Να στείλετε μήνυμα
products

Γρήγορη εξάρτηση δοκιμής κασετών Ketamine KET για το δείγμα ούρων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Dewei
Πιστοποίηση: ISO, CE
Αριθμό μοντέλου: Ket-DU2
Ποσότητα παραγγελίας min: 5000 μονάδες
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25test/box
Χρόνος παράδοσης: σε 20 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 500,000pcs/day
Λεπτομερής ενημέρωση
Δείγμα: Ούρα Πιστοποιητικό: ISO, CE
Τύπος: Κασέτα Διάρκεια ζωής: 24 μηνών
Χρήση: Επαγγελματική χρήση Προέλευση: Κίνα
Υψηλό φως:

Γρήγορη εξάρτηση δοκιμής Ketamine

,

Γρήγορη εξάρτηση δοκιμής πιστοποιητικών FDA

,

Γρήγορη δοκιμή κασετών KET


Περιγραφή προϊόντων

Γρήγορη δοκιμή Ketamine (KET)

 

Η γρήγορη δοκιμή Ketamine (KET) είναι μια γρήγορη, διαγνωστική εξέταση για την ποιοτική ανίχνευση Ketamine (KET) και μεταβολίτες στα ανθρώπινα ούρα σε διευκρινισμένα κομμένα επίπεδα.

Για την επαγγελματική χρήση μόνο.

Για τη τεχνητή διαγνωστική χρήση μόνο.

 

[ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ]

Η γρήγορη δοκιμή Ketamine (KET) είναι μια ανοσο-χρωματογραφική δοκιμή για τον ποιοτικό προσδιορισμό της παρουσίας Ketamine (KET) που απαριθμείται στον πίνακα κατωτέρω.

Φάρμακο (προσδιοριστικό)

Διακριβωτής

Κόψτε το επίπεδο

Ketamine (KET)

Ketamine

250 ng/mL

 

Αυτή η δοκιμή παρέχει μόνο ένα προκαταρκτικό αναλυτικό αποτέλεσμα της δοκιμής. Η χρωματογραφία αερίου/η μαζική φασματομετρία (GC/MS) είναι η συνιστώμενη επικυρωτική μέθοδος. Η κλινική εκτίμηση και η επαγγελματική κρίση πρέπει να εφαρμοστούν σε Ketamine (KET)) από το αποτέλεσμα της δοκιμής κατάχρησης, ιδιαίτερα όταν υποδεικνύονται τα προκαταρκτικά θετικά αποτελέσματα.

 

[ΠΕΡΙΛΗΨΗ]

Το Ketamine είναι ένα διαχωρίσιμο αναισθητικό που αναπτύσσεται το 1963 για να αντικαταστήσει PCP (Phencyclidine). Ενώ Ketamine χρησιμοποιείται ακόμα στην ανθρώπινη αναισθησία και κτηνιατρικό φάρμακο, γίνεται όλο και περισσότερο δεν χρησιμοποιημένο σωστά ως φάρμακο οδών. Το Ketamine είναι molecularly παρόμοιο με PCP και δημιουργεί έτσι τα παρόμοια αποτελέσματα συμπεριλαμβανομένου του μουδιάσματος, απώλεια συντονισμού, αίσθηση του άτρωτου, της ακαμψίας μυών, της επιθετικής/βίαιας συμπεριφοράς, της διασύρως ή παρεμποδισμένης ομιλίας, υπερβάλλουσα αίσθηση της δύναμης, και ένα κενό κοιτάζει επίμονα. Υπάρχει κατάθλιψη της αναπνευστικής λειτουργίας αλλά όχι του κεντρικού νευρικού συστήματος, και η καρδιαγγειακή λειτουργία διατηρείται. Τα αποτελέσματα Ketamine διαρκούν γενικά 4-6 ώρες μετά από τη χρήση. Το Ketamine εκκρίνεται στα ούρα ως αμετάβλητο φάρμακο (2,3%) και μεταβολίτες (96,8%).

 

[ΑΡΧΗ]

Η γρήγορη δοκιμή Ketamine (KET) είναι ανταγωνιστικό immunoassay που χρησιμοποιείται καλύπτει για την παρουσία Ketamine (KET) και μεταβολιτών στα ούρα. Είναι χρωματογραφική απορροφητική συσκευή στην οποία, τα φάρμακα μέσα σε ένα δείγμα ούρων, συνδύασαν ανταγωνιστικά σε έναν περιορισμένο αριθμό φαρμάκων των μονοκλονικών περιοχών συνδέσεων αντισωμάτων (ποντίκι) συζευγμένων.

 

Όταν η δοκιμή ενεργοποιείται, τα ούρα απορροφώνται στην κασέτα δοκιμής από την τριχοειδή δράση, μίγματα με την αντίστοιχη κλίση αντισωμάτων φαρμάκων μονοκλονική, και ρέουν πέρα από μια καλυμμένη προηγουμένως μεμβράνη. Όταν το φάρμακο μέσα στο δείγμα ούρων είναι κάτω από το επίπεδο ανίχνευσης της δοκιμής, η αντίστοιχη κλίση αντισωμάτων φαρμάκων μονοκλονική δεσμεύει στην αντίστοιχη κλίση φάρμακο-πρωτεΐνης που ακινητοποιείται στην περιοχή δοκιμής (τ) της κασέτας δοκιμής. Αυτό παράγει μια χρωματισμένη γραμμή δοκιμής στην περιοχή δοκιμής (τ) της κασέτας, η οποία, ανεξάρτητα από την έντασή της, υποβάλλει ένα αρνητικό αποτέλεσμα της δοκιμής.

 

Όταν τα επίπεδα φαρμάκων δειγμάτων είναι σε ή επάνω από το επίπεδο ανίχνευσης της δοκιμής, το ελεύθερο φάρμακο στο δείγμα δεσμεύει στην αντίστοιχη κλίση αντισωμάτων φαρμάκων μονοκλονική, που αποτρέπει την αντίστοιχη κλίση αντισωμάτων φαρμάκων μονοκλονική από τη δέσμευση στην αντίστοιχη κλίση φάρμακο-πρωτεΐνης που ακινητοποιείται στην περιοχή δοκιμής (τ) της συσκευής. Αυτό αποτρέπει την ανάπτυξη μιας ευδιάκριτης χρωματισμένης ζώνης στην περιοχή δοκιμής, δείχνοντας ένα προκαταρκτικό θετικό αποτέλεσμα.

 

Για να χρησιμεύει ως ένας έλεγχος διαδικασίας, μια χρωματισμένη γραμμή θα εμφανιστεί στην περιοχή ελέγχου (γ) της κασέτας, εάν η δοκιμή έχει εκτελεσθεί κατάλληλα.

 

[ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ]

 • Immunoassay για τη τεχνητή διαγνωστική χρήση μόνο.
 • Μην χρησιμοποιήστε μετά από την ημερομηνία λήξης.
 • Η δοκιμή πρέπει να παραμείνει στη σφραγισμένη σακούλα μέχρι τη χρήση.
 • Η χρησιμοποιημένη δοκιμή πρέπει να απορριφθεί σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς.

 

[ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ]

 • Δοκιμή φαρμάκων.
 • Desiccant
 • Φυλλάδιο με την οδηγία για τη χρήση.

 

[ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ]

 • Η εξάρτηση πρέπει να αποθηκευτεί σε 2-30°C μέχρι την ημερομηνία λήξης που τυπώνεται στη σφραγισμένη σακούλα.
 • Η δοκιμή πρέπει να παραμείνει στη σφραγισμένη σακούλα μέχρι τη χρήση.
 • Κρατήστε μακρυά από το άμεσο φως του ήλιου, την υγρασία και τη θερμότητα.
 • Μην παγώστε.
 • Η προσοχή πρέπει να ληφθεί για να προστατεύσει τα συστατικά της εξάρτησης από τη μόλυνση. Μην χρησιμοποιήστε εάν υπάρχουν στοιχεία της μικροβιακής μόλυνσης ή της πτώσης. Η βιολογική μόλυνση της διανομής του εξοπλισμού, των εμπορευματοκιβωτίων ή των αντιδραστηρίων μπορεί να οδηγήσει στα ψεύτικα αποτελέσματα.

 

[ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ]

Η δοκιμή πρέπει να είναι στη θερμοκρασία δωματίου (15ºC σε 30ºC)

 1. Ο χορηγός συλλέγει το δείγμα ούρων σε ένα φλυτζάνι ούρων.
 2. Ανοίξτε τη σφραγισμένη σακούλα από λυσσασμένο κατά μήκος της εγκοπής. Αφαιρέστε τη δοκιμή από τη σακούλα και την τοποθετήστε σε μια επιφάνεια επιπέδων.
 3. Κρατήστε dropper δειγμάτων κάθετα, και προσθέστε ακριβώς τρεις πτώσεις του δείγματος ούρων στο δείγμα καλά.
 4. Το αποτέλεσμα πρέπει να διαβαστεί σε 5 λεπτά. Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.

 

 

[ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ]

Προκαταρκτικό θετικό (+)

Μόνο μια χρωματισμένη ζώνη εμφανίζεται, στην περιοχή ελέγχου (γ). Καμία χρωματισμένη ζώνη δεν εμφανίζεται στην περιοχή δοκιμής (τ).

Αρνητικός (-)

Δύο χρωματισμένες ζώνες εμφανίζονται στη μεμβράνη. Μια ζώνη εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ) και μια άλλη ζώνη εμφανίζεται στην περιοχή δοκιμής (τ).

Άκυρος

Η ζώνη ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Τα αποτελέσματα από οποιαδήποτε δοκιμή που δεν έχει παραγάγει μια ζώνη ελέγχου στον καθορισμένο διαβασμένο χρόνο πρέπει να απορριφθούν. Παρακαλώ αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε με μια νέα δοκιμή. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Bonnie He

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613030247038

WhatsApp : +8615267039708