products

POCT προφορικό ρευστό σάλιο covid-19 πτύελου εξαρτήσεων δοκιμής αντιγόνων γρήγορο κορώνα

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Dewei
Πιστοποίηση: CE, White List
Αριθμό μοντέλου: Dwr-800AG
Ποσότητα παραγγελίας min: 10000pcs
Τιμή: $1.5-3.0/pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25tests/box
Χρόνος παράδοσης: 5-20 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 100000pcs/day
Λεπτομερής ενημέρωση
Δείγμα: Προφορικό ρευστό δειγμάτων Συστατικό: Γρήγορες κασέτα δοκιμής + εξάρτηση συλλογής Spcimen
Χρόνος ανάγνωσης: 15 mins συσκευασία: 25pcs/box
Αποθήκευση: Θερμοκρασία δωματίου 4-30℃ Πλεονεκτήματα: Εύκολη συλλογή δειγμάτων της δοκιμής Coronavirus
Υψηλό φως:

Γρήγορη εξάρτηση δοκιμής αντιγόνων POCT

,

Προφορική ρευστή εξάρτηση δοκιμής αντιγόνων γρήγορη

,

Σάλιο covid-19 πτύελου εξάρτηση δοκιμής κορώνας


Περιγραφή προϊόντων

POCT προφορική ρευστή συλλογή δειγμάτων εξαρτήσεων δοκιμής αντιγόνων γρήγορη του σαλίου covid-19 πτύελου κορώνα

 

Adavantages!!!

Γρήγορα: 15 λεπτά

Απλός: Εύκολη συλλογή δειγμάτων

Φτηνός: Χαμηλότερο κόστος με την υψηλή αποδοτικότητα

Χρηματοκιβώτιο: Η μη καταπατητική συλλογή δειγμάτων μειώνει τον κίνδυνο μόλυνσης

Σταύλος: Το δείγμα σαλίου είναι σταθερό στη θερμοκρασία δωματίου για την κατάλληλη μεταφορά

Εύκαμπτος: Το δείγμα μπορεί να συλλεχθεί εύκολα στο εργαστήριο, κλινική εξωτερικών ασθενών, και ακόμα και στο σπίτι

Ευρέως χρησιμοποιημένος: Ιδιαίτερα εφαρμόσιμος για τα παιδιά και τους ασθενείς που δεν μπορούν να συλλέξουν εύκολα το δείγμα αίματος από.

 

【ΚΥΡΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ】

• Μια σακούλα που περιέχει μια κασέτα δοκιμής αντίδρασης με desiccant.

• Εξάρτηση συλλογής δειγμάτων.

• Οδηγίες για τη χρήση.

 

【ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ】

Το προϊόν χρησιμοποιείται για την ποιοτική ανίχνευση της μόλυνσης SAR-cov-2. Η ολόκληρη διαδικασία ανίχνευσης διαρκεί μόνο 15-20 λεπτά, και η λειτουργία είναι απλή και ευαίσθητη. Όργανο που απαιτείται κανένα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαλογή των πρώτων μολυσμένων ασθενών και των ασυμπτωματικών ασθενών. Αυτή η μέθοδος είναι ένα αποτελεσματικό συμπλήρωμα για την ανίχνευση νουκλεϊνικού οξέος.

 

【ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ】

Συστήνεται να συλλεχθεί το πρώτο πτύελο μετά από βαθιά να βήξει το πρωί.

①Εξάρτηση συλλογής δειγμάτων χρήσης για να συλλέξει το προφορικό ρευστό δείγμα στη λύση συντήρησης.

②Ήπια τινάξτε το μίγμα.

Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα φύλλων αλουμινίου και την χρησιμοποιήστε μέσα σε μια ώρα. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται αμέσως μετά από να ανοίξει τη σακούλα φύλλων αλουμινίου.

③Προσθέστε το αποσπασματικό specimento που η συσκευή δοκιμής, περιμένει τη χρωματισμένη γραμμή να εμφανιστεί.

Διαβάστε το αποτέλεσμα σε 15 λεπτά. Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 20 λεπτά.

 

CWho πρέπει να εξεταστεί για covid-19;

Σύμφωνα με την οδηγία του Υπουργού: Covid-19: Η μακροπρόθεσμες δοκιμή και η πρόσβαση εγχώριας επιτήρησης προσοχής στα σπίτια (οδηγία του Υπουργού) αποτελεσματικά στις 8 Ιανουαρίου 2021, όλους το προσωπικό, την τοποθέτηση σπουδαστών και τους εθελοντές που λειτουργούν στα μακροπρόθεσμα σπίτια προσοχής πρέπει να εξεταστούν τακτικά σύμφωνα με την οδηγία του Υπουργού, εκτός αν η εξαίρεση για τα άτομα που είχαν προηγουμένως το εργαστήριο επιβεβαίωσε ότι covid-19 ισχύουν. Οι απαιτήσεις εξέτασης στην οδηγία του Υπουργού περιλαμβάνουν όλα τα άτομα που εργάζονται στα μακροπρόθεσμα σπίτια προσοχής που είναι: • Προσωπικό όπως καθορισμένο μακροπρόθεσμα εγχώριο νόμο προσοχής, 2007 • Εθελοντές όπως καθορισμένο μακροπρόθεσμα εγχώριο νόμο προσοχής, 2007 • Τοποθέτηση σπουδαστών, που σημαίνει οποιοδήποτε πρόσωπο που απασχολείται μακροπρόθεσμα στο σπίτι προσοχής ως τμήμα μιας κλινικής απαίτησης τοποθέτησης ενός εκπαιδευτικού προγράμματος ενός κολλεγίου ή ενός πανεπιστημίου, και ποιος δεν συναντά τον καθορισμό «του προσωπικού» ή «να προσφερθεί εθελοντικά» στο πλαίσιο του μακροπρόθεσμου εγχώριου νόμου προσοχής, το 2007. Η οδηγία του Υπουργού περιλαμβάνει επίσης τις πρόσθετες απαιτήσεις δοκιμής και τεκμηρίωσης για τους γενικούς επισκέπτες, τα caregivers και τους εργαζομένους υποστήριξης.

 

Πότε θα έπρεπε να εκτελέσετε Dewei COVID-19 Ag τη γρήγορη δοκιμή;
Η COVID-19 Ag γρήγορη δοκιμή δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί για τη διάγνωση της μόλυνσης covid-19. Οποιοδήποτε άτομο που είναι συμπτωματικό ή μια επαφή μιας επιβεβαιωμένης περίπτωσης πρέπει να κατευθυνθεί στο παροχέα υπηρεσιών υγείας τους, ένα κέντρο αξιολόγησης, ή το συμμετέχον εξουσιοδοτημένο κοινοτικό εργαστήριο για να επιδιώξει PCR τη δοκιμή.

 

Εάν ένα άτομο εξέτασε προηγουμένως το θετικό για covid-19, θα έπρεπε να εξεταστούν πάλι;
Ένα άτομο που είχε προηγουμένως το εργαστήριο-PCR επιβεβαίωσε covid-19 και καθαρίστηκε από την τοπική μονάδα δημόσιας υγείας (PHU), δεν πρέπει γενικά να επανελεγχεί για λόγους επιτήρησης λόγω του επίμονου σκορπίσματος. Τα προηγουμένως καθαρισμένα άτομα πρέπει να συνεχίσουν να ακολουθούν
καθοδήγηση δημόσιας υγείας για την πρόληψη covid-19, συμπεριλαμβανομένης της μόνος-απομόνωσης μετά από τις εκθέσεις υψηλού κινδύνου στις περιπτώσεις.
Ο επανέλεγχος μετά από την εκκαθάριση πρέπει γενικά μόνο να γίνει με νέα την αρχή νέων covid-19 συμπτωμάτων και μπορεί να εξεταστεί εάν υπάρχει έκθεση σε μια επιβεβαιωμένη περίπτωση covid-19 ή σε ένα ξέσπασμα ή/και στην κατεύθυνση του τοπικού PHU. Άτομα που ήταν προηγουμένως
μολυσμένος με και ανακτημένος από covid-19 δεν πρέπει να υποβληθεί στη δοκιμή αντιγόνων.

 

Εάν ένα άτομο έχει εμβολιαστεί ή έχει ανοσοποιηθεί για covid-19, πρέπει ακόμα να εξεταστούν πριν από την επίσκεψη ενός μακροπρόθεσμου σπιτιού προσοχής;

Ναι, οι απαιτήσεις εξέτασης της οδηγίας του Υπουργού συνεχίζουν να ισχύουν για τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί, εκτός από τη συνέχιση να ακολουθούνται τα μέτρα δημόσιας υγείας συμπεριλαμβανομένης της κάλυψης, της φυσικής απομάκρυνσης, της υγιεινής χεριών, και της διαλογής συμπτώματος. Αυτό περιλαμβάνει την ενεργό διαλογή κατά την εισαγωγή στο μακροπρόθεσμο σπίτι προσοχής για τα συμπτώματα και τις εκθέσεις για covid-19, συμπεριλαμβανομένων των ελέγχων θερμοκρασίας, βεβαιώνοντας οποιων δήποτε από τα χαρακτηριστικά και άτυπα συμπτώματα covid-19 (σύμφωνα με την οδηγία #3 που εκδίδεται από τον κύριο γιατρό αξιωματικό της υγείας).

 

Άτομα που εξετάζουν το θετικό στη γρήγορη ανάγκη δοκιμής αντιγόνων να επιβεβαιωθούν με την εργαστήριο-βασισμένη στον PCR δοκιμή;

Ένα θετικό αποτέλεσμα της δοκιμής για τη γρήγορη δοκιμή αντιγόνων πρέπει να θεωρηθεί προκαταρκτικός θετικός και απαιτεί μια επικυρωτική εργαστήριο-βασισμένη PCR δοκιμή. Οι ακόλουθες ενέργειες πρέπει να ληφθούν:

1. Το άτομο συμβουλής ότι το αποτέλεσμα είναι προκαταρκτική επιβεβαίωση θετικών και PCR απαιτείται.

2. Καθοδήγηση ζητημάτων για να επιστρέψει το σπίτι και την μόνος-απομόνωση μέχρι την παραλαβή του επικυρωτικού εργαστηριακό PCR αποτελέσματος της δοκιμής.

3. Εξασφαλίστε ότι η επικυρωτική εργαστήριο-βασισμένη PCR δοκιμή εκτελείται μέσα σε 24 ώρες.

4. Εκθέστε το προκαταρκτικό θετικό αποτέλεσμα στην τοπική μονάδα δημόσιας υγείας το συντομότερο δυνατό.

 

POCT προφορικό ρευστό σάλιο covid-19 πτύελου εξαρτήσεων δοκιμής αντιγόνων γρήγορο κορώνα 0POCT προφορικό ρευστό σάλιο covid-19 πτύελου εξαρτήσεων δοκιμής αντιγόνων γρήγορο κορώνα 1POCT προφορικό ρευστό σάλιο covid-19 πτύελου εξαρτήσεων δοκιμής αντιγόνων γρήγορο κορώνα 2

POCT προφορικό ρευστό σάλιο covid-19 πτύελου εξαρτήσεων δοκιμής αντιγόνων γρήγορο κορώνα 3

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Sherry

WhatsApp : +008615267039708