Να στείλετε μήνυμα
products

Εγχώρια χρήση POCT covid-19 αντιγόνων γρήγορη εξάρτηση δοκιμής πατσαβουρών γρήγορη

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Dewei
Πιστοποίηση: CE, White List, EU FSC
Αριθμό μοντέλου: Dwr-800AG
Ποσότητα παραγγελίας min: 5000 δοκιμές
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1pcs/box 25pcs/box
Χρόνος παράδοσης: σε 20 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 20,000L/Day
Λεπτομερής ενημέρωση
Δείγμα: Nasopharyngeal ρινική πατσαβούρα Πακέτο: 1pcs/box 25pcs/box
Χρήση: Γρήγορα διαγνωστικός για covid-19 Αποθήκευση: Θερμοκρασία δωματίου
Ανάγνωση αποτελέσματος: σε 15mins Μέθοδος: Κολλοειδής χρυσή δοκιμή
Υψηλό φως:

chemistry analyzer reagents

,

medical laboratory reagents


Περιγραφή προϊόντων

Γρήγορη εξάρτηση δοκιμής πατσαβουρών αντιγόνων ανάγνωσης POCT Covid 2019-NCoV εγχώριας χρήσης 15mins

Κολλοειδής χρυσή δοκιμή

² γρήγορα: 15 λεπτά

² εύκολος: Ένα βήμα

² κατάλληλος: Nasopharyngeal/ρινική συλλογή δειγμάτων πατσαβουρών

² φτηνός: Χαμηλότερο κόστος με την υψηλή αποδοτικότητα

 

ΣΚΟΠΕΥΤΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΉΣ 2019-NCOV RAPI

Η γρήγορη εξάρτηση δοκιμής χρησιμοποιείται για τον ποιοτικό προσδιορισμό νέου SAR-CcV-2) αντιγόνου coronavirus (στα ανθρώπινα ρινικά δείγματα πατσαβουρών τεχνητά. Αυτή η εξάρτηση προσφέρεται στα κλινικούς εργαστήρια και στους εργαζομένους υγειονομικής περίθαλψης για τη δοκιμή σημείο--προσοχής, και όχι για στο σπίτι να εξετάσει, σύμφωνα με το τμήμα IV.D. της πολιτικής του FDA για τη διαγνωστική δοκιμή covid-19. Η ενιαία συσκευασία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί κατ' οίκον.

 

ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΉΣ 2019-NCOV RAPI

• Γρήγορη κασέτα δοκιμής.

• Σωλήνας εξαγωγής.

• Αντιδραστήριο εξαγωγής.

• Πατσαβούρα.

 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ & ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΉΣ 2019-NCOV RAPI

• Κατάστημα σε 39 ~ 86 º Φ (4 ~ 30 º Γ) στη σφραγισμένη σακούλα μέχρι την ημερομηνία λήξης.

• Κρατήστε μακρυά από το άμεσο φως του ήλιου, την υγρασία και τη θερμότητα.

• ΜΗΝ ΠΑΓΩΣΤΕ.

 

ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΔΟΚΙΜΗΣ;

1. Αφαιρέστε μια συσκευή δοκιμής από τη σακούλα φύλλων αλουμινίου από λυσσασμένο στην εγκοπή και την τοποθετήστε σε μια επιφάνεια επιπέδων.

2. Το μπουκάλι αντιδραστηρίων εξαγωγής εκμετάλλευσης κάθετα, προσθέτει τον απομονωτή στο σωλήνα εξαγωγής.

3. Παρεμβάλτε το δείγμα nasopharyngeal (και oropharyngeal) πατσαβουρών στη λύση εξαγωγής, κατόπιν, αναμίξτε την πατσαβούρα 10 φορές.

4. Αφαιρέστε τις πατσαβούρες πιέζοντας ενάντια στο σωλήνα λύσης προκειμένου να εξαχθεί το μεγαλύτερο μέρος του δείγματος

5. Τοποθετήστε dropper ΚΑΠ και ρίξτε 3 πτώσεις (60~70μl) στο δείγμα καλά.

6. Διαβάστε το αποτέλεσμα σε 10-15 λεπτά. Μην διαβάστε τα αποτελέσματα μετά από περισσότερο από 20 λεπτά.

 

Κάτι εσείς πρέπει να μάθει για:

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ μιας δοκιμής αντιγόνων και μιας μοριακής δοκιμής;

Μια δοκιμή αντιγόνων ανιχνεύει τις συγκεκριμένες πρωτεΐνες στην επιφάνεια του ιού. Αυτές οι δοκιμές είναι πιό γρήγορα και λιγότερο ακριβός, αλλά έχουν μια υψηλότερη πιθανότητα μια ενεργό μόλυνση, σύμφωνα με το FDA.

Μια μοριακή (PCR ή αλυσωτή αντίδραση πολυμεράσεων) δοκιμή ανιχνεύει το γενετικό υλικό του ιού. Αυτές οι δοκιμές απαιτούν μια πιό σύνθετη τεχνολογία για να πάρουν τα αποτελέσματα, και παίρνει συνήθως μια ημέρα ή δύο για να πάρει εκείνα τα αποτελέσματα (ανάλογα με την ικανότητα εργαστηρίων, τα αποτελέσματα μπορούν να πάρουν μέχρι μια εβδομάδα).

Εάν μια δοκιμή αντιγόνων παρουσιάζει αρνητικό αποτέλεσμα και έχετε ο λόγος να θεωρήσει εσείς μπορεί να έχει τον ιό (λόγω των συμπτωμάτων ή της έκθεσης), ο γιατρός σας μπορεί να διατάξει μια μοριακή δοκιμή για να επιβεβαιώσει τα αποτελέσματα.

 

CWho πρέπει να εξεταστεί για covid-19;
Σύμφωνα με την οδηγία του Υπουργού: Covid-19: Η μακροπρόθεσμες δοκιμή και η πρόσβαση εγχώριας επιτήρησης προσοχής στα σπίτια (οδηγία του Υπουργού) αποτελεσματικά στις 8 Ιανουαρίου 2021, όλους το προσωπικό, την τοποθέτηση σπουδαστών και τους εθελοντές που λειτουργούν στα μακροπρόθεσμα σπίτια προσοχής πρέπει να εξεταστούν τακτικά σύμφωνα με την οδηγία του Υπουργού, εκτός αν η εξαίρεση για τα άτομα που είχαν προηγουμένως το εργαστήριο επιβεβαίωσε ότι covid-19 ισχύουν. Οι απαιτήσεις εξέτασης στην οδηγία του Υπουργού περιλαμβάνουν όλα τα άτομα που εργάζονται στα μακροπρόθεσμα σπίτια προσοχής που είναι: • Προσωπικό όπως καθορισμένο μακροπρόθεσμα εγχώριο νόμο προσοχής, 2007 • Εθελοντές όπως καθορισμένο μακροπρόθεσμα εγχώριο νόμο προσοχής, 2007 • Τοποθέτηση σπουδαστών, που σημαίνει οποιοδήποτε πρόσωπο που απασχολείται μακροπρόθεσμα στο σπίτι προσοχής ως τμήμα μιας κλινικής απαίτησης τοποθέτησης ενός εκπαιδευτικού προγράμματος ενός κολλεγίου ή ενός πανεπιστημίου, και ποιος δεν συναντά τον καθορισμό «του προσωπικού» ή «να προσφερθεί εθελοντικά» στο πλαίσιο του μακροπρόθεσμου εγχώριου νόμου προσοχής, το 2007. Η οδηγία του Υπουργού περιλαμβάνει επίσης τις πρόσθετες απαιτήσεις δοκιμής και τεκμηρίωσης για τους γενικούς επισκέπτες, τα caregivers και τους εργαζομένους υποστήριξης.

 

Ποιες δοκιμές είναι περισσότεροι ακριβής;

Καμία δοκιμή είναι 100% ακριβές, αλλά οι μοριακές δοκιμές θεωρούνται ακριβέστερες από τις δοκιμές αντιγόνων, σύμφωνα με τη διαθέσιμη έρευνα.
Σύμφωνα με το FDA, μια δοκιμή αντιγόνων δεν μπορεί «οριστικά να αποκλείσει την ενεργό μόλυνση coronavirus,» αλλά τα θετικά αποτελέσματα είναι «υπερβολικά ακριβή» (τα αρνητικά αποτελέσματα μπορούν να απαιτήσουν μια δοκιμή επιβεβαίωσης).
Η Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ έγραψε τον Αύγουστο ότι το αναφερόμενο ποσοστό ψεύτικων αρνητικών με τη μοριακή δοκιμή είναι τόσο χαμηλό όσο 2% και τόσο υψηλό όσο 37%. Μια μοριακή δοκιμή που χρησιμοποιεί μια βαθιά ρινική πατσαβούρα θα έχει λιγότερα ψεύτικα αρνητικά αποτελέσματα από τα δείγματα από τις πατσαβούρες λαιμού ή σάλιο, λένε.
Για τη δοκιμή αντιγόνων, το Χάρβαρντ σημείωσε ότι το αναφερόμενο ποσοστό ψεύτικων αρνητικών αποτελεσμάτων μπορεί να είναι τόσο υψηλό όσο 50%, αλλά ότι το FDA έχει χορηγήσει την έγκριση χρήσης έκτακτης ανάγκης για μια ακριβέστερη δοκιμή αντιγόνων.
Γενικά, μερικά από τα ζητήματα που μπορούν να έχουν επιπτώσεις στην ακρίβεια μιας δοκιμής περιλαμβάνουν το ατελέσφορα σφουγγάρισμα, τη μόλυνση ή την κακομεταχείριση του δείγματος, ή τα προβλήματα με τις εξεταστικές χημικές ουσίες, σύμφωνα με το FDA.

 

Πότε θα έπρεπε να εκτελέσετε Dewei COVID-19 Ag τη γρήγορη δοκιμή;

Η COVID-19 Ag γρήγορη δοκιμή δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί για τη διάγνωση της μόλυνσης covid-19. Οποιοδήποτε άτομο που είναι συμπτωματικό ή μια επαφή μιας επιβεβαιωμένης περίπτωσης πρέπει να κατευθυνθεί στο παροχέα υπηρεσιών υγείας τους, ένα κέντρο αξιολόγησης, ή το συμμετέχον εξουσιοδοτημένο κοινοτικό εργαστήριο για να επιδιώξει PCR τη δοκιμή.

Εγχώρια χρήση POCT covid-19 αντιγόνων γρήγορη εξάρτηση δοκιμής πατσαβουρών γρήγορη 0Εγχώρια χρήση POCT covid-19 αντιγόνων γρήγορη εξάρτηση δοκιμής πατσαβουρών γρήγορη 1
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Sherry

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613316305166

WhatsApp : +8615267039708