Να στείλετε μήνυμα
products

Προφορική δειγμάτων PP PE εξάρτηση εξαγωγής RNA DNA σωλήνων μίας χρήσης

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Dewei
Πιστοποίηση: CE, FDA, FSC
Αριθμό μοντέλου: Dw-80006
Ποσότητα παραγγελίας min: 5000 μονάδες
Τιμή: $4-20/unit
Συσκευασία λεπτομέρειες: 10mlx6, 10mlx100
Χρόνος παράδοσης: σε 20 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, L/C
Δυνατότητα προσφοράς: 200.000 μονάδες/ημέρα
Λεπτομερής ενημέρωση
Χρήση: Συλλογή και εξαγωγή δειγμάτων PCR στη δοκιμή Θερμοκρασία: Θερμοκρασία δωματίου
Υλικό: Αδρανοποιημένος ιός, σωλήνας PP+PE, συγκεντρωμένη πατσαβούρα Σταθερότητα: 24 μήνες
Ανακύκλωση: Μίας χρήσης Δείγμα: Προφορικό δείγμα
Υψηλό φως:

Εξάρτηση εξαγωγής RNA DNA σωλήνων PP

,

Μίας χρήσης εξάρτηση εξαγωγής RNA DNA

,

Προερχόμενη από ιό εξάρτηση συντήρησης σωλήνων PE


Περιγραφή προϊόντων

Ένα βήμα για την προερχόμενες από ιό συντήρηση covid-19 και την εξαγωγή πριν από PCR τη δοκιμή

 

Έχετε επιλέξει τη σωστή λύση μεταφορών ιών;

Ο μοναδικός μη κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τύπος από Dewei θα μπορούσε να ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο «ψεύτικων αρνητικών» αποτελεσμάτων.

 

Σχεδόν όλο το μέσο μεταφορών ιών στην αγορά συντηρεί τώρα τον ενεργοποιημένο ιό, ο οποίος έχει έναν υψηλό κίνδυνο της μόλυνσης στη δειγματοληψία, της μεταφοράς, και της δοκιμής.

 

Οι επιδημικοί εργαζόμενοι πρόληψης πρώτης γραμμής χρειάζονται τη λύση συντήρησης που μπορεί άμεσα να αδρανοποιήσει τον ιό. Πρέπει να εξεταστεί εάν το μέσο μπορεί να σταθεροποιήσει την ακεραιότητα του RNA ιών και να αποφύγει την υποβάθμιση πρίν εξετάζει, το οποίο θα προκαλέσει τα «ψεύτικα αρνητικά» αποτελέσματα.

 

Συγκρίναμε τα αποτελέσματα συντήρησης του μέσου guanidinium από άλλα εμπορικά σήματα και της λύσης μη-guanidinium από Dewei σε 37°C στο αναφερόμενο στα πτηνά coronavirus. Διαπιστώθηκε ότι η επίδραση συντήρησης του μέσου συντήρησης guanidinium δεν είναι πολύ ικανοποιητική!

 

Μετά από 1-7 ημέρες της αποθήκευσης υπό τους όρους 37 ℃, η αποδοτικότητα συντήρησης RNA ιών είναι βασικά σταθερή σε 100% με τη χρησιμοποίηση της λύσης μεταφορών ιών Dewei. Χρησιμοποιώντας το άλλο μέσο τμημάτων guanidinium δύο, η αποδοτικότητα συντήρησης RNA ιών μειώνεται βαθμιαία. Μειώθηκε λιγότερο από σε 20% μετά από 7 ημέρες, δείχνοντας την υποβάθμιση RNA με τον καιρό.

 

Συμπέρασμα: Το Guanidinium (περιλάβετε guanidine isothiocyanate ή guanidine υδροχλωρίδιο, κ.λπ.), ως κοινό πρωτεϊνικό denaturant, χρησιμοποιείται κανονικά για lysing το κύτταρο στην εξαγωγή ή την αδρανοποίηση νουκλεϊνικού οξέος του ιού. Αλλά το μέσο με το guanidinium δεν μπορεί να συντηρήσει το νουκλεϊνικό οξύ κάτω από την κανονική θερμοκρασία δωματίου που καθιστά εύκολα το δείγμα υποβιβασμένο. Επομένως, το μέσο με το guanidinium είναι ακατάλληλο για τη συντήρηση SAR-CoV-2. Προτείνεται έντονα να χρησιμοποιηθεί η λύση συντήρησης ιών μη-guanidinium.

 

Εδώ, απευθυνόμαστε τον εργαζόμενο σχετικό με covid-19 εξεταστικός στην ειδοποίηση περίπου κάτω από τα σημεία κατά να επιλέξουμε τη λύση συντήρησης ιών στη δοκιμή νουκλεϊνικού οξέος μόνο, αλλά για να μην καλλιεργήσουμε τον ιό.

 

1. Αδρανοποιημένη χρήση λύση συντήρησης ιών

Είναι περιττό να συντηρηθεί ο ιός διαβίωσης εφ' όσον μπορεί το άθικτο και σταθερό νουκλεϊνικό οξύ από τον ιό να συντηρηθεί για τη δοκιμή, δεδομένου ότι αυτήν την περίοδο ο σκοπός της δοκιμής νουκλεϊνικού οξέος είναι να ανιχνευθεί το RNA από τον ιό στα δείγματα. Επομένως, όταν στην κατάσταση της πάλης με covid-19, ο αδρανοποιημένος ιός κατά τη διάρκεια της δειγματοληψίας είναι ένας καλύτερος τρόπος να συντηρηθούν τα δείγματα. Στην αγορά, μερικοί κατασκευαστές επίσης έχουν αδρανοποιήσει το μέσο συντήρησης ιών, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του αδρανοποιημένου συστατικού είναι guanidinium, όπως αναφέρθηκε, μέσο με το τμήμα guanidinium δεν μπορεί να συντηρήσει το νουκλεϊνικό οξύ κάτω από την κανονική θερμοκρασία δωματίου. Είναι υποβιβάζει εύκολα τον ιό στο δείγμα και μη κατάλληλος για SAR-CoV-2 δείγματα. Ως εκ τούτου, συστήνουμε την ιατρική λύση συντήρησης Dewei με το πρωτεϊνικό denaturant μη-guanidinium τμήμα, το οποίο μπορεί να αδρανοποιήσει τον ιό και να σιγουρευτεί το προερχόμενο από ιό νουκλεϊνικό οξύ δεν υποβιβάζεται όταν αποθηκεύεται κάτω από τη θερμοκρασία δωματίου.

 

2. Χρησιμοποιήστε τη λύση συντήρησης ιών που μπορεί να κρατηθεί κάτω από τη θερμοκρασία δωματίου

Επειδή το RNA δεν είναι σταθερό, το κοινό μέσο μεταφορών ιών με τα δείγματα πρέπει να συντηρηθεί στον όρο 4℃ και να παραδοθεί στα εργαστήρια μέσα σε 48 ώρες. Εάν η θερμοκρασία μεταφορών δεν είναι τυποποιημένη, το νουκλεϊνικό οξύ του ιού θα μπορούσε να υποβιβαστεί, τέτοιες αιτίες ένα αποτέλεσμα της δοκιμής «ψεύτικου αρνητικού»! Ενώ, εάν το δείγμα κρατήθηκε στη λύση συντήρησης μη-guanidinium Dewei που μπορεί να συντηρήσει το δείγμα κάτω από τη θερμοκρασία δωματίου, κατόπιν μπορεί να λύσει το πρόβλημα της παράδοσης κοστίστε και αυξήστε την ακρίβεια της δοκιμής του αποτελέσματος.

 

3. Η λύση συντήρησης ιών χρήσης που θα μπορούσε προστατεύει να επιλέξει από την υψηλής θερμοκρασίας επίδραση αδρανοποίησης

Η σχετική οδηγία της εθνικής Επιτροπής υγείας του αιτήματος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας ότι η ανάγκη δειγμάτων να αδρανοποιηθεί από υψηλής θερμοκρασίας (θερμότητα αυτό σε 56℃ για 30 λ.) πρίν εξάγει τον ιό νουκλεϊνικό, ενώ το κέντρο ιδρυμάτων κέντρου του Πεκίνου για την πρόληψη και τον έλεγχο ασθενειών και ερευνητικοου του Πεκίνου της προληπτικής ιατρικής δημοσιεύει μια διατριβή στην κλινική χημεία που δείχνει ότι η υψηλής θερμοκρασίας αδρανοποίηση θα υποβίβαζε τον ιό νουκλεϊνικό έπειτα μειώστε το νουκλεϊνικό ποσοστό ανίχνευσης ιών, το οποίο είναι ένας από τους λόγους του υπερβολικού ψεύτικου αρνητικού ποσοστού ανίχνευσης covid-19. Το πείραμα δείχνει ότι η υψηλής θερμοκρασίας αδρανοποίηση δεν έχει καμία προφανή επίδραση στη νουκλεϊνική πληρότητα ιών όταν ιατρική λύση συντήρησης ιών Dewei χρήσης για να συντηρήσει το δείγμα.

 

Κάτω από το διάγραμμα είναι το στοιχείο που χρησιμοποιεί την ιατρική λύση μεταφορών ιών Dewei για να συντηρήσει το αναφερόμενο στα πτηνά coronavirus, να αραιώσει πέντε κλίσεις στο απόσπασμα και τη δοκιμή. Συγκρίνετε την αξία CT της κανονικής αδρανοποίησης θερμοκρασίας με την υψηλής θερμοκρασίας αδρανοποίηση.

 

Κλίση Κανονική αδρανοποίηση θερμοκρασίας Υψηλής θερμοκρασίας αδρανοποίηση σε 60℃ για 30 λ.
10-1 23.08 23.29 23.26 23.22
10-2 27.26 27.43 27.32 27.48
10-3 32.81 32.65 32.24 32.37
10-4 35.84 35.69 35.93 35.72
10-5 39.65 39.79 39.83 39.78

 

 

Το Dewei ιατρικό συμβουλεύει να χρησιμοποιηθεί η λύση συντήρησης που είναι αδρανοποιημένος ιός, κατάλληλος όγκος λύσης, που μεταφέρει στη θερμοκρασία δωματίου και που προστατεύει τον ιό για να αποφύγει την επίδραση από την υψηλής θερμοκρασίας αδρανοποίηση όταν ρινική ή προφορική δειγματοληψία.

 

Dewei ιατρικός σωλήνας συντήρησης άθλων leakproof που έχει το μοναδικό σχέδιο της αντίστροφης κλειδαριάς. Για να διακρίνει τους παραδοσιακούς σωλήνες που δεν μπορούν τοποθετημένος κατακόρυφα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, εύκολα υπόλοιπος υγρό δειγμάτων στο υγρό ακροφυσίων και χυσιμάτων στα χέρια μετά από να ανοίξει την κάλυψη, στην επιρρεπή σε ρύπανση αερολύματος προϊόντων μεταξύ.

Το Leakproof σχέδιο χωρίς λαστιχένιες ποδιές μπορεί να αποτρέψει τη διαρροή όταν εξασφαλίζει η επανάληψη η λειτουργία του ανοίγματος της κάλυψης, τέτοιες την ασφάλεια του χειριστή δειγματοληψίας, αποφεύγει επίσης το αερόλυμα και τη διαρροή δειγμάτων που προκαλούνται από την αναπήδηση των λαστιχένιων ποδιών.

Προφορική δειγμάτων PP PE εξάρτηση εξαγωγής RNA DNA σωλήνων μίας χρήσης 0

 

 

Διαδικασία λειτουργίας:

1. Βάλτε τους σωλήνες δειγμάτων στον επωαστήρα σε 65°C για 30 λεπτά.

2. Μεταφέρετε τους σωλήνες δειγμάτων στο θερμοστατικό λουτρό μετάλλων σε 100°C για 10 λεπτά.

3. Δοκιμή άμεσα PCR στη συσκευή ανάλυσης μετά από την εξαγωγή.

Προφορική δειγμάτων PP PE εξάρτηση εξαγωγής RNA DNA σωλήνων μίας χρήσης 1

Προφορική δειγμάτων PP PE εξάρτηση εξαγωγής RNA DNA σωλήνων μίας χρήσης 2Προφορική δειγμάτων PP PE εξάρτηση εξαγωγής RNA DNA σωλήνων μίας χρήσης 3

Στοιχεία επικοινωνίας
Sherry

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613316305166

WhatsApp : +8615267039708