίασε οποιαδήποτε απόκλιση από τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Acetaminophen Chlorothiazide Estrone-3-θειικό άλας
Ακετοφαινετιδίνη Chlorpheniramine Αιθυλικός-π
Αμοξικιλίνη δ, λ-χλωροπρομαζίνη Ερυθρομυκίνη
Ampicillin Χοληστερόλη Fenoprofen
Aspirin Clonidine Flucloxacillin
Atenolol Cimetidine Fluoxetine
Atorvastatin Citalopram Furosemide
Azlocillin Κορτιζόνη Gentisic οξύ
Οξύ Benzilic Κρεατινίνη Αιμογλοβίνη
Benzylpenicillin Deoxycorticosterone Hydralazine
Βενζοϊκό οξύ Dexamethasone Hydrochlorothiazide
Bilirubin Dextromethorphan Hydrocortisone
Benzydamine Diclofenac οξύ ο-Hydroxyhippuric
Καφεΐνη Diflunisal π-Hydroxytyramine
Carbamazepine Digoxin Ibuprofen
Cephalexin Diphenhydramine Indomethacin
Chloralhydrate Εφεδρίνη Iproniazid
Chloramphenicol β-Estradiol δ, λ-Isoproterenol
Isoxsuprine δ, λ-Octopamine Salicylic οξύ
Ketamine Οξαλικό οξύ Σεροτονίνη
Ketoprofen Oxolinic οξύ Sulfamethazine
Labetalol Oxymetazoline Sulindac
Lisinopril Oxytetracycline Tetracycline
Loperamide Papaverine Tetrahydrozoline
Meperidine Πενικιλίνη-γ Thiamine
Meprobamate Pentazocine Thioridazine
Methoxyphenamine Perphenazine δ, λ-Thyroxine
Μεθυλφαινιδάτη Phenelzine Tolbutamine
Nadolol Prednisolone Tolbutamide
Nalidixic οξύ Prednisone Trifluoperazine
Naproxen δ, λ-Propanolol Tryptamine
Niacinamide δ-Pseudoephedrine Ουρικό οξύ
Νικοτίνη Quinacrine Verapamil
Nifedipine Κινίνη Zomepirac
Norethindrone Quindine  
Noscapine Ranitidine  

 

Επίδραση της ουρικής συγκεκριμένης πυκνότητας

Οι μελέτες συγκεκριμένης πυκνότητας πραγματοποιήθηκαν στη διαφορετική συγκεκριμένη πυκνότητα συμπεριλαμβανομένων 1,002, 1,010, 1,020, 1,030, 1,040 δειγμάτων με τα ελεύθερα ούρα φαρμάκων ή τα θετικά ούρα φαρμάκων με τη συγκέντρωση σε 50% κάτω από και 50% επάνω από το επίπεδο διακοπών (όλες οι συγκεντρώσεις επιβεβαιώθηκαν με GC/MS). Κάθε δείγμα εξετάστηκε από την αντίστοιχη γρήγορη δοκιμή βαρβιτουρικών (ΦΡΑΓΜΟΣ). Τα αποτελέσματα καταδεικνύουν ότι οι ποικίλες σειρές της ουρικής συγκεκριμένης πυκνότητας δεν έχουν επιπτώσεις στο αποτέλεσμα της δοκιμής.

 

Επίδραση του ουρικού pH

Το pH μιας αρνητικής λίμνης ούρων υποπολλαπλάσιου προσαρμόζεται σε μια σειρά pH 3 έως 9 στις αυξήσεις 1 μονάδας pH και καρφώνεται με κάθε φάρμακο σε 50% κάτω από και 50% επάνω από τα επίπεδα διακοπών (όλες οι συγκεντρώσεις επιβεβαιώθηκαν με GC/MS). Κάθε δείγμα εξετάστηκε από την αντίστοιχη γρήγορη δοκιμή βαρβιτουρικών (ΦΡΑΓΜΟΣ). Το αποτέλεσμα καταδεικνύει ότι εκείνη η ποικιλία που κυμαίνεται του pH δεν παρεμποδίζει την απόδοση της δοκιμής.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Sherry

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613316305166

WhatsApp : +008615267039708