Να στείλετε μήνυμα
products

Γρήγορη διαγνωστική εξάρτηση δειγμάτων ούρων κασετών δοκιμής βενζοδιαζεπινών BZO γρήγορη

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Dewei
Πιστοποίηση: ISO, CE
Αριθμό μοντέλου: Bzo-DU02
Ποσότητα παραγγελίας min: 5000 μονάδες
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25Test/Box
Χρόνος παράδοσης: σε 20 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 500,000pcs/Day
Λεπτομερής ενημέρωση
Δείγμα: Ούρα Πιστοποιητικό: ISO, CE
Τύπος: Κασέτα Καταγωγή: Κίνα
Χρονοδιάγραμμα διατήρησης: 24 μήνες Χρήση: Επαγγελματική χρήση
Υψηλό φως:

Γρήγορη κασέτα δοκιμής βενζοδιαζεπινών

,

Γρήγορη κασέτα δοκιμής δειγμάτων ούρων

,

Γρήγορη διαγνωστική εξάρτηση BZO


Περιγραφή προϊόντων

Φάρμακο εξαρτήσεων δοκιμής βενζοδιαζεπινών (BZO) γρήγορο της κατάχρησης

 

Η γρήγορη δοκιμή βενζοδιαζεπινών (BZO) είναι μια γρήγορη, διαγνωστική εξέταση για την ποιοτική ανίχνευση των βενζοδιαζεπινών (BZO) και των μεταβολιτών στα ανθρώπινα ούρα σε διευκρινισμένα κομμένα επίπεδα.

Για την επαγγελματική χρήση μόνο.

Για τη τεχνητή διαγνωστική χρήση μόνο.

 

[ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΔΟΚΙΜΉΣ ΒΕΝΖΟΔΙΑΖΕΠΙΝΩΝ (BZO)]

Η γρήγορη δοκιμή βενζοδιαζεπινών (BZO) είναι μια ανοσο-χρωματογραφική δοκιμή για τον ποιοτικό προσδιορισμό της παρουσίας βενζοδιαζεπινών (BZO) που απαριθμούνται στον πίνακα κατωτέρω.

    
Φάρμακο (προσδιοριστικό) Διακριβωτής Κόψτε το επίπεδο
Βενζοδιαζεπίνες (BZO) Oxazepam 300ng/mL

 

Αυτή η δοκιμή παρέχει μόνο ένα προκαταρκτικό αναλυτικό αποτέλεσμα της δοκιμής. Η χρωματογραφία αερίου/η μαζική φασματομετρία (GC/MS) είναι η συνιστώμενη επικυρωτική μέθοδος. Η κλινική εκτίμηση και η επαγγελματική κρίση πρέπει να εφαρμοστούν στις βενζοδιαζεπίνες (BZO) του αποτελέσματος της δοκιμής κατάχρησης, ιδιαίτερα όταν υποδεικνύονται τα προκαταρκτικά θετικά αποτελέσματα.

 

 

[ΠΕΡΙΛΗΨΗ]

Οι βενζοδιαζεπίνες είναι μια κατηγορία φαρμάκων που συχνά θεραπευτικά χρησιμοποιούνται ως αγχολυτικά, anti-convulsants και sedative υπνωτικά χάπια. Οι βενζοδιαζεπίνες φανερώνουν την παρουσία τους από την αναλγησία, την υπνηλία, τη σύγχυση, τις μειωμένες αντανακλάσεις, το χαμήλωμα της θερμοκρασίας σωμάτων, την αναπνευστική ύφεση, τον αποκλεισμό της αδρενοκορτικής απάντησης, και μια μείωση στη περιφερειακή αντίσταση χωρίς έναν αντίκτυπο στον καρδιακό δείκτη. Οι σημαντικότερες διαβάσεις της αποβολής είναι τα νεφρά (ούρα) και το συκώτι όπου κλίνεται στο glucuronic οξύ. Οι μεγάλες δόσεις των βενζοδιαζεπινών θα μπορούσαν να αναπτύξουν τις ανοχές και τη φυσιολογική εξάρτηση και οδηγούν στην κατάχρησή της. Μόνο τα ποσά ιχνών (λιγότερο από 1%) βενζοδιαζεπινών εκκρίνονται αμετάβλητος στα ούρα, η περισσότερη από τις βενζοδιαζεπίνες στα ούρα είναι κλιμένο φάρμακο. Το Oxazepam, ένας κοινός μεταβολίτης πολλών βενζοδιαζεπινών, παραμένει ανιχνεύσιμο στα ούρα μέχρι και μια εβδομάδα, η οποία κάνει Oxazepam που ένας χρήσιμος δείκτης των βενζοδιαζεπινών κάνει κακή χρήση.

 

[ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΔΟΚΙΜΉΣ ΒΕΝΖΟΔΙΑΖΕΠΙΝΩΝ (BZO)]

Η γρήγορη δοκιμή βενζοδιαζεπινών (BZO) είναι ανταγωνιστικό immunoassay που χρησιμοποιείται καλύπτει για την παρουσία βενζοδιαζεπινών (BZO) και μεταβολιτών στα ούρα. Είναι χρωματογραφική απορροφητική συσκευή στην οποία, τα φάρμακα μέσα σε ένα δείγμα ούρων, συνδύασαν ανταγωνιστικά σε έναν περιορισμένο αριθμό φαρμάκων των μονοκλονικών περιοχών συνδέσεων αντισωμάτων (ποντίκι) συζευγμένων.

 

Όταν η δοκιμή ενεργοποιείται, τα ούρα απορροφώνται στη δοκιμή από την τριχοειδή δράση, μίγματα με την αντίστοιχη κλίση αντισωμάτων φαρμάκων μονοκλονική, και ρέουν πέρα από μια καλυμμένη προηγουμένως μεμβράνη. Όταν το φάρμακο μέσα στο δείγμα ούρων είναι κάτω από το επίπεδο ανίχνευσης της δοκιμής, η αντίστοιχη κλίση αντισωμάτων φαρμάκων μονοκλονική δεσμεύει στην αντίστοιχη κλίση φάρμακο-πρωτεΐνης που ακινητοποιείται στην περιοχή δοκιμής (τ) της δοκιμής. Αυτό παράγει μια χρωματισμένη γραμμή δοκιμής στην περιοχή δοκιμής (τ) της δοκιμής, η οποία, ανεξάρτητα από την έντασή της, υποβάλλει ένα αρνητικό αποτέλεσμα της δοκιμής.

 

Όταν τα επίπεδα φαρμάκων δειγμάτων είναι σε ή επάνω από το επίπεδο ανίχνευσης της δοκιμής, το ελεύθερο φάρμακο στο δείγμα δεσμεύει στην αντίστοιχη κλίση αντισωμάτων φαρμάκων μονοκλονική,

 

αποτρέποντας την αντίστοιχη κλίση αντισωμάτων φαρμάκων μονοκλονική από τη δέσμευση στην αντίστοιχη κλίση φάρμακο-πρωτεΐνης που ακινητοποιείται στην περιοχή δοκιμής (τ) της συσκευής. Αυτό αποτρέπει την ανάπτυξη μιας ευδιάκριτης χρωματισμένης ζώνης στην περιοχή δοκιμής, δείχνοντας ένα προκαταρκτικό θετικό αποτέλεσμα.

 

Για να χρησιμεύει ως ένας έλεγχος διαδικασίας, μια χρωματισμένη γραμμή θα εμφανιστεί στην περιοχή ελέγχου (γ) της δοκιμής, εάν η δοκιμή έχει εκτελεσθεί κατάλληλα.

 

 

[ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ]

 • Immunoassay για τη τεχνητή διαγνωστική χρήση μόνο.
 • Μην χρησιμοποιήστε μετά από την ημερομηνία λήξης.
 • Η δοκιμή πρέπει να παραμείνει στη σφραγισμένη σακούλα μέχρι τη χρήση.
 • Η χρησιμοποιημένη δοκιμή πρέπει να απορριφθεί σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς.

 

[ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ]

 • Δοκιμή φαρμάκων.
 • Desiccant
 • Φυλλάδιο με την οδηγία για τη χρήση.

 

[ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ]

 • Η εξάρτηση πρέπει να αποθηκευτεί σε 2-30°C μέχρι την ημερομηνία λήξης που τυπώνεται στη σφραγισμένη σακούλα.
 • Η δοκιμή πρέπει να παραμείνει στη σφραγισμένη σακούλα μέχρι τη χρήση.
 • Κρατήστε μακρυά από το άμεσο φως του ήλιου, την υγρασία και τη θερμότητα.
 • Μην παγώστε.
 • Η προσοχή πρέπει να ληφθεί για να προστατεύσει τα συστατικά της εξάρτησης από τη μόλυνση. Μην χρησιμοποιήστε εάν υπάρχουν στοιχεία της μικροβιακής μόλυνσης ή της πτώσης. Η βιολογική μόλυνση της διανομής του εξοπλισμού, των εμπορευματοκιβωτίων ή των αντιδραστηρίων μπορεί να οδηγήσει στα ψεύτικα αποτελέσματα.

 

[ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ]

 1. Η δοκιμή πρέπει να είναι στη θερμοκρασία δωματίου (15ºC σε 30ºC)
 2. 1. Ο χορηγός συλλέγει το δείγμα ούρων σε ένα φλυτζάνι ούρων.
 3. 2. Ανοίξτε τη σφραγισμένη σακούλα από λυσσασμένο κατά μήκος της εγκοπής. Αφαιρέστε τη δοκιμή από τη σακούλα και την τοποθετήστε σε μια επιφάνεια επιπέδων.
 4. 3. Κρατήστε dropper δειγμάτων κάθετα, και προσθέστε ακριβώς τρεις πτώσεις του δείγματος ούρων στο δείγμα καλά.
 5. 4. Το αποτέλεσμα πρέπει να διαβαστεί σε 5 λεπτά. Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.

 

[ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ]

Προκαταρκτικό θετικό (+)

Μόνο μια χρωματισμένη ζώνη εμφανίζεται, στην περιοχή ελέγχου (γ). Καμία χρωματισμένη ζώνη δεν εμφανίζεται στην περιοχή δοκιμής (τ).

Αρνητικός (-)

Δύο χρωματισμένες ζώνες εμφανίζονται στη μεμβράνη. Μια ζώνη εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ) και μια άλλη ζώνη εμφανίζεται στην περιοχή δοκιμής (τ).

Άκυρος

Η ζώνη ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Τα αποτελέσματα από οποιαδήποτε δοκιμή που δεν έχει παραγάγει μια ζώνη ελέγχου στον καθορισμένο διαβασμένο χρόνο πρέπει να απορριφθούν. Παρακαλώ αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε με μια νέα δοκιμή. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

Γρήγορη διαγνωστική εξάρτηση δειγμάτων ούρων κασετών δοκιμής βενζοδιαζεπινών BZO γρήγορη 0

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Bonnie He

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613030247038

WhatsApp : +8615267039708