products

Covid-19 εξουδετερώνοντας αντίσωμα ένα γρήγορη διαγνωστική δοκιμή κασετών βημάτων μετά από τον εμβολιασμό

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Dewei
Πιστοποίηση: CE, White List
Αριθμό μοντέλου: Dwr-800NA
Ποσότητα παραγγελίας min: 10000pcs
Τιμή: $2.0-3.0/pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25tests/box
Χρόνος παράδοσης: 5-20 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 100000pcs/day
Λεπτομερής ενημέρωση
Δείγμα: Ολόκληρο αίμα/ορός/πλάσμα Χρόνος ανάγνωσης: 15 mins
Συσκευασία: 25pcs/box Αποθήκευση: Θερμοκρασία δωματίου 4-30℃
Χρήση: Πρόωρος έλεγχος για τον εμβολιασμό Υλικό: Γρήγοροι κασέτα + απομονωτής δοκιμής
πλεονέκτημα: Γρήγορα ένα βήμα Ζωή του προϊόντος στο ράφι: 18 μήνες

Περιγραφή προϊόντων

Covid-19 εξουδετερώνοντας αντίσωμα ένα γρήγορη διαγνωστική δοκιμή κασετών βημάτων μετά από τον εμβολιασμό

 

 

² γρήγορα: 15 λεπτά

² δείγμα: Ορός/πλάσμα/ολόκληρο αίμα ή αίμα άκρων δακτύλου.

² χρήση: Ανίχνευση της εξουδετέρωσης (NAb) που εμποδίζει την αλληλεπίδραση rbd-ACE2.

² φτηνός: Χαμηλότερο κόστος με την υψηλή αποδοτικότητα

 

ΟΝΟΜΑΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Covid-19 (2019-nCoV) εξουδετερώνοντας εξάρτηση δοκιμής αντισωμάτων

(Κολλοειδής χρυσή μέθοδος)

 

ΚΥΡΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Κασέτα δοκιμής με desiccant.

Απομονωτής δειγμάτων.

Dropper.

Χειρωνακτικές οδηγίες.

 

【Προδιαγραφές】 συσκευασίας

1Test/Kit, 20Tests/Kit, 25Tests/Kit, 50Tests το /Kit, 100Tests/Kit

 

【ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ】

Αυτό το προϊόν χρησιμοποιείται για την ποιοτική ανίχνευση της εξουδετέρωσης των αντισωμάτων SAR-cov-2 στον ανθρώπινο ορό, πλάσμα, ολόκληρο αίμα. Είναι κατάλληλο για τη βοηθητική διάγνωση της παραγωγής αντισωμάτων στα πρόσωπα που έχουν εμβολιαστεί με νέο SAR-CoV-2) εμβόλιο Coronavirus (. Αυτό το αντιδραστήριο παρέχει μόνο τα προκαταρκτικά αναλυτικά αποτελέσματα της δοκιμής για την κλινική αναφορά μόνο, και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βάση για την παραγωγή των άνοσων αντισωμάτων μόνο.

 

【ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ】

Το Coronavirus (CoV) ανήκει στο γένος Nestovirus, Coronaviridae, και διαιρείται σε τρία γένη: α, β και γ. Το γένος α και β είναι μόνο παθογόνο στα θηλαστικά. Το γένος γ προκαλεί κυρίως τις μολύνσεις πουλιών. Το CoV διαβιβάζεται κυρίως μέσω της απευθείας επαφής με τις εκκρίσεις ή μέσω των αερολυμάτων και των σταγονίδιων. Υπάρχουν επίσης στοιχεία ότι μπορούν να διαβιβαστούν μέσω της περιττωματικός-προφορικής διαδρομής.

Το coronavirus 2 άτυπης πνευμονίας (SAR-CoV-2, ή 2019-nCoV) είναι ένας τυλιγμένος non-segmented ιός RNA θετικός-αίσθησης. Είναι η αιτία της ασθένειας το 2019 coronavirus (covid-19), η οποία είναι μεταδοτική στους ανθρώπους.

SAR-CoV-2 έχουν διάφορες δομικές πρωτεΐνες συμπεριλαμβανομένης της ακίδας (σ), του φακέλου (ε), της μεμβράνης (μ) και nucleocapsid (ν). Η ακίδα πρωτεϊνικό (σ) περιέχει μια δεσμευτική περιοχή δεκτών (RBD), που είναι αρμόδια για την αναγνώριση του δέκτη επιφάνειας κυττάρων, angiotensin που μετατρέπει ένζυμο-2 (ACE2). Διαπιστώνεται ότι το RBD της πρωτεΐνης SAR-CoV-2 S αλληλεπιδρά έντονα με τον ανθρώπινο δέκτη ACE2 που οδηγεί στο endocytosis στα κύτταρα οικοδεσποτών του βαθιού πνεύμονα και της προερχόμενης από ιό αντένστασης.

Η μόλυνση με τα SAR-CoV-2 αρχίζει μια άνοση απάντηση, η οποία περιλαμβάνει την παραγωγή των αντισωμάτων στο αίμα. Τα εκκριμένα αντισώματα παρέχουν την προστασία ενάντια στις μελλοντικές μολύνσεις από τους ιούς, επειδή παραμένουν στο κυκλοφοριακό σύστημα για τους μήνες στα έτη μετά από τη μόλυνση και θα δεσμεύσουν γρήγορα και έντονα στο παθογόνο για να εμποδίσουν την κυψελοειδείς διήθηση και την αντένσταση. Αυτά τα αντισώματα ονομάζονται τα εξουδετερώνοντας αντισώματα.

 

【ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ】 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Βήμα 1: Αφαιρέστε το δείγμα που εξετάζονται και το αντιδραστήριο που απαιτείται από τον όρο αποθήκευσης και να το ισορροπήσει στη θερμοκρασία δωματίου (15 ~ 30℃)

Βήμα 2: Για να προετοιμαστείτε για τη δοκιμή, σχίστε την τσάντα φύλλων αλουμινίου αργιλίου, .and παίρνουν έξω την κασέτα δοκιμής, την βάζουν στον οριζόντιο πίνακα

Βήμα 3: Ονομάστε τον αριθμό δειγμάτων στην κασέτα δοκιμής

Βήμα 4: Πριν από τη δοκιμή, αναμίξτε λεπτομερώς το δείγμα (ορός, πλάσμα ή ολόκληρο δείγμα αίματος) και προσθέστε 2 ή 3 πτώσεις του δείγματος στο δείγμα καλά στην κασέτα δοκιμής

 

Δείγματα ορών ή πλάσματος:

Χρησιμοποιήστε Dropper για να μεταφέρετε 2 πτώσεις του ορού/του πλάσματος (περίπου 50µL) στο δείγμα καλά της κασέτας δοκιμής, κατόπιν προσθέστε 1 πτώση του απομονωτή. Και αρχίστε το χρονόμετρο.

Δείγματα ολόκληρου αίματος (Venipuncture/Fingerstick):

Χρησιμοποιήστε Dropper για να μεταφέρετε 3 πτώσεις ολόκληρου του αίματος (περίπου 75µL) στο δείγμα καλά της κασέτας δοκιμής, κατόπιν προσθέστε 1 πτώση του απομονωτή. Και αρχίστε το χρονόμετρο.

Βήμα 5: Συγχρονισμός, 10-15 λεπτά για να καθορίσει το αποτέλεσμα της δοκιμής.

Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 15 λεπτά.

 

Covid-19 εξουδετερώνοντας αντίσωμα ένα γρήγορη διαγνωστική δοκιμή κασετών βημάτων μετά από τον εμβολιασμό 0Covid-19 εξουδετερώνοντας αντίσωμα ένα γρήγορη διαγνωστική δοκιμή κασετών βημάτων μετά από τον εμβολιασμό 1Covid-19 εξουδετερώνοντας αντίσωμα ένα γρήγορη διαγνωστική δοκιμή κασετών βημάτων μετά από τον εμβολιασμό 2Covid-19 εξουδετερώνοντας αντίσωμα ένα γρήγορη διαγνωστική δοκιμή κασετών βημάτων μετά από τον εμβολιασμό 3

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Sherry

WhatsApp : +008615267039708