products

Φάρμακο εξαρτήσεων δοκιμής αμφεταμινών (AMP) γρήγορο της κατάχρησης

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Dewei
Πιστοποίηση: ISO, CE, FDA
Αριθμό μοντέλου: Dwx-DOA
Ποσότητα παραγγελίας min: 5000 μονάδες
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25Test/Box
Χρόνος παράδοσης: σε 20 ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union, L / C
Δυνατότητα προσφοράς: 500,000pcs/Day
Λεπτομερής ενημέρωση
Δείγμα: Ούρα Πιστοποιητικό: ISO, CE, FDA
Τύπος: Κασέτα ή λουρίδα Προέλευση: Κίνα
Ζωή του προϊόντος στο ράφι: 24 μήνες Χρήση: Επαγγελματικός ή μόνος - δοκιμή
Υψηλό φως:

mindray chemistry reagents

,

chemistry analyzer reagents


Περιγραφή προϊόντων

Γρήγορη δοκιμή αμφεταμινών (AMP)

 

Η γρήγορη δοκιμή αμφεταμινών (AMP) είναι μια γρήγορη, διαγνωστική εξέταση για την ποιοτική ανίχνευση της αμφεταμίνης και μεταβολίτες στα ανθρώπινα ούρα σε διευκρινισμένα κομμένα επίπεδα.

Για την επαγγελματική χρήση μόνο.

Για τη τεχνητή διαγνωστική χρήση μόνο.

 

[ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ]

Η γρήγορη δοκιμή αμφεταμινών (AMP) είναι μια ανοσο-χρωματογραφική δοκιμή για τον ποιοτικό προσδιορισμό της παρουσίας αμφεταμίνης (AMP) που απαριθμείται στον πίνακα κατωτέρω.

Φάρμακο (προσδιοριστικό) Διακριβωτής Κόψτε το επίπεδο
Αμφεταμίνη (AMP) δ-αμφεταμίνη 1000ng/mL

 

Αυτή η δοκιμή παρέχει μόνο ένα προκαταρκτικό αναλυτικό αποτέλεσμα της δοκιμής. Η χρωματογραφία αερίου/η μαζική φασματομετρία (GC/MS) είναι η συνιστώμενη επικυρωτική μέθοδος. Η κλινική εκτίμηση και η επαγγελματική κρίση πρέπει να εφαρμοστούν στην αμφεταμίνη (AMP) του αποτελέσματος της δοκιμής κατάχρησης, ιδιαίτερα όταν υποδεικνύονται τα προκαταρκτικά θετικά αποτελέσματα.

 

[ΠΕΡΙΛΗΨΗ]

Η αμφεταμίνη και τα δομικά σχετικά φάρμακα «σχεδιαστών» είναι sympathomimetic αμίνες τα των οποίων βιολογικά αποτελέσματα περιλαμβάνουν τις ισχυρές ανόρεκτων, hyperthemic, και καρδιαγγειακών ιδιότητες υποκίνησης κεντρικών νευρικών συστημάτων (κνς). Λαμβάνονται συνήθως προφορικά, intraveneously, ή με το κάπνισμα. Οι αμφεταμίνες απορροφώνται εύκολα από το γαστροεντερικό κομμάτι και έπειτα είτε απενεργοποιούνται από το συκώτι είτε εκκριμένο τον αμετάβλητο στα ούρα με μια ημιζωή περίπου 12 ωρών. Μπορεί να ανιχνευθεί στα ούρα για τη μεταγενέστερη χρήση 1 έως 2 ημερών. Η αμφεταμίνη μεταβολίζεται (ιππουρικά και βενζοϊκά οξέα) και hydroxylated οι μεταβολίτες. Το Methamphetamine μεταβολίζεται μερικώς στην αμφεταμίνη και το σημαντικό ενεργό μεταβολίτη του. Οι αμφεταμίνες αυξάνουν το ποσοστό καρδιών και τη πίεση του αίματος, και καταστέλλουν την όρεξη. Μερικές μελέτες δείχνουν ότι η βαριά κατάχρηση μπορεί να οδηγήσει στη μόνιμη ζημία σε ορισμένο ουσιαστικό νεύρο δομικό στον εγκέφαλο.

 

[ΑΡΧΗ]

Η γρήγορη δοκιμή αμφεταμινών (AMP) είναι ανταγωνιστικό immunoassay που χρησιμοποιείται καλύπτει για την παρουσία αμφεταμίνης (AMP) και μεταβολιτών στα ούρα. Είναι χρωματογραφική απορροφητική συσκευή στην οποία, τα φάρμακα μέσα σε ένα δείγμα ούρων, συνδύασαν ανταγωνιστικά σε έναν περιορισμένο αριθμό φαρμάκων των μονοκλονικών περιοχών συνδέσεων αντισωμάτων (ποντίκι) συζευγμένων.

 

Όταν η δοκιμή ενεργοποιείται, τα ούρα απορροφώνται στη δοκιμή από την τριχοειδή δράση, μίγματα με την αντίστοιχη κλίση αντισωμάτων φαρμάκων μονοκλονική, και ρέουν πέρα από μια καλυμμένη προηγουμένως μεμβράνη. Όταν το φάρμακο μέσα στο δείγμα ούρων είναι κάτω από το επίπεδο ανίχνευσης της δοκιμής, η αντίστοιχη κλίση αντισωμάτων φαρμάκων μονοκλονική δεσμεύει στην αντίστοιχη κλίση φάρμακο-πρωτεΐνης που ακινητοποιείται στην περιοχή δοκιμής (τ) της δοκιμής. Αυτό παράγει μια χρωματισμένη γραμμή δοκιμής στην περιοχή δοκιμής (τ) της δοκιμής, η οποία, ανεξάρτητα από την έντασή της, υποβάλλει ένα αρνητικό αποτέλεσμα της δοκιμής.

 

Όταν τα επίπεδα φαρμάκων δειγμάτων είναι σε ή επάνω από το επίπεδο ανίχνευσης της δοκιμής, το ελεύθερο φάρμακο στο δείγμα δεσμεύει στην αντίστοιχη κλίση αντισωμάτων φαρμάκων μονοκλονική, που αποτρέπει την αντίστοιχη κλίση αντισωμάτων φαρμάκων μονοκλονική από τη δέσμευση στην αντίστοιχη κλίση φάρμακο-πρωτεΐνης που ακινητοποιείται στην περιοχή δοκιμής (τ) της συσκευής. Αυτό αποτρέπει την ανάπτυξη μιας ευδιάκριτης χρωματισμένης ζώνης στην περιοχή δοκιμής, δείχνοντας ένα προκαταρκτικό θετικό αποτέλεσμα.

 

Για να χρησιμεύει ως ένας έλεγχος διαδικασίας, μια χρωματισμένη γραμμή θα εμφανιστεί στην περιοχή ελέγχου (γ) της δοκιμής, εάν η δοκιμή έχει εκτελεσθεί κατάλληλα.

 

[ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ]

 • Immunoassay για τη τεχνητή διαγνωστική χρήση μόνο.
 • Μην χρησιμοποιήστε μετά από την ημερομηνία λήξης.
 • Η δοκιμή πρέπει να παραμείνει στη σφραγισμένη σακούλα μέχρι τη χρήση.
 • Η χρησιμοποιημένη δοκιμή πρέπει να απορριφθεί σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς.

 

[ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ]

 • Δοκιμή φαρμάκων.
 • Desiccant
 • Φυλλάδιο με την οδηγία για τη χρήση.

 

[ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ]

 • Η εξάρτηση πρέπει να αποθηκευτεί σε 2-30°C μέχρι την ημερομηνία λήξης που τυπώνεται στη σφραγισμένη σακούλα.
 • Η δοκιμή πρέπει να παραμείνει στη σφραγισμένη σακούλα μέχρι τη χρήση.
 • Κρατήστε μακρυά από το άμεσο φως του ήλιου, την υγρασία και τη θερμότητα.
 • Μην παγώστε.
 • Η προσοχή πρέπει να ληφθεί για να προστατεύσει τα συστατικά της εξάρτησης από τη μόλυνση. Μην χρησιμοποιήστε εάν υπάρχουν στοιχεία της μικροβιακής μόλυνσης ή της πτώσης. Η βιολογική μόλυνση της διανομής του εξοπλισμού, των εμπορευματοκιβωτίων ή των αντιδραστηρίων μπορεί να οδηγήσει στα ψεύτικα αποτελέσματα.

 

[ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ]

Η δοκιμή πρέπει να είναι στη θερμοκρασία δωματίου (15ºC σε 30ºC)

 • Ο χορηγός συλλέγει το δείγμα ούρων σε ένα φλυτζάνι ούρων.
 • Ανοίξτε τη σφραγισμένη σακούλα από λυσσασμένο κατά μήκος της εγκοπής. Αφαιρέστε τη δοκιμή από τη σακούλα και την τοποθετήστε σε μια επιφάνεια επιπέδων.
 • Κρατήστε dropper δειγμάτων κάθετα, και προσθέστε ακριβώς τρεις πτώσεις του δείγματος ούρων στο δείγμα καλά.
 • Το αποτέλεσμα πρέπει να διαβαστεί σε 5 λεπτά. Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.

 

[ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ]

Προκαταρκτικό θετικό (+)

Μόνο μια χρωματισμένη ζώνη εμφανίζεται, στην περιοχή ελέγχου (γ). Καμία χρωματισμένη ζώνη δεν εμφανίζεται στην περιοχή δοκιμής (τ).

Αρνητικός (-)

Δύο χρωματισμένες ζώνες εμφανίζονται στη μεμβράνη. Μια ζώνη εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ) και μια άλλη ζώνη εμφανίζεται στην περιοχή δοκιμής (τ).

Άκυρος

Η ζώνη ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Τα αποτελέσματα από οποιαδήποτε δοκιμή που δεν έχει παραγάγει μια ζώνη ελέγχου στον καθορισμένο διαβασμένο χρόνο πρέπει να απορριφθούν. Παρακαλώ αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε με μια νέα δοκιμή. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

 

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

 • Η ένταση του χρώματος στην περιοχή δοκιμής (τ) μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τη συγκέντρωση των καταλοίπων παρόντων στο δείγμα. Επομένως, οποιαδήποτε σκιά του χρώματος στην περιοχή δοκιμής πρέπει να θεωρηθεί αρνητικός. σημειώστε ότι αυτό είναι μια ποιοτική δοκιμή μόνο, και δεν μπορεί να καθορίσει τη συγκέντρωση των καταλοίπων στο δείγμα.
 • Οι εξωτερικοί έλεγχοι δεν παρέχονται αυτήν την εξάρτηση. Συνιστάται οι θετικοί και αρνητικοί έλεγχοι να εξετάζονται ως ορθή εργαστηριακή πρακτική να επιβεβαιώσει η διαδικασία δοκιμής και να ελέγξει η κατάλληλη απόδοση δοκιμής.

 

[ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΔΟΚΙΜΗΣ]

1. Αυτή η δοκιμή έχει αναπτυχθεί για τη δοκιμή των δειγμάτων ούρων μόνο. Κανένα άλλο ρευστό δεν έχει αξιολογηθεί. Μην χρησιμοποιήστε αυτήν την συσκευή στις ουσίες δοκιμής εκτός από τα ούρα.

2. Υπάρχει μια δυνατότητα ότι τα τεχνικά ή διαδικαστικά λάθη, καθώς επίσης και οι παρεμβαίνοντας ουσίες στο δείγμα ούρων μπορούν να προκαλέσουν τα λανθασμένα αποτελέσματα.

3. Τα αλλοιωμένα δείγματα ούρων μπορούν να παραγάγουν τα λανθασμένα αποτελέσματα. Οι ισχυροί φορείς οξείδωσης όπως η χλωρίνη (υποχλωριώδες άλας) μπορούν να οξειδώσουν το κατάλοιπο φαρμάκων. Εάν ένα δείγμα υποψιάζεται της αλλοίωσης, λάβετε ένα νέο δείγμα σε ένα διαφορετικό, αχρησιμοποίητο, φλυτζάνι.

4. Αυτή η δοκιμή είναι μια ποιοτική δοκιμή διαλογής. Δεν έχει ως σκοπό να καθορίσει την ποσοτική συγκέντρωση των φαρμάκων ή το επίπεδο δηλητηρίασης.

5. Ένα θετικό αποτέλεσμα δεν δείχνει το επίπεδο ή τη δηλητηρίαση, τη διαδρομή διοίκησης ή τη συγκέντρωση στα ούρα.

6. Ένα αρνητικό αποτέλεσμα μπορεί να μην δείξει απαραιτήτως τα φάρμακο-ελεύθερα ούρα. Τα αρνητικά αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν όταν το φάρμακο είναι παρόν αλλά κάτω από το κομμένο επίπεδο της δοκιμής.

 

[ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ]

Οι χρήστες πρέπει να ακολουθήσουν το κατάλληλο ομοσπονδιακό κράτος, και τις τοπικές οδηγίες σχετικά με τη συχνότητα να δοκιμάσουν τα εξωτερικά υλικά ποιοτικού ελέγχου.

Αν και υπάρχει μια εσωτερική διαδικαστική γραμμή ελέγχου στη συσκευή δοκιμής της περιοχής ελέγχου, η χρήση των εξωτερικών ελέγχων συστήνεται έντονα ως ορθή πρακτική εργαστηριακής δοκιμής να επιβεβαιωθεί η διαδικασία δοκιμής και να ελεγχθεί η κατάλληλη απόδοση δοκιμής. Ο θετικός και αρνητικός έλεγχος πρέπει να δώσει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Κατά δοκιμή του θετικού και αρνητικού ελέγχου, ίδια τη διαδικασία δοκιμής πρέπει να υιοθετηθεί.

[ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΔΟΣΗΣ]

Ακρίβεια

Οι συγκριτικές μελέτες πραγματοποιήθηκαν χρησιμοποιώντας τη γρήγορη δοκιμή αμφεταμινών (AMP) και τα διαθέσιμα στο εμπόριο γρήγορα φάρμακα των δοκιμών κατάχρησης. Οι μελέτες διεξήχθησαν σε περίπου 600 κλινικά δείγματα προηγούμενα που συνέλεξε από τις κλινικές τοποθετήσεις. Τα πιθανά θετικά αποτελέσματα επιβεβαιώθηκαν από GC/MS. τα αποτελέσματα ήταν τα ακόλουθα:

Δοκιμή AMP
Θετική συμφωνία 100%
Αρνητική συμφωνία 99.20%
Συνολική συμφωνία 99.20%

 

Ιδιομορφία και διαγώνια ικανότητα αμέσου αντιδράσεως

Για να εξετάσει την ιδιομορφία και τη διαγώνια ικανότητα αμέσου αντιδράσεως της δοκιμής, η συσκευή δοκιμής χρησιμοποιήθηκε για να εξετάσει την αμφεταμίνη (AMP), τους μεταβολίτες και άλλα συστατικά της ίδιας κατηγορίας που είναι πιθανό να είναι παρόντες στα ούρα. Όλα τα συστατικά προστέθηκαν στα φάρμακο-ελεύθερα κανονικά ανθρώπινα ούρα. Οι ακόλουθες δομικά σχετικές ενώσεις παρήγαγαν τα θετικά αποτελέσματα με τη δοκιμή όταν δοκιμασμένος σε επίπεδα ίσα με ή μεγαλύτερα από τις συγκεντρώσεις που απαριθμήθηκαν κατωτέρω.

Ένωση Απάντηση ισοδύναμη με τη διακοπή σε ng/mL
AMP  
δ-Amphetamin 1.000
d.l-αμφεταμίνη 2.500
1-αμφεταμίνη 50.000
(+/-) methylenedioxyamphetamine 3,4 (MDA) 2.000

 

Παρεμβαίνοντας ουσίες

Τα κλινικά δείγματα ούρων μπορούν να περιέχουν τις ουσίες που θα μπορούσαν ενδεχομένως να παρεμποδίσουν τη δοκιμή. Οι ακόλουθες ενώσεις προστέθηκαν στα φάρμακο-ελεύθερα ούρα ή τα θετικά ούρα φαρμάκων με τη συγκέντρωση 50% κάτω από τη διακοπή και 50% επάνω από τη διακοπή, αντίστοιχα. Όλες οι πιθανές παρεμβαίνοντας ουσίες προστέθηκαν σε μια συγκέντρωση 100µg/mL (όλες οι συγκεντρώσεις επιβεβαιώθηκαν με GC/MS). Τα δείγματα ούρων εξετάστηκαν με τη γρήγορη δοκιμή αμφεταμινών (AMP). Κανένα από τα δείγματα ούρων δεν παρουσίασε οποιαδήποτε απόκλιση από τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Acetaminophen Chlorothiazide Estrone-3-θειικό άλας
Ακετοφαινετιδίνη Chlorpheniramine Αιθυλικός-π
Αμοξικιλίνη δ, λ-χλωροπρομαζίνη Ερυθρομυκίνη
Ampicillin Χοληστερόλη Fenoprofen
Aspirin Clonidine Flucloxacillin
Atenolol Cimetidine Fluoxetine
Atorvastatin Citalopram Furosemide
Azlocillin Κορτιζόνη Gentisic οξύ
Οξύ Benzilic Κρεατινίνη Αιμογλοβίνη
Benzylpenicillin Deoxycorticosterone Hydralazine
Βενζοϊκό οξύ Dexamethasone Hydrochlorothiazide
Bilirubin Dextromethorphan Hydrocortisone
Benzydamine Diclofenac οξύ ο-Hydroxyhippuric
Καφεΐνη Diflunisal π-Hydroxytyramine
Carbamazepine Digoxin Ibuprofen
Cephalexin Diphenhydramine Indomethacin
Chloralhydrate Εφεδρίνη Iproniazid
Chloramphenicol β-Estradiol δ, λ-Isoproterenol
Isoxsuprine δ, λ-Octopamine Salicylic οξύ
Ketamine Οξαλικό οξύ Σεροτονίνη
Ketoprofen Oxolinic οξύ Sulfamethazine
Labetalol Oxymetazoline Sulindac
Lisinopril Oxytetracycline Tetracycline
Loperamide Papaverine Tetrahydrozoline
Meperidine Πενικιλίνη-γ Thiamine
Meprobamate Pentazocine Thioridazine
Methoxyphenamine Perphenazine δ, λ-Thyroxine
Μεθυλφαινιδάτη Phenelzine Tolbutamine
Nadolol Prednisolone Tolbutamide
Nalidixic οξύ Prednisone Trifluoperazine
Naproxen δ, λ-Propanolol Tryptamine
Niacinamide δ-Pseudoephedrine Ουρικό οξύ
Νικοτίνη Quinacrine Verapamil
Nifedipine Κινίνη Zomepirac
Norethindrone Quindine  
Noscapine Ranitidine  

 

Επίδραση της ουρικής συγκεκριμένης πυκνότητας

Οι μελέτες συγκεκριμένης πυκνότητας πραγματοποιήθηκαν στη διαφορετική συγκεκριμένη πυκνότητα συμπεριλαμβανομένων 1,002, 1,010, 1,020, 1,030, 1,040 δειγμάτων με τα ελεύθερα ούρα φαρμάκων ή τα θετικά ούρα φαρμάκων με τη συγκέντρωση σε 50% κάτω από και 50% επάνω από το επίπεδο διακοπών (όλες οι συγκεντρώσεις επιβεβαιώθηκαν με GC/MS). Κάθε δείγμα εξετάστηκε από την αντίστοιχη γρήγορη δοκιμή αμφεταμινών (AMP). Τα αποτελέσματα καταδεικνύουν ότι οι ποικίλες σειρές της ουρικής συγκεκριμένης πυκνότητας δεν έχουν επιπτώσεις στο αποτέλεσμα της δοκιμής.

 

Επίδραση του ουρικού pH

Το pH μιας αρνητικής λίμνης ούρων υποπολλαπλάσιου προσαρμόζεται σε μια σειρά pH 3 έως 9 στις αυξήσεις 1 μονάδας pH και καρφώνεται με κάθε φάρμακο σε 50% κάτω από και 50% επάνω από τα επίπεδα διακοπών (όλες οι συγκεντρώσεις επιβεβαιώθηκαν με GC/MS). Κάθε δείγμα εξετάστηκε από την αντίστοιχη γρήγορη δοκιμή αμφεταμινών (AMP). Το αποτέλεσμα καταδεικνύει ότι εκείνη η ποικιλία που κυμαίνεται του pH δεν παρεμποδίζει την απόδοση της δοκιμής.

 

Φάρμακο εξαρτήσεων δοκιμής αμφεταμινών (AMP) γρήγορο της κατάχρησης 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Sherry

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613316305166

WhatsApp : +008615267039708