products

Covid-19 εξουδετερώνοντας κασέτα διαγνωστικής δοκιμής αντισωμάτων γρήγορη έλεγχος ενός μήνα μετά από τη δόση εμβολιασμού

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Dewei
Πιστοποίηση: CE, White List
Αριθμό μοντέλου: Dwr-800NA
Ποσότητα παραγγελίας min: 10000pcs
Τιμή: $2.0-3.0/pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25tests/box
Χρόνος παράδοσης: 5-20 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 100000pcs/day
Λεπτομερής ενημέρωση
Δείγμα: Ολόκληρο αίμα/ορός/πλάσμα Χρόνος ανάγνωσης: 15 mins
Συσκευασία: 25pcs/box Αποθήκευση: Θερμοκρασία δωματίου 4-30℃
Χρήση: Πρόωρος έλεγχος για τον εμβολιασμό Υλικό: Γρήγοροι κασέτα + απομονωτής δοκιμής
Ζωή του προϊόντος στο ράφι: 18 μήνες Χρόνος ελέγχου: Ο έλεγχος ενός μήνα μετά από τον εμβολιασμό διαρκεί τη δόση

Περιγραφή προϊόντων

Covid-19 εξουδετερώνοντας κασέτα διαγνωστικής δοκιμής αντισωμάτων γρήγορη έλεγχος ενός μήνα μετά από τη δόση εμβολιασμού

 

 

² δείγμα: Ορός/πλάσμα/ολόκληρο αίμα ή αίμα άκρων δακτύλου.

² χρήση: Ανίχνευση της εξουδετέρωσης (NAb) που εμποδίζει την αλληλεπίδραση rbd-ACE2.

² γρήγορα: 15 λεπτά

² φτηνός: Χαμηλότερο κόστος με την υψηλή αποδοτικότητα

 

ΟΝΟΜΑΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Covid-19 (2019-nCoV) εξουδετερώνοντας εξάρτηση δοκιμής αντισωμάτων (κολλοειδής χρυσή μέθοδος)

 

【ΑΡΧΗ】

Αυτή η εξάρτηση χρησιμοποιεί το immunochromatography. Η κάρτα δοκιμής περιέχει: 1)κολλοειδές χρυσός-επονομαζόμενο ανασυνδυαζόμενο νέο αντιγόνο coronavirus s-RBD και αντίσωμα ποιοτικού ελέγχου χρυσοί δείκτες 2) δύο γραμμές ανίχνευσης (γραμμή T1 και γραμμή T2) και μια γραμμή ποιοτικού ελέγχου (γραμμή Γ) nitrocellulose μεμβράνης. Η γραμμή Τ είναι ακινητοποιημένη με την ανθρώπινη πρωτεΐνη ACE2 για την ανίχνευση του νέου εξουδετερώνοντας αντισώματος coronavirus και η γραμμή Γ είναι ακινητοποιημένη με ένα αντίσωμα ποιοτικού ελέγχου.

Όταν ένα κατάλληλο ποσό του δείγματος δοκιμής προστίθεται στην τρύπα δειγμάτων της κάρτας δοκιμής, το δείγμα θα προωθήσει κατά μήκος της κάρτας δοκιμής στο πλαίσιο της δράσης του τριχοειδούς αγγείου. Εάν το δείγμα περιέχει το νέο εξουδετερώνοντας αντίσωμα coronavirus, το αντίσωμα θα δεσμεύσει στο κολλοειδές χρυσός-επονομαζόμενο νέο αντιγόνο coronavirus. Το υπόλοιπο χρυσός-επονομαζόμενο το νέο αντιγόνο coronavirus στο άνοσο συγκρότημα θα συλληφθεί από την ανθρώπινη πρωτεΐνη ACE2 που ακινητοποιείται στη μεμβράνη για να διαμορφώσει μια γραμμή T1 ή/και T2 πορφυρός-κοκκίνου, η ένταση της γραμμής Τ αντιστρόφως ανάλογη προς τη συγκέντρωση του αντισώματος.

Η κάρτα δοκιμής περιέχει επίσης μια γραμμή Γ ποιοτικού ελέγχου. Η φούξια γραμμή Γ ποιοτικού ελέγχου πρέπει να εμφανιστεί ανεξάρτητα από εάν μια γραμμή δοκιμής εμφανίζεται. Εάν η γραμμή Γ ποιοτικού ελέγχου δεν εμφανίζεται, το αποτέλεσμα της δοκιμής είναι άκυρο, και το δείγμα πρέπει να εξεταστεί πάλι με μια άλλη κάρτα δοκιμής.

 

【ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ & ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ ΣΤΟ ΡΆΦΙ】

  • Κατάστημα σε 2~30℃ στη σφραγισμένη σακούλα για 12 μήνες.
  • Παρακαλώ το χρησιμοποιήστε μέσα σε 1 ώρα μετά από να ανοίξει την εσωτερική συσκευασία, η κασέτα δοκιμής θα οφειλόταν άκυρος στην απορρόφηση υγρασίας.

【ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ】 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Βήμα 1: Αφαιρέστε το δείγμα που εξετάζονται και το αντιδραστήριο που απαιτείται από τον όρο αποθήκευσης και να το ισορροπήσει στη θερμοκρασία δωματίου (15 ~ 30℃)

Βήμα 2: Για να προετοιμαστείτε για τη δοκιμή, σχίστε την τσάντα φύλλων αλουμινίου αργιλίου, .and παίρνουν έξω την κασέτα δοκιμής, την βάζουν στον οριζόντιο πίνακα

Βήμα 3: Ονομάστε τον αριθμό δειγμάτων στην κασέτα δοκιμής

Βήμα 4: Πριν από τη δοκιμή, αναμίξτε λεπτομερώς το δείγμα (ορός, πλάσμα ή ολόκληρο δείγμα αίματος) και προσθέστε 2 ή 3 πτώσεις του δείγματος στο δείγμα καλά στην κασέτα δοκιμής

 

Δείγματα ορών ή πλάσματος:

Χρησιμοποιήστε Dropper για να μεταφέρετε 2 πτώσεις του ορού/του πλάσματος (περίπου 50µL) στο δείγμα καλά της κασέτας δοκιμής, κατόπιν προσθέστε 1 πτώση του απομονωτή. Και αρχίστε το χρονόμετρο.

Δείγματα ολόκληρου αίματος (Venipuncture/Fingerstick):

Χρησιμοποιήστε Dropper για να μεταφέρετε 3 πτώσεις ολόκληρου του αίματος (περίπου 75µL) στο δείγμα καλά της κασέτας δοκιμής, κατόπιν προσθέστε 1 πτώση του απομονωτή. Και αρχίστε το χρονόμετρο.

Βήμα 5: Συγχρονισμός, 10-15 λεπτά για να καθορίσει το αποτέλεσμα της δοκιμής.

Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 15 λεπτά.

 

 

【ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ】

1) Μην ανοίξτε τις σακούλες μέχρι έτοιμο να εκτελέσει τη δοκιμή για να προστατεύσει τις κάρτες δοκιμής από να πάρει την υγρή έκθεση στον αέρα για πάρα πολύ καιρό.

2) Οι κάρτες δοκιμής μπορούν να αποθηκευτούν στη θερμοκρασία δωματίου με τις σφραγισμένες σακούλες. Και οι κάρτες δοκιμής στη χαμηλή θερμοκρασία πρέπει να φθάσουν στη θερμοκρασία δωματίου πρίν εξετάζουν.

3) Πρέπει να υπάρξει κατάλληλη bio-safety διαδικασία διαβεβαίωσης για τις μολυσματικές πηγές ή τις πιθανές μολυσματικές πηγές. Μερικές σχετικές προφυλάξεις παρουσιάζονται κατωτέρω:

3.1 φορέστε τα μίας χρήσης γάντια για να εξετάσετε τα δείγματα, ή αποστειρώστε τα αντιδραστήρια.

3.2 αποστειρώστε τα δείγματα ή τα αντιδραστήρια με sanitizer.

3.3 αποστειρώστε και αντιμετωπίστε τα όλους δείγματα, τα αντιδραστήρια και τον πιθανό μολυσματικό παράγοντα με τους σχετικούς τοπικούς κανονισμούς.

 

【ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ】

1) Η δοκιμή είναι για τη τεχνητή διαγνωστική χρήση μόνο.

2) Τα αποτελέσματα της δοκιμής αυτής της εξάρτησης είναι για την κλινική αναφορά μόνο. Η κλινικές διάγνωση και η θεραπεία των ασθενών πρέπει να εξεταστούν σε σχέση με με τα συμπτώματα/τα σημάδια τους, ιατρικό ιστορικό, άλλο

εργαστηριακά τεστ, και απάντηση επεξεργασίας.

 

 

Παρακαλώ σημειώστε ότι τα γρήγορα διαγνωστικά δοκιμής δεν είναι ο χρυσός κανόνας της εξουδετέρωσης του αντισώματος, είναι εκεί όριο της ευαισθησίας του.

 

Είναι μόνο κατάλληλο για την έγκαιρη διάγνωση.

  

Covid-19 εξουδετερώνοντας κασέτα διαγνωστικής δοκιμής αντισωμάτων γρήγορη έλεγχος ενός μήνα μετά από τη δόση εμβολιασμού 0Covid-19 εξουδετερώνοντας κασέτα διαγνωστικής δοκιμής αντισωμάτων γρήγορη έλεγχος ενός μήνα μετά από τη δόση εμβολιασμού 1Covid-19 εξουδετερώνοντας κασέτα διαγνωστικής δοκιμής αντισωμάτων γρήγορη έλεγχος ενός μήνα μετά από τη δόση εμβολιασμού 2Covid-19 εξουδετερώνοντας κασέτα διαγνωστικής δοκιμής αντισωμάτων γρήγορη έλεγχος ενός μήνα μετά από τη δόση εμβολιασμού 3

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Sherry

WhatsApp : +008615267039708