Να στείλετε μήνυμα
products

Nasopharyngeal πατσαβουρών FDA εξαρτήσεων απομόνωσης RNA εξαγωγής νουκλεϊνικού οξέος χαντρών δειγμάτων χειρωνακτικό μαγνητικό

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Dewei
Πιστοποίηση: ISO,CE,CFDA,FDA
Αριθμό μοντέλου: Dw-80007
Ποσότητα παραγγελίας min: 5000 μονάδες
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 50tests/box, 100tests/box
Χρόνος παράδοσης: σε 20 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 200.000 μονάδες/ημέρα
Λεπτομερής ενημέρωση
Χρήση: Covid-19 εξαγωγή RNA Προέλευση: Guangdong, Κίνα
Δείγμα: Nasopharyngeal δείγμα πατσαβουρών Ανακύκλωση: Μίας χρήσης
Κατάστημα: Θερμοκρασία δωματίου Εξουσιοδότηση: 12 μήνες
Υψηλό φως:

medical laboratory reagents

,

human biochemistry reagents


Περιγραφή προϊόντων

Nasopharyngeal πατσαβουρών FDA εξαρτήσεων απομόνωσης RNA εξαγωγής νουκλεϊνικού οξέος χαντρών δειγμάτων μαγνητικό

Μπορούμε να προσφέρουμε και τις χειρωνακτικές και αυτόματες εξαρτήσεις αντιδραστηρίων εξαγωγής!

 

[Συσκευασία της εξάρτησης απομόνωσης]

48 προετοιμασίες, 96 προετοιμασίες

 

[Εφαρμογή της εξάρτησης απομόνωσης]

Χρησιμοποιείται για την απομόνωση, τον εμπλουτισμό και τον καθαρισμό νουκλεϊνικών οξέων. Τα επεξεργασμένα προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κλινική τεχνητή διάγνωση.

 

[Κύρια συστατικά της εξάρτησης απομόνωσης]

Συστατικό 48 προετοιμασίες 96 προετοιμασίες Ενιαία κατανάλωση δοκιμής
ΜΕΓΕΘΟΣ QTY ΜΕΓΕΘΟΣ QTY
Λύση συντήρησης 600μL 48 600 μL 96 600μL
3ml 48 3ml 96 για το ρινικό δείγμα πατσαβουρών
Λύση αντίδρασης 1.5ml 2 6ml 1 50μL
Λύση Magbeads 30ml 1 60ml 1 600μL
Ξέβγαλμα 60ml 1 120ml 1
Eluent 1.5ml 2 6ml 1 50μL

 

[Αρχή]

Αυτό το προϊόν παρέχει μια απλή, γρήγορη και αποδοτική μέθοδο για να εξαγάγει DNA/RNA από το δείγμα. Το μοναδικό σύστημα «λιγότερων αντιδραστηρίων από την υψηλότερη ακρίβεια» επιτρέπει στο νουκλεϊνικό οξύ στο lysate για να είναι αποτελεσματικά και συγκεκριμένα στα magbeads. Το αποκτηθε'ν νουκλεϊνικό οξύ έχει την υψηλή αγνότητα, σταθερή ποιότητα, και είναι χωρίς πρωτεΐνη, νουκλεάση και άλλους μολυσματικούς παράγοντες και ανασταλτικούς παράγοντες. Μπορεί να εφαρμοστεί στις διάφορες συμβατικές διαδικασίες, συμπεριλαμβανομένου PCR, ποσοτικό PCR φθορισμού και άλλων πειραμάτων.

 

[Αποθήκευση & ζωή του προϊόντος στο ράφι]

  • 12 μήνες ζωής του προϊόντος στο ράφι στο απόθεμα 4-30°C θερμοκρασίας δωματίου πριν από τη συσκευασία ανοικτή.
  • ζωή του προϊόντος στο ράφι 7 ημερών - 20°C μετά από την εξαγωγή.

[Απαιτήσεις δειγμάτων]

Εφαρμόσιμα δείγματα: Ολόκληρο αίμα, ομοιογένεια ιστού, πατσαβούρα, ορός, πλάσμα, βρογχοκυψελιδικό ρευστό πλυσιμάτων και άλλα χωρίς κύτταρα ρευστά σωμάτων.

 

[Απαιτήσεις δειγμάτων]

  • Τύποι δειγμάτων: Υγρά δείγματα όπως ο ορός, το πλάσμα, η nasopharyngeal πατσαβούρα, το ρευστό συντήρησης κυττάρων, το ρευστό ιστού, τα ούρα και οι εκκρίσεις.
  • Συλλογή δειγμάτων: Συλλέξτε το δείγμα μέσω της στερεότυπης μεθόδου.
  • Συντήρηση και μεταφορά δειγμάτων: Τα δείγματα συλλεχθε'ντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εξαγωγή νουκλεϊνικού οξέος αμέσως, ή να αποθηκευτούν σε -20℃ για τη μακροπρόθεσμη συντήρηση. Αποτρέψτε από τους freeze-thaw κύκλους. Τα δείγματα πρέπει να μεταφερθούν στο σφραγισμένο πιό δροσερό κιβώτιο ή styrofoam το κιβώτιο με τη σφραγίδα πάγου.

[Διαδικασία]

Πράγματα που κάνουν πρίν αρχίζει: Αναμίξτε όλα τα αντιδραστήρια και αναστρέψτε ήπια 3-5 φορές πριν τη χρήση. Τινάξτε το μπουκάλι που περιέχει τη λύση και τη δίνη αναστολής Magbeads για 2 λεπτά (πριν από την πρώτη χρήση) ή 1 λεπτό (πριν από την επόμενη χρήση) για να εξασφαλίσει ότι τα magbeads επαναρτούνται πλήρως πριν τη χρήση.

  • Χειρωνακτική εξαγωγή

1. Σπάστε την πατσαβούρα δοκιμής στο σωλήνα με τη λύση συντήρησης, σφραγίστε την κάλυψη σωλήνων και την θερμάνετε σε 60°C για 20mins.

2. Πάρτε έξω το κεφάλι πατσαβουρών, προσθέστε τη λύση και το μίγμα αντίδρασης 50μL, κατόπιν προσθέστε τη λύση 600 μL Magbeads, σφραγίστε την κάλυψη σωλήνων και την αναμίξτε ήπια από τον αναμίκτη για 10-15mins στη θερμοκρασία δωματίου.

3. Ο μαγνήτης χρήσης για να προσελκύσει τα magbeads, χύνει το υπερκείμενο νερό και αφήνει την πτώση στο σωλήνα.

4. Προσθέστε το ξέβγαλμα 600 μL στο σωλήνα στο πλύσιμο και αναμίξτε για 5seconds, κατόπιν μαγνήτης χρήσης για να προσελκύσετε τα magbeads πάλι, να επαναλάβουν αυτήν την λειτουργία για έναν χρόνο, κατόπιν κενή αντλία χρήσης για να απορροφήσει μακριά το υπερκείμενο νερό. Σφραγίστε την κάλυψη σωλήνων και την θερμάνετε σε 100℃ για 1 λ. ή περιμένετε μέχρης ότου είναι ξηρά.

5. Προσθέστε Eluent 30~50μL για να πλύνετε το νουκλεϊνικό οξύ από τα magbeads, θερμάνετε το σωλήνα σε 60℃ για να επιταχύνετε την εκλεκτική προσρόφηση. Πάρτε το υπερκείμενο νερό ως πρότυπο PCR στην ανάλυση.

Nasopharyngeal πατσαβουρών FDA εξαρτήσεων απομόνωσης RNA εξαγωγής νουκλεϊνικού οξέος χαντρών δειγμάτων χειρωνακτικό μαγνητικό 0Nasopharyngeal πατσαβουρών FDA εξαρτήσεων απομόνωσης RNA εξαγωγής νουκλεϊνικού οξέος χαντρών δειγμάτων χειρωνακτικό μαγνητικό 1

Στοιχεία επικοινωνίας
Sherry

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613316305166

WhatsApp : +8615267039708